רוצים לזכות בסינגל החדש של שירי

הכי טוב לסלוח

ככה אתה שלם עם עצמיך וזה גם הכי טוב כדי שתחיה יותר בכיף וגם זה הכי טוב כי ככה מיצית את ההנאה מהחיים

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifלסלוח כי

לטעות זו חולשה אנושית ולמחול מעלה אלוהית פעם..לא ידעתי לסלוח. פעם..הייתי כועסת ונכנסת לתוך עצמי. פעם..הייתי מלאה ברגשות כאב,עוגמת נפש,כעס,ותחושות שליליות. פעם..הפסדתי הרבה חברויות בגלל הכעס. פעם..הייתי מרגישה ממש רע עם עצמי. פעם..אפילו לא הייתי מחהכ ליום כיפור. הכל שייך ל"פעם",לעבר הרחוק..כי למדתי..בדרך הקשה שלטעות זו חולשה אנושית ולמחול מעלה אלוהית... אז הרי לכם רק קמצוץ של סיבות למה צריך/כדאי/חייב לסלוח.. פעם..שמעתי את הפזמון הזה לטעות זו חולשה אנושית ולמחול מעלה אלוהית והתחלתי לבכות,כי אז גילתי איפה אני חיה,פשוט ריחמתי על עצמי שאני במצב כזה.. המשפט הזה כל כך חזק ונכון. אתה/את שקוראים את המשפט הזה,בטח חושבים מיד על מקרה/מישהו/מישהי שכרגע אתם לא מדברים איתו בגלל כעס/טינה תנשמו עמוק..ו\תעצמו את העיינים.פקחו..ותקראו שוב- לטעות זו חולשה אנושית ולמחול מעלה אלוהית.. אז תסלחו זה יעשה לכם כל כך טוב,כל כל נעים,זה עושה את העולם יפה יותר. הבנתי למה רע לי. הבנתי למה קשה לי. הבנתי למה כבד לי על הלב. הבנתי למה אני לבד. פשוט הבנתי.ואני לא אחזור על הטעות הארורה הזאת. העולם הרבה יותר יפה פתאום
לטעות זו חולשה אנושית ולמחול מעלה אלוהית ---ל ה פ נ י ם !
| תודות- למחבר המשפט!

goomedi

New member
כולם העתיקו אחריך את המשפט "לטעות זו

חולשה... אהבתי את שלך!!!

idan0610

New member
יותר טוב לסלוח כי...

1. יותר טוב לסלוח בשביל הסביבה והחברה. לכל אחד מגיעה הזדמנות שניה. אדם יכול לעשות טעות, אפילו חמורה, ויהיה קשה לסלוח לו, אך הוא יצטער על כך מאוד ויתחנן להזדמנות שניה. אם לא ניתן לו הזדמנות שניה, הוא לעולם לא ירגיש מאושר כמו שהיה מרגיש אם כן היו סולחים לו, עלולים אפילו להיות אומללים מאוד. כלומר, הנימוק הזה, בקיצור, הוא כדי לגרום טוב לאחרים, לסביבה (אשר מוביל לכך שבעצם יהיה גם טוב לך). 2. יותר טוב לסלוח בשביל חברות. אתה סולח לאדם שעשה טעות, וכך אתה בעצם מרגיש נקי מבפנים, ללא נקיפות מצפון. ברגע שאתה סולח לאדם, הקשר ביניכם בעצם מתחזק, אפילו יותר משהיה לפני הטעות שלו, אפשרי שהקשר ביניכם יהיה ידידות עמוקה - אושר בשביל שניכם :). 3. יותר טוב לסלוח בשביל עצמך. אדם הנוטר טינה, ולא סולח לאף אחד על כל טעות, רק צובר בתוכו יותר ויותר שנאה וצער, מה שהופך אותו לאדם שלילי, יתכן ואגרסיבי, ולא רצוי. אדם מאושר זה אדם שסולח, שלבו נקי משנאה.

orian14

New member
אתם באמת רוצים לדעת?

אוקיי, "לטעות זה אנושי, לסלוח זה אלוהי" ולא תמיד יש בנו את הכוח לבוא ולבקש סליחה מאדם, לעתים קשה לנו לוותר על הכבוד ולהתנצל, אלא מעדיפים ללכת עד הסוף בדעותינו הנחושות ולחכות לצד השני שיעשה את הצעד לרוב אנחנו לא יודעים את הכוח של ההתנצלות והכרה בטעויותינו וטעויות האחר גם אם סיבותינו הם המוצדקות מכל. טעות היא חובה מחילה היא זכות. לכן, "יותר טוב לסלוח" ולהשאיר את האגו בצד, להיות הבוגר גם אם קשה וגם אם אתה בטוח שהאדם אינו ראוי להתנצלותך.אין לכם מושג איזו הרגשה טובה מתקבלת אחר כך שהכרת בטעות וסלחת. "יותר טוב לסלוח" לעצמך. אני אישית בן אדם מאד ביקורתי כלפי עצמי. ברוב המקרים אני לא מרוצה מעצמי. תאמינו לי שזה הרס עצמי. אין דבר יותר טוב מלסלוח לעצמך ולהבין בטעויותך ובעובדה שאינך מושלם ומטויותיך תוכל רק ללמוד. וחוצמיזה אם לעצמך לא תסלח אז למי כן?.. "יותר טוב לסלוח" כי טינה וריבים הם כמו מועקות בצורת אבנים שיושבים בגרון ומכבידים על הלב. יזימת סליחה לוחקת ממש כמה דקות ומפוררת את האבנים הגדולות שרק גוברות עם הזמן. היפתחו, אל נא תהיו אטומים לסביבה, כל אדם טועה בין אם טעותו מדודה ושקולה ובין אם לא. חוכמתך היא ההבנה ההרגשה והידיעה שעשית את הכי טוב שיכולת ולכך השפעה על העתיד. לא סלחו לך? עבר יום כיפור? אל חשש. אתה יודע שעשית כמיטב יכולתך. שיעבור הזעם והכעס תראה שההתנצלות תגיע לבד. זמן הוא תרופה ועיתוי לסליחה. אוריאנ.

../images/Emo60.gifיותר טוב לסלוח....

כי אחרי הכל וגם אם קשה- אין על ההרגשה המדהימה הזו שבאה אחרי הסליחה! המעין "התרקונות" ושאיפה להתחיל מחדש... הרבה אנשים חושבים שהסליחה מורידה מהערך, אבל אפאחד לא באמת יודע שבלעדיי הסליחה אין לאותו אדם ערך בכל מקרה. סלחנות אולי לא משנה את העבר, אך מרחיבה את העתיד.
שגיאות הן מעל הטבע, בלתי-נמנעות, ובכל זאת, כדי לאפשר לנו להתרומם מעליהם - נבראה גם האפשרות לסלוח.
לטעות זה אנושי- לסלוח זה אלוהי
"Sorry seems to be the hardest word" - אלטון ג'ון. מצרפת קטע נחמד שמצאתי את על ה"סליחה"- סליחה היא דבר מיוחד, היא צריכה לבוא מהלב, סליחה היא דבר מאוחד, שיכולה לבוא רק כשמשהו כואב. סליחה מחממת אותנו, מנשקת אותנו כשהרגעים לנו קשים, סליחה חיה אימנו, גם כשהחיים נראים עלובים. סליחה היא דבר רציני, מילה שאליה צריך להקשר, לא ניתן לצחוק או להיות ציני, אפשר להבין שזה משהו כשר. סליחה צריכה לבוא באחד הימים, לפחות פעם בשנה, כשאנו מבינים כלפי מי היינו מרים, ברגעים האחרונים של השנה. נאמר סליחה, ונדע שלמישהו שיפרנו את היום, נאמר סליחה, ונרגיש טוב, כמו היום... ורק לומר עוד משהו, שהוא העיקר לדעתי.. לא די בזה שאחרים יסלחו לך, ברוב המקרים אתה צריך לדעת לסלוח גם לעצמך!

הכי טוב לסלוח!

בעיני הכי יותר טוב לסלוח כי הרי מה נעשה עם כל השנאה והכאב שיש לנו בלב?בסף הכל יש לנו לב אחד ואם בו נשנא אז באיזה חלב נאהב?כי ככה זה..תמיד שבולחים ההרגשה היא הרבה יותר טובה..אתה יכול להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך ושעשית משהו מויעל וטוב גם אם זה לא נראה ככה עכשיו..יותר טוב לסלוח במיוחד לאנשים הקרובים שלך שגם אם אתה אל מראה את זה אתה מאוד אוהב אותם ורוצה שהם היו שוב איתך..יותתר טווב לסלוחחח!!

למה עדיף לסלוח? 3 סיבות לי אלייכם :)

קודם כל סינגל מצויין אני אשמח לקבל :) אין על שירי!! יאללה אני אנסה: 1. אם לא סולחים אחר כך נשאר בכם עוד כעס וזה יגרום לכם סתם למתחים מיותרים (מתח עושה קמטים חחחחחח..) 2. כל אחד בעצם עושה טעויות וזה מאד אנושי. אם אתם תסלחו עכשיו מתישהו יסלחו לכם... 3. ריבים זה סתם ביזבוז זמן מהחיים!!! אם תשאירו את הדברים ככה, החיים יהיו הרבה יותר מכוערים.. וחבל כי חיים רק פעם אחת :)

maork2

New member
יותר טוב לסלוח בגלל..

יותר טוב לסלוח כדי.. שאנשים לא ינטרו טינה אחד לשני וכך יהיה עולם יותר נחמד לכולנו.. יותר טוב לסלוח..כיי מה..עדיף? שאתה לא תסלח לאנשים ואז תיהיו במריבה מתמשכת?! יותר טוב לסלוח כדי לקבל את הסינגל של שירי מימון המלכה!!!

הסליחה היא

תכונה אלוקית וכמו שאנו חוטאים וסולחים לנו אנו חייבים לסלוח לאחרים. 2 אני בן אדם וטועה רוצה שיהיה לי צאנס נוסף עלי גם לסלוח זה יהיה הדדי. 3 מטעיות לומדים אז אם נבקש סליחה ונפנים את הלקח נהיה אנשים טובים יותר.

IMLost

New member
יותר טוב לסלוח

כי לסלוח פירושו לשכוח ואם לא נשכח אז יכבידו על הלב שלנו מקרים קשים....... חשוב לסלוח כי זה נותן אפשרות לאדם לחזור בו ממעשיו סלח לי ויסלחו לך.........

Raziel132

New member
כי..,

אתה מרגיש פתאום משוחרר כאילו ירד אבן מהלב מרגישים יותר נוחות ובטח וויתור

למעלה