היא עושה הגרלה
V veredmp New member 25/8/10 #19 ../images/Emo124.gif והזוכה הוא.... היא..... הוא בהגרלה שנערכה בנוכחות רו"ח ובה נרשמו שמות המתמודדים על פתקים נבחר הפתק ובו השם........ sp400 תודה לכל המשתתפים. הסיפורים של כולם באמת היו יפים. חבל לי שאין לי יותר סינגלים, שהייתי יכולה לחלק לכולכם
../images/Emo124.gif והזוכה הוא.... היא..... הוא בהגרלה שנערכה בנוכחות רו"ח ובה נרשמו שמות המתמודדים על פתקים נבחר הפתק ובו השם........ sp400 תודה לכל המשתתפים. הסיפורים של כולם באמת היו יפים. חבל לי שאין לי יותר סינגלים, שהייתי יכולה לחלק לכולכם
M Music4Life New member 25/8/10 #22 שלומי יא מניוק...זכית../images/Emo70.gif סתם מזל טוב..ברכותיי..מפרגנת לך חמוד. כיף לך. תביא לשמוע בהזדמנות
שלומי יא מניוק...זכית../images/Emo70.gif סתם מזל טוב..ברכותיי..מפרגנת לך חמוד. כיף לך. תביא לשמוע בהזדמנות
פ פיה עצובה 25 New member 25/8/10 #24 מזל טוב שלומי... רציתי גם אבל לא הספקתי,אולי בסוף שבוע שיהיה לי קצת זמן אני אספר בכל זאת
B BRANGELINA New member 25/8/10 #20 אהובתי זאת מירי../images/Emo99.gif ../images/Emo3.gif כ"כ מקנאה בכם על המפגש! מתגעגעת למירי בטירוףף חזרתי לארץ היום מרומא.. היה טיול מדהים.... מחכה להופעה....
אהובתי זאת מירי../images/Emo99.gif ../images/Emo3.gif כ"כ מקנאה בכם על המפגש! מתגעגעת למירי בטירוףף חזרתי לארץ היום מרומא.. היה טיול מדהים.... מחכה להופעה....