עוד אייטם מעניין

Itay Simons

New member
../images/Emo220.gifעוד אייטם מעניין ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

הנציגה של סלובניה באירוויזיון השנה, אלנקה גוטאר - זמרת אופרה - אוהבת את נייטוויש, מסתבר, ואף רצתה לשלוח מועמדות להפוך לסולנית החדשה של נייטוויש, כמו שניתן לקרוא פה- Alenka Gotar, the Slovenian singer, told during her press conference yesterday that she had been considering applying for the job of the new singer of the Finnish symphonic heavy metal band Nightwish. "When I won the Slovenian final I had never heard of Nightwish, but people were saying that my song reminded them of the band, so I began to listen to them, and now I am a big fan. I also heard that they were looking for a new singer. Unfortunatly I was too late to apply though" בעיקרון שמעתי על זה איפשהו, לא זוכר איפה, ועכשיו היה לי זמן אז בדקתי אם כתוב על כך משהו באינטרנט. וכאן תוכלו לשמוע את השיר של סלובניה. מה דעתכם, היא הייתה מתאימה לנייטוויש?

אם היא הייתה הזמרת של נייטוויש

אני הייתי מתאכזבת... כלומר היא מגיעה לטונים טובים אבל יש בה איזה משו שפשוט לא מתאים לאישיות של נייטוויש.... ומה זה הקליפ הזה???

The Cat Woman

New member
היא מושלמת לנייטוויש, פשוט מושלמת!!!

קודם כל- היא כוסית...
דבר שני- הטונים שלה מאוד דומים לאלו של טאריה, כלומר- ההדרגתיות בקול שלה- איך שהיא יורדת סולמות ועולה סולמות. זה ממש טאריה! בואו נגיד שאם היא תהיה הסולנית של נייטוויש- זה אומר שהחתיך הזה מהקליפ שבולע לה ת'ציצים יהיה מאוד בודד- ואני אשמח לקבל אותו אם הוא רוצה. נכון, אני לא כזו שופעת :X אבלללל... בטוח יש לי מעלות אחרות... איפשהו. ודאם, אם זה לא ישלח את ההודעה הזו הפעם- מישהו בתפוז ימות! אני אגיד לדניאל להשתלח בו בתמורה לזה שאני אצרוב לו כמות גדולה של אלבומים נהדרים

dralan

New member
או אני אשמח להשתלח

בכל ראשי תפוז. גם נקמה על כמה הודעות אבודות וגם שכר באלבומים מענבר XDD

The Cat Woman

New member
ועל כך נאמר- what ever... ../images/Emo3.gif

מה שזה לא יהיה, היא עושה את זה טוב

mary06

New member
אבוי ../images/Emo4.gif

זה כל כך רחוק מנייטוויש.. אז קודם כל, היא לא פינית! אני לא יודעת אם זה שיקול בבחירת הסולנית החדשה, אבל סה"כ הם מייצגים את פינלנד.. ואם הם ירצו לשיר בפינית? דבר שני..אנחנו לא יודעים איך היא שרה באנגלית, האם יש לה מבטא כלשהו? והליריקה של נייטוויש מכילה מילים לא פשוטות מהשפה האנגלית..אז קשה להכריע על סמך זה.. ודבר שלישי, היא אולי נראית אפלה ושרה אופרה, אבל אין בה לטעמי שום דבר מיוחד. וול יחסית למי שצריכה להיות הסולנית הבאה..לא נראה לי שהיא תוכל להעביר את מה שהשירים של נייטוויש מבקשים להעביר. לסיכום, לדעתי היא ממש לא מתאימה לנייטוויש, ולא כל זמרת אופרה יכולה להתאים להם כי אחרי הכל זה לא מסתכם רק בשירה, אלא גם בחזות, בהובלת הלהקה ובאנרגיה שהיא מעבירה לקהל..וזה חסר לסלובנית. ובאמת מה זה הקליפ הזה?!

The Cat Woman

New member
אבל תתעלמו מהקליפ, זה לאירווזיון...

אנרגיות- תוכלי לראות אותה באירוויזיון ולהחליט. בתור זמרת אופרה נראה לי שיש לה נוכחות בימתית. אני דווקא נותת לה + בינתיים.

היא לא רעה דווקא

דבר ראשון, זה שיר ממש מעצבן
יש לה קול לא רע בכלל, דווקא די מזכיר את הגוון של טאריה. יש לה טכניקה לא רעה והיא באמת מגיעה לטונים גבוהים ומדויקים. לא כל כך אהבתי את האובר-אופרה בסוף
אבל אין לה את העוצמתיות ואת הנוכחות שיש לטאריה. מלבד זה היא לא פינית, יש לה מבטא די מוזר, ושם ממש נוראי ולא מוכֵר
בקיצור - תחזירו את טאריה

Super Alonit

New member
מה זה, פורנו רך הקליפ הזה../images/Emo4.gif

ולדעתי היא לא משהו בכלל, הקול שלה יותר גבוה משל טאריה ודי צווחני, לא. לא מוכנה שהיא תהיה בנייטוויש, זו תהיה לגמרי ירידה ברמה!

A Hilit

New member
בואנה איזה תגובות..

מעניין איך תגיבו כשתשמעו את הסולנית החדשה של נייטוויש אנשים, לפרגן! >< אז היא הגישה מועמדות ולא זכתה מה יקרה עם זאת שכן תזכה? גם אותה תפסלו ישר? לדעתי היא אחלה.. ואף אחת לא תהיה כמו טאריה זה ברור אבל היא מגיעה בדיוק לאותם טונים והיא נראית סבבה ואני אפילו מקווה שנייטוויש יימצאו מישהי שתהיה בדיוק כמוה כי בעקרון- יש לה הכל, חוץ מהקול עצמו של טאריה ולא הטונים והעוצמה

danduuu

New member
../images/Emo45.gif אני דדוקא חושבת שיש לה קול מתאים לנייט

למעלה