רוצים לזכות בסינגל "ילד טוב נשבר"

אושRתי

New member
../images/Emo220.gifרוצים לזכות בסינגל "ילד טוב נשבר"../images/Emo35.gif

לרגל צאת הסינגל השני "ילד טוב נשבר" מתוך האלבום החדש שבדרך, הפורום של איתי פרל מחלק לכם חמישה סינגלים רוצים לזכות בסינגל
שום בעיה
ספרו לנו על מעשה טוב כשהפך אותם לילדים טובים ואולי תוכלו לזכות בסינגל "ילד טוב נשבר" משך הפעילות. היום ועד יום חמישי בחצות. 5 גולשים עם התשובות הכי מקוריות יזכו בסינגל.
לכולם

עונה

אם כבר אני מגיבה כאן אז רציתי להגיד שאני ממש אוהבת א העטיפות של הסינגלים של איתי. ראיתי במקרה גם בתחרות הקודמת (שלא השתתפתי בה).. המעשה הטוב הוא שכשהייתי בכיתה ו'. הלכנו אני אמא שלי וסבתא שלי לאיזה מאפיה שדודה שלי עבדה בה. כשחזרנו משם ראינו ילד ואיש על הרצפה מבקשים נדבות. אמא שלי הביאה לכם כסף לקחה את הילד וקנתה לו איזו גלידה שהוא רוצה. שאלתי את אמא שלי למה הם ברחוב מבקשים כסף והיא אמרה לי שהוא לא למד. ואז הייתי ילדה לא טובה בכלל בלימודים ובכלל-לא היה לי מצפון. הייתי ילדה ולא הבנתי כלום. מאז שהיא אמרה לי את זה התחלתי ללמוד ולהשקיע. ולהתחשב בכל מי שמגיע לו

A m 0 s

New member
אההממ...

יש כמה מעשים טובים נראה לי שעשיתי ואחד מהם הוא שילד אחד הלך לאיבוד בכיכר העיר והוא חיפש את אימא שלו באמצע קרנבל פורים.. ואני והוא הלכנו לחפש את אימא שלו וכשלא מצאנו אותה שאלתי אותו איפה הוא גר כדי שניקח אותו לבית שלו והוא אמר לי באיזה רחוב הם גרים - וחיפשנו את הרחוב בעזרתם של אנשים נחמדים ובסוף הגענו לבית שלו - ואחותו הייתה בבית ואמרה שאבא שלה גם הלך לחפש אותו והיא מהר התקשרה ואמרה להורים שלה שהאבדה נמצאה... ככה בערך זה היה..

liloli1

New member
אואה...

זה אמנם לא קל, אבל אולי אנשים יסיקו מהעניין מסקנות. אני כיום תלמיד כיתה י', לפני כשנתיים עשיתי הקרבה אמיתית למען חבר. אני אף-פעם לא הייתי מקובל בחברה, אני לא אוהב להתערבב עם "כל החבר'ה". אבל בכל מקרה הייתי נהנה מכל שנייה שהייתה לי בבית הספר. זה היה בכיתה ח', השנה התחילה יפה מאד. אבל כל זה היה עד ה11.9... היו לנו בכיתה כמה ילדים מופרעים, מופרעים מאד. שסתם אוהבים לרדת על ילדים, לקלל, לריב מכות.. בקיצור ילדים מופרעים. יום אחד הם החליטו שהם רוצים להציק לחבר טוב שלי באמצע שיעור. פשוט באו עם מספריים (די גדולות) ודקרו אותו קצת ביד, עוד קצת בבטן.. בואו נגיד ככה: נשפך שם דם. אמנם מעט, אבל נשפך. חבר שלי פחד ללכת ו"להשטנקר", אתם יודעים.. לחץ חברתי. ניסיתי כמה וכמה פעמים לשכנע אותו - אולי בכל זאת, שילך להתלונן אצל המורים? ותמיד הוא דחה את זה בתוקף, בטענה שאח"כ יקראו לו בשמות, ובקיצור יעשו עליו לינץ'. אני ידוע, מאז ומתמיד, כאחד שלא נכנע לאנשים אחרים כ"כ בקלות. כי תמיד אני אומר לעצמי "מי הם, ילדים טיפשים שמטרתם היא רק לפגוע ולפגוע, יכתיבו לי מה לעשות?" ובסופו של דבר, אני זה שהלכתי להתלונן אצל המורים. עשו בירור קצר, ותוך כדי הבירור למורה שלי נפלט שאני זה שהלשין. במשך כל היום היו איומים "חכה בסוף היום.." כמובן שגם על זה התלוננתי, מה עשיתי רע? הם אלו הרעים פה! יום למחרת היו הרבה צעקות בכיתה מצד המורה על אותם תלמידים.. ובסופו של דבר כולם ידעו "ארז הוא משת"פ". יום-יום, שיעור-שיעור, ובכל רגע ורגע ליוו אותי הכינויים "מלשן" "משת"פ" "עד מדינה" "סמוי" ועוד... אני מוכרח לציין, שזה היה מבחן אמיתי, כי רק באותם ימים ידעתי מי הם החברים הטובים והאמיתיים שלי. קצת קשה לי לספר על כל העניין הזה, וזה עלול גם להרדים אתכם, כי כל השנה הזאת עברו עלי דברים קשים. אבל אפילו לא לרגע אחד חשבתי על "למה הלשנתי?" כי הייתי שלם עם עצמי במאה אחוז. אבל דבר אחד אחרון אני מוכרח לציין ולהגיד לכם עד כמה שהם היו מגעילים ודוחים. אני אדם דתי, שלומד בבית ספר דתי. יש בבית ספר בכל בוקר תפילת שחרית. מתעטפים בציצית, מניחים תפילין, ולאחר התפילה ניגשים לכיתות ללמוד כרגיל. אבל הגענו למצב שממש... אין מילים בכלל... גועל נפש. אותה חבורה החליטה לגשת אל הטלית שלי, ושפוט גזרו את כל הפטילות שהיו. אי אפשר להגיד שהם נקרעו מעצמם, כי רואים שזה נגזר ע"י מספריים. שלא נדבר על זה שהם עברו בין כל הכיתות בבית הספר, ובקירות של בית הספר וכתבו את השם שלי, ארז, בטוש בצבע אדום, שאני זה שלאחר מכן הייתי צריך לתת את הדין וחשבון, וכשאמרתי שאני ראיתי אותם מסתובבים עם טוש אדום, המצב יותר החמיר, ושוב הייתי ה"בלש הכיתתי". מתחילת השנה - ועד סופה - ארז הוא מלשן. זה מלווה אותי עד היום, בכל פעם שאני שומע את המילה "מלשן" יש לי צביטה קלה בלב, זה דבר שמלווה אותי כמעט בכל יום. ושוב, אני ממש לא מתחרט על מה שעשיתי, הלוואי וכולם היו עושים את זה, מגינים על אחרים, ומורידים מהכבוד שלהם למען אחרים. ואני חייב לציין, שהכל מחול וסלוח. אמנם אני לא מדבר עם כמה מהם, אבל סלחתי. ולמה אני לא מדבר איתם? קודם כל, הם לא ניגשו לבקש סליחה, עברו כבר שנתיים, ולא שמעתי מהם סליחה (למעט אחד מהם). ופשוט, אסור להסתובב עם אנשים כאלה... שה' ירחם. יש עוד המון להרחיב, אבל אני לא יעייף אתכם יותר מדי, שיהיה לכם המשך יום טוב, ברכה והצלחה, ארז

MAYA N

New member
המעשה שלי ../images/Emo9.gif

אז השבוע היו לי צהריים פנויים מעבודה ומאחר ואין לימודים (למי שחזר אמש מאלסקה - יש שביתה באוניברסיטה) ואני לא לומדת אף לא קורס אחד מצאתי את עצמי משועממת למדיי. למזלי יש לי חברה טובה שברגע ששמעה על מצוקתי נקראה אל הדגל.... "בואי, הולכים להוציא כלבים" אמרה. למי שלא יודע , ישנה לא רחוק מהאוניברסיטה מכלאה (אין לי הגדרה טובה יותר) של צער בעלי חיים ובה עשרות כלבים חמודים נורא שמשוועים לקצת יחס אנושי חם. אנשי המקום שאין לי שום קשר אליהם, לא מכירה אותם ואין לי שום אינטרס ליחצנם, לא מסוגלים להעניק לכמות כל כך גדולה של בע"ח את היחס הנדרש (למרות שמלאכתם קודש) ולכן הם משוועים למתנדבים. למתנדבים אין שום מחויבות, לא עומדים להם עם סטופר ולא כלום, סתם יצאנו לטיול נחמד עם שלושה כלבים שכל כך שמחו לחלץ עצמות ולהתרוצץ. חוץ מזה שהרגשתי ממש טוב עם עצמי במקום לבזבז את הזמן על שטויות (כל אלה שטוענים שאין להם חיים מלבד הפורום מוזמנים לנסות), נורא נהניתי ואני מתכוונת לשוב לשם פעמים נוספות. ואם בא לכם גם להיות ילדים טובים: *מומלץ בחום לחובבי בע"ח בכלל וכלבים בפרט *לא קל להיכנס לכלובים ולשמוע את הבכי והנביחות של הכלבים שמאוד מתרגשים לראות אנשים. ואני לא אחד שמתרגשת בקלות.... *רצוי להביא מראש רצועה נמתחת כי קשה לרוץ עם הכלבים עם הרצועה הקצרצרה שנותנים לנו שם. *המקום נמצא כעשר דקות הליכה מהאונ', ליד בניין HOT למי שמכיר.

eztc

New member
../images/Emo31.gifאישית - אני חושבת שעדיף כבר לאמץ

נכון שזה מעשה טוב להוציא כלבים ממכלאה, אבל מה הטעם אם אחרי חצי שעה מחזירים אותם? אימוץ זה דבר חשוב בעיני, כי ככה את דואגת לבע"ח כל הזמן. ויודעת מה? אם יש בעיית אימוץ אפשר לטרוח קצת יותר מללכת עם כלבים כמו לפרסם מודעה או לחפש אנשים שיאמצו כלבים. זו מצווה!

puma25

New member
תגידי את בסדר?!

לסטודנטים אין איך לסגור את החודש עם הגרושים שהם מרווחים וחוץ מזה אין להם זמן בכלל לבעלי חיים! הם כל היום לומדים\עובדים - קיצר אין להם זמן לנשום. אין אפשרות לאמץ בעל חים במצב כזה - זה עוול. אז מה שהיא עושה זה מצווה כבירה ומעט סטודנטים בקושי עושים את מה שהיא עושה אז תחשבי לפני שאת מבקרת פה אנשים.

eztc

New member
אהמ...

קודם כל - זה ממש מוזר שאפשר לקחת כלבים ממכלאה לטיול. יש לי "קצת" ידע בדברים האלה, כיוון שהייתי מתנדבת ב- S.O.S ותנו לחיות לחיות וזה אסור בתכלית האיסור שמכלאות (במיוחד צער בעלי חיים) תיתנה לזרים "לקחת כלבים לטיול". צריך שתהיה פה אחריות, וברגע שמוסרים את הכלבים לאנשים שלא קשורים אליהם - יש פגם. המעשה עצמו הוא בסדר, אבל מה זה שווה אם אחרי זה מחזירים את הכלבים למכלאה? אני תומכת באימוץ - זו המצווה הכי גדולה שיש! וכמו שאמרתי אני מכירה את התחום שנים, ויודעת שלקחת כלב לטיול קצר לא מוסיף הרבה. למצוא בית חם - זה הדבר החשוב! ובכלל ליד איזו אוניברסיטה יש מכלאה או S.O.S?

g a l4

New member
../images/Emo9.gif

פעם כשהייתי יותר קטנה...הייתי מאושפזת
ובתור ילדה ממש שמחתי כשכל מיני אנשים באו לבקר והביאו לי מתנות... אז כשהייתי בת 10 או 11(אני כבר לא ממש זוכרת את הגיל...) אמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללכת לביה"ח שוב ולחלק כלמיני מתנות לילדים שחולים(זה היה ב"שניידר"...) אמא שלי כמובן הסכימה! הלכנו לקנות כלמיני הפתעות קטנות שנראו לי יפות
ואחרי שקנינו נסענו לשם וחילקנו להם... הם כל כך שמחו!!!!! אח"כ הרגשתי ממש ממש ממש טוב עם עצמי!!!
זה היה שווה את זה!!!!באמת!!! זו הרגשה שאי אפשר להסביר!

tamir r

New member
כל הכבוד לך!

יש אנשים שבאמת, אפילו סוכרייה יכולה להעלות להם חיוך חצי מנה פלאפל על הפנים
כמו שאמר מי שמתחתיי, כן ירבו כמוך

tamir r

New member
עונה../images/Emo9.gif

המעשה הטוב שלי הוא שפעם אחת ראיתי חתול גוסס לגמרי מרעב ואז חזרתי הביתה, לקחתי לו מלא גבינה וחלב וחזרתי למקום שבו הוא היה. ראיתי שהוא ממש ממש לפני שהוא הולך למות ואז הבאתי לו את החלב והאוכל. בהתחלה הוא ניסה לברוח כי הוא פחד אבל לא היו לו כוחות אז הוא התחיל לאכול מהאוכל. אחרי כמה ימים היה לי קטע מוזר אני יצאתי לבית הספר, והוא חיכה לי בפתח הבית
כמובן, שוב הבאתי לו חלב וגבינה והוא ישר התחיל לאכול לצערי לא יכלתי לאמץ אותו ולהכניס אותו לתוך הבית כי זאת לא החלטה שלי, אלא של ההורים שלי זהו
אהה ובהצלחה לכולם!

אושRתי

New member
../images/Emo27.gifיש לכם עד יום חמישי בחצות להשתתפ

אתם יותר ממוזמנים להשתתף ולנסות לזכות בסינגל!

אממ

מעשה חמוד ומתוק.... זכיתי מטעם תפוז בנופש זוגי במרינה קלאב אילת ובמקום ללכת עם חברה או משו פשוט שלחתי לשם את ההורים שלי...מגיע להם יותר מכל. עברנו דירה לבית חדש והשיפוצים פה קרעו את כולם,ההורים שלי עבדו נורא קשה והיו צריכים פשוט חופש,כלכלית לסוע לבית מלון אחרי כל הכסף שהוצאנו לשיפוצים זה לא השתלם להם. אז הפתעתי אותם.....
מההתחלה השתתפתי ורציתי מקום 1 רק כדי שהם יוכלו ללכת לשם....

למעלה