ראש בראש

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif אני לא מאמינה שעשית לי את זה!!!!../images/Emo2.gif

איך.לעזאזל.אפשר.לבחור????!!!!!!! טוב אני אבחר.. מצטערת הארט.. דני לוקח!!
Dont Know Why
זה השיר הכי הכי אהוב עליי אחריי אחרי TCFC.. והארט לא הולך לעקוף אותו.. בינתיים.. יודעות מה יהיו הקרבות הכי הכי קשים?? אבל זה מן משולש כזה: She Falls Asleep-The Heart Never Lies-Too Close For Comfort תודו שזה בלתי אפשרי לבחור!!!!! אוווו יכול להיות גם: Dont Know Why-Not Alone

McFlyRoni

New member
כן סיון, תודי לי ../images/Emo9.gif

והמשולש הזה, אלוהים, זה בלתי אפשריייייי :S אבל נראה לי, שבחרתי, את... אל תהרגי אותי TCFC
חולה על השיר הזה

McSon of Busted

New member
איפה מיקי שתבחר את DKY בטוח../images/Emo3.gif

אני חייבת ללכת על THNL
כי הוא פשוט בחרישה.

McSon of Busted

New member
נו מה. אני לא מכירה אותך?! :p

אני פשוט יודעת שזה אחד השירים שעוזרים לך וזה. אני קוראת את תגובותייך בקפידה

Charley XD

New member
הארי כל כך שקס שם ... ואין סיכוי לא יכולה

לבחור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

talosh1234

New member
השיר על זה

בגלל זה עם תסתכלי בדיסק הראשון ROT3F הוא כתב את אבא שלו בדשים ובכל השאר הוא לא .. הוא לא שמר על קשר איתו אחרי זה

m i c k e y 15

New member
כן

השיר הוא על כך שאבא שלו בגד באמא שלו.. מאז הוא לא ממש דיבר איתו וכלום והוא הוציא כנראה מה שהיה לו להגיד בשיר.. על האישה אפילו שהוא בגד איתה "i dont want to know her name let alone her game" ואני ממש מזדהה איתו בשיר הזה...כי.. טוב עזבו זה אישי חח

meningher

New member
וואי! איפה??

את יכולה להראות לי מי כתב או איפה הוא סיפר?

m i c k e y 15

New member
זה היה ממש ממזמן והנה משו שהוא כתב על זה

הוא לא כתב בפירוש שזה עליו ועל ההורים שלו..הוא כתב את זה עם אחותו גם אלה חלק מהשיר הזה הוא גם על ההורים שהם רבים וזה ואתה לא רוצה לשמוע ופשוט על דברים שהילדים עוברים בילדות. אבל כולם יודעים שזה בעקבות ההורים שלו. http://img33.picoodle.com/img/img33/9/10/2/f_smashhits11m_a338053.jpg והם גם מספרים שם על כל שיר ושיר על מהו

למעלה