עוד אייטם מעניין

מה נסגר עם כל

הגותיקה ורוק כבד בארוויזיון? כולם מקנאים בפינלנד שהביאו האבי מטאל וזכו???
ולא אהתבי אותה... וכנראה שהסולנית תהייה הרבה יותר טובה ממנה. שזה דבר טוב. היא טובה. אבל לא נייטוויש טובה. והיא לא כוסית!! היא בהמת על!

tbents

New member
אמממ..

היא נחמדה, אבל לא הייתי רוצה זונה במקום טאריה.. שככה יראו הקליפים של נייטוויש? >< נוו וואי. מבחינה ווקאלית היא בסדר, אני לא אעביר ביקורת כי זה יהיה בהשוואה לטאריה שיש לה קול מדהים- וזה לא נכון להשוות. שתשאר באירוויזיון, ואני מקווה שלא יעיפו אותה אם היא תעשה סקס פרוע עם המיקרופון על הבמה

The Cat Woman

New member
כן, גם אני לא אהבתי את הקטע הזה... =\

ומשום מה קראתי את הכינוי שלך כ"איבנז" 0_ס

skipp

New member
../images/Emo6.gif

נשבע לכם, ונועה יכולה לאשר, שבשניה הראשונה שראיתי אותה היום בחצי גמר, הייתי בטוח שזאת טאריה, ברצינות שאלתי בקול רם אפילו "אה!? מה טאריה עושה פה ?!" חחחח אגב, פינלנד החליטו לרכוב על הגל של לורדי עם השיר שלהם השנה חחח, והשולנית שלהם דומה קצת לאיימי לי

Eagleheart

New member
לדעתי

עם היו מכניסים אותה לנייט היא הייתה יכולה להיות תחליף לא רע בכלל . אל תשכחו שהיא שרה לפי איך שרוצים שהיא תשיר ,ז"א שזה אוריוזיון אז זה לא מטאל . את זה גם אפשר לראות בקליפ ,כמו שאומרים "סקס מוכר" ואם היא הייתה תחת נייטויש היו יכולים להוציא ממנה דברים יותר יפים . וכמו שנאמר באמת אין לדעת איך היא תשיר באנגלית קשה לדעת איזה סגנון של שירה נייט בחרו , אולי זה סולן בכלל P: ואני בטוח שהם עשו את השיקולים שלהם והם יעשו בחירה טובה ^ ^ חסר להם שלא

TheImpactBoy

New member
על הפנים!! ../images/Emo10.gif

מה היא קשורה לנייטוויש? ככה אתם רוצים את נייטוויש? למה כי היא כוסית? (מה שלא כזה נכון) איפה השירה עמוקה... הנוכחות... החוסר פופיות והקיצ'... וכמובן, הזמרת שצייצג קצת גות' מטאל....

TheImpactBoy

New member
ודרך אגב,

חבר'ה, אוקטבות\סולמות\מנעד\וכו', לא מייצג איכות זמר.

Super Alonit

New member
ת'אמת, הוא לא הגזים.

מההתחלה לא התלהבתי ממנה, יותר פוזה מאשר קול. אז היא כוסית, סו וואט? זה מה שהיא מוכרת, את עצמה ולא את הקול שלה. אם תתמקד רק בשירה ולא בהופעה החיצונית שלה תראה שהיא לא משהו בכלל... ובייחוד לא מתאימה לסגנון ייחודי כמו של נייטוויש.

mary06

New member
רק אותי הבעות הפנים שלה בהופעה הפחידו?../images/Emo5.gif

אבל השמלה הייתה מגניבה..והתפאורה
אבל האופרה סתם היה גימיק..היא יכלה לשיר "נייטוויש יאכלו את הלב כשאני אנצח באירוויזיון פלוס חתיך מישמש אותי בקליפ בלה בלה אני מנצחת הערב והתנועות שלי דומות להצדעות נאציות" ועדיין היו מצביעים בעדה..כי זה אופרה /:

Itay Simons

New member
ההופעה הייתה חזקה לדעתי..

נראה איזה פרצוף את תעשי כשאת שרה אופרה

LadySilkworm

New member
יש לה קול יפה.

לא מבינה מה הזלזול בה.. הרי זה אפשרי שנייטוויש ירצו לקחת קצת בכיוון אחר וייקחו סולנית שהיא לא אופראית דווקא, או לא כמו טאריה. ובכלל, מזה משנה היופי?! זה ברור שלא יביאו סולנית "לא יפה", אבל משנה הקול קודם כל. וכמו כן, אפשר לשיר אופרה לא רק בגות'יק מטאל.

למעלה