רוצים לזכות בסינגל "ילד טוב נשבר"

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאז ככה...../images/Emo9.gif

לפני שבועיים בערך, כשהייתי בדרכי הביתה בגשם, מצאתי גור כלבים קטן בוכה ורטוב כולו..... החלטתי לקחת אותו איתי הביתה למרות שידעתי שההורים לא יאהבו את זה
הכנסתי אותו (זה היה בערך ב-2 בלילה) לאחד החדרים וכיסיתי אותו בשמיכה, שיתחמם.... על המקרר השארתי לאמא פתק "אמא! מצאתי כלב מסכן ובנתיים השארתי אותו בבית, עד שנמצא מה לעשות איתו", כדי שלא תיבהל כשתמצא פתאום כלב בתוך הבית.... בבוקר קמתי והלכתי אליו....כזה חמוד!! ביקשתי מאמא שלי להשאיר אותו כמה ימים עד שנמצא פתרון מה לעשות איתו (ההורים לא הסכימו לקחת אותו).... בנתיים הפצנו בשכונה שמצאנו כלב, ושאלנו אנשים אם הם יודעים של מי הוא.... הוא נשאר אצלינו 3 ימים, כבר ממש נקשרתי אליו
וכמעט הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לאמץ אותו.... ואז מגיע טלפון ממישהו שאמר שהוא איבד את הגור שלו... זה היה ביום שישי בערב, הוא בא לקחת אותו... היה לי כל כך קשה להיפרד
אבל בכל זאת, העיקר שהוא חזר הביתה
ומטפלים בו יפה

גם לי זה קרה אבלללל

ההורים שלי לא הסכימו אז בניתי לו מלונה מקרטון באיזה 2 בלילה בחוץ חחח....העיקר ששרד את הלילה עם הגשם.. ובהחלט סיפור יפה מה שכתבת...הוא לא עשה פיפי בבית?:pאמא שלי רק היתה רואה אותו היתה מתחרפנת...והכלבה שלי(כבר לא) היתה קורעת אותו

מעשה טוב שעשיתי

אז ככה.... לפני שבוע בערך (אולי שבועיים.. השביתה שיבשה לי את תחושת הזמן), אני ואחותי הלכנו הביתה ברגל מהבית ספר שלה (באתי לאסוף אותה כי לא הייתה לה מיטריה) וירד מבול מטורף.... כמו היום בערך..... וראינו גור חתולים ממש פיצפון רטוב לגמרי, לקחנו אותו וכשהגענו הביתה יבבשנו אותו והכנו לו מיטה חמימה ממגבות בקסדה של אחותי.... לצערי בגלל שיש לי כלבה לא יכולנו להשאיר אותו אבל חיכינו שיתחמם ושחררנו אותו באיזור עם המון חתולים (אחותי לא רצתה שהוא יהיה לבד)... עוד דבר שעשיתי זה שהתנדבתי עם חברה שלי באקים במשך שנה. אני וחברה שלי הגענו כל שבוע לדירה של אקים שנמצאת קרוב אלינו ועשינו איתם פעילויות ומשחקים. בנוסף מדי פעם היינו מגיעות בימי שישי ומכינות איתן חלות לשבת או כל מיני מאכלים בהתאם לחגים... הם מאוד נהנו מזה וחיכו לנו כל שבוע

למעלה