שאלון מוזיקה

../images/Emo220.gifשאלון מוזיקה../images/Emo220.gif

מי שלא עונה-הוא...טוב תמציאו חרוז. גנבתי מפורום גרין דיי,שגנב מפורום אחר,בלה בלה בלה,שגנב ממצעדים ומוזיקה. אתם צריכים לשים את הפלייליסט שלכם על שופל,וכל שאלה כאילו זה שיר אחר,ותרשמו את מה שיוצא! זה אמור להיות מצחיק. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo79.gifעונה../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? Fast and Furios-Gnz בהקשר לפאסט,זה נכון. פאריוס...? האם יהיו לי חיים מאושרים? תגידי לו-אוהד חיטמן (למי!? לטרה? שיתחתן איתי? אני אומר!) מה אנשים באמת חושבים עליי? I don't know-Usher
האם אנשים חושקים בי בסתר? ארתור-שיר פתיחה (אני
ארתור! ארתור,תעשה לי דוב נמלים!בסטר! תעשה לי סנדוויץ' מקולקל!) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Words-Mark 'oh feat. Tjerk אני באמת מדברת הרבה..
מה אני צריך לעשות עם חיי? One thing-Amerie עצה טובה בשבילי: האנשים החדשים-עברי לידר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sunday Morning Call-Oasis מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יה-מוש בן ארי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Haushinka-Green Day ובהלוויה שלי? No pride-Green Day (אני יותר חשבתי בכיוון של אותה להקה,אולי השיר Good Riddance,או הבחירה המצחיקה,השיר שלהם הקרוי Ha Ha You're Dead!) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב? Total eclipse of the heart-Meatloaf & Bonnie איך יהיה לי מחר? Lyla-Oasis למה אני כאן? נערה מהצפון-יזהר אשדות ושלומי סרנגה (WTF?!) בתור מה אנשים יזכרו אותי? 360-שי 360 איזה שיר יתקע לי בראש מחר? You know what I mean-Oasis האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מה תאמרי-יזהר אשדות איך תהיה השנה הזו? תגידי-שלמה ארצי זה השאלון הכי הזוי שיצא לי! 645 שירים סה"כ,104 של גרין דיי, יצאו לי פה 2 שלהם (לעומת שבפורום גרין דיי יצאו לי 6 וביס סטארס יצאו לי 7), 7 שירים של אואזיס סה"כ- ודווקא פה יצאו לי כל השירים כמעט של אואזיס!?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

היה מצחיק אם היה יוצא Ha Ha You're Dead! באמת

אנייי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

איך העולם רואה אותי
baby boy של שון פול וביונסה האם יהיו לי חיים מאושרים
Born to make you happy של בריטני מה אנשים באמת חושבים עליי
someone watching over me של הילארי האם אנשים חושקים בי בסתר
how am i supposed to live של מייקל בולטון איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר
I'ts gonna love של מנדי מור
מה אני צריך לעשות עם חיי
i lie to you של מיט לוף
אין לי מושג מי אלה ומה זה עושה במחשב שלי
עצה טובה בשבילי
Listen to your'e heart מדליק
צודקים
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי
purest of pain מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים
ממי- מירי מסיקה חיחי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי
my lovers gone
של דידו ובהלוויה שלי
bring me to life- אוונסנס
איזה סוג גבר אני אוהבת
going under אוונסנס איך יהיה לי מחר
too little too late של גו'ג'ו חח למה אני כאן
lithium אוונסנס בתור מה אנשים יזכרו אותי
only hope של מנדי מור מהסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" איזה סרט
איזה שיר יתקע לי בראש מחר
השיר שלי של מופע הארנבות של ד"ר קספר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי
my immortal אוונסנס איך תהיה השנה הזו
I don't love you- MCR לא משהו
חיחיחי

matron

New member
עונה!

איך העולם רואה אותי? P!nk- U+Ur hand האם יהיו לי חיים מאושרים? Nickelback- If everyone cared מה אנשים באמת חושבים עליי? The killers- When you were young האם אנשים חושקים בי בסתר? The killers- Smile like you mean it איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Yeah yeah yeahs- Y control מה אני צריך לעשות עם חיי? Blondie - Hanging on the telephon חחחחחח... זה כזה מתקשר!!! עצה טובה בשבילי: Blur- Woohoo! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Vibrators- Baby baby מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I get no doubt (השם של האמן ממש ממש ארוך) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?P!nk - Don't let me get me ובהלוויה שלי? P!nk - Trouble איזה סוג גבר אני אוהב? Alphaville- Foreve young איך יהיה לי מחר? Blondie- Maria למה אני כאן? Guns 'n roses- don't you cry בתור מה אנשים יזכרו אותי? Le tigre- TKO איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Blink 182- All the small things האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? No doubt- I'm just a girl איך תהיה השנה הזו? Nickelback- Too bad חחחחחחח!

חחחחחחחחח../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

ברור שזה מתקשר, זה טלפון
האחרון
לה טיגרה זה טוב לא

אפשר עוד פעם../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

מי שואל אתכם
איך העולם רואה אותי
Nothing gonna change my love for you האם יהיו לי חיים מאושרים
Don't dream it's over
מה אנשים באמת חושבים עליי
under the bridge רד הוט צ'ילי פפרס האם אנשים חושקים בי בסתר
Down down מהפרסומת לא זוכרת איזה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר
so close אוונסנס מה אני צריך לעשות עם חיי
angels של רובי וויליאמס עצה טובה בשבילי
don't let me be the last to know מהו שיר הנושא שלי,לדעתי
famous last words שך MCR מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים
Breathe no more
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי
i lie to you ובהלוויה שלי
מה עוד ביקשת איזה סוג גבר אני אוהב
מרגיש אחר-סינרגיה איך יהיה לי מחר
sorry seams to be the hardest word אלטון ג'ון ובלו למה אני כאן
carino mio של RBD בתור מה אנשים יזכרו אותי
only hope זה לא היה ככה גם בקודם
איזה שיר יתקע לי בראש מחר
llegar a ti האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי
si tu ereds mi hombre גרסה ספרדית לשיר של סלין דיון איך תהיה השנה הזו
candy man שוב לא יצא מצחיק
פרשתי

יסמין122

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי
CHECK IT OUT-של ביונסה האם יהיו לי חיים מאושרים?CRY ME A RIVER- של ג'סטין טיימברליק
מה אנשים באמת חושבים עליי?BE WITHOUT-
האם אנשים חושקים בי בסתר?ן I BELIVE I CAN FLY איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?BECAUSE OF YOU
מה אני צריך לעשות עם חיי?TOUCH
עצה טובה בשבילי: BORN TO MAKE YOU HAPPY מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?MY NECK MY BACK ף-ג מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?PREET BOY
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שובי אל ביתי- עידן רייכל
ובהלוויה שלי?DONT CHA- של הפוסיקט
איזה סוג גבר אני אוהב?UNFAITHFUL
איך יהיה לי מחר?SEXY LADY למה אני כאן?TURM ME ON בתור מה אנשים יזכרו אותי?MIRACLE- של קסקאדה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?COMPLICATED- של אבריל לאבין
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?להיות איתך- אלון דה לוקו איך תהיה השנה הזו? כל כך לבד
אהבתי

MoRoSH11

New member
יאללה

איך העולם רואה אותי? gangsta's paradise- קוליו האם יהיו לי חיים מאושרים? i'm your baby tonight- וויטני יוסטון מה אנשים באמת חושבים עליי? שניים- ריטה ושלמה ארצי האם אנשים חושקים בי בסתר? לא עוזב את העיר- שלמה ארצי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? rock this party- בוב סינקלייר מה אני צריך לעשות עם חיי? one more time- בריטני עצה טובה בשבילי:- נגיעה אחת רכה- גידי גוב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?- i'm outta love-- אנסטסיה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? eternal flame- אטומיק קיטן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?- vouge- מדונה ובהלוויה שלי? שלום לאמונות- מירי מסיקה איזה סוג גבר אני אוהב? לילה- Aשלום חנוך איך יהיה לי מחר? לא נרדמת ת"א- דני רובס למה אני כאן? הזמנה לחתונה- אורי בנאי בתור מה אנשים יזכרו אותי? שרי המלחמה- נינט וגבסו איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שיר למעלות- שבע האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? flying without wings- ווסטלייף איך תהיה השנה הזו? a whole new world- אלאדין

or sss

New member
חחח...מגניב...

איך העולם רואה אותי? thanks for the memories-fall out boy האם יהיו לי חיים מאושרים? אשם-סינרגיה מה אנשים באמת חושבים עליי? all good things של נלי פורטדו האם אנשים חושקים בי בסתר? Special Needs-placbo איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? WITHIN TEMPTATION - What Have You done מה אני צריך לעשות עם חיי? Red Hot Chili Peppers - Snow עצה טובה בשבילי: promise-simple plan מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? mcfly-Transylvania מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? placebo-Where is my mind איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Billy Talent - Fallen Leaves ובהלוויה שלי? panic! at the disco-But It's Better If You Do איזה סוג גבר אני אוהב? mcfly -star girl איך יהיה לי מחר? simple plan-me against the world למה אני כאן? i dont love של מיי כימקל רומאנס בתור מה אנשים יזכרו אותי? girlfriend של אבריל לווין איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 4am - של לוסטפרופסט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? panic! at the disco -I Write Sins Not Tragedies איך תהיה השנה הזו? Cassie- Long Way To Go אווףף..לא יצא לי משהו טובב...

גמאני עושה עוד פעם!

זה יותר מדי כיף בשביל פעם אחת! איך העולם רואה אותי? Burnout-Green Day
האם יהיו לי חיים מאושרים? Welcome to my truth-Anastacia מה אנשים באמת חושבים עליי? Call me when you're sober-אוונסנס (אבל אני לא שותה!!!) האם אנשים חושקים בי בסתר? ציפור זרה-אוריאל שלתיאל (מי?) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? עד הסוף הטוב-יהודה לוי (WTF?!) מה אני צריך לעשות עם חיי? תגידי שטוב-כנסיית השכל (טוב!) עצה טובה בשבילי: Naughty Girl-Beyonce 0_O מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "ערוץ הילדים זה אנחנו"-ערוץ הילדים XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cry me a river-Justin Timberlake איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Dry Ice-Green Day
שיר מעולה. האלבום הראשון. ובהלוויה שלי? היא לא יודעת מה עובר עליי-שלמה ארצי (באותו זמן אני לא אדע כלום) איזה סוג גבר אני אוהב?Give it to me- טימברלנד,נלי פורטדו וג'סטין איך יהיה לי מחר? Don't Bother-Shakira טוווווב.. לא אוהבת את השיר! למה אני כאן? יה-מוש בן ארי בתור מה אנשים יזכרו אותי? Desensitized-Green Day טוב
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 86-Green Day האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מישהו שומע אותי-איפה הילד
איך תהיה השנה הזו? Homecoming-Green Day
שיר מעולה. במיוחד שטרה שר בו.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif

איך העולם רואה אותי? The Vines - Highly Evolved האם יהיו לי חיים מאושרים? The Academy Is - Almost There מה אנשים באמת חושבים עלי? McFly - Star Girl (Acoustic) האם אנשים חושקים בי בסתר? Blaque - As If חחחחחחחחח יעני כן בטחחח...איזה רעע איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר/ת? The Used - Buried Myself Alive מההההה חחחח מה אני צריך/ה לעשות עם חיי? Beyonce Knowles Feat. Slimm Thug - Check On It עצה טובה בשבילי- Oasis - D'you Know What I Mean לא אני לא יודעת... מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Green Day - Long View. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? New Found Glory - I Don't Wanna Know. אני באמת לא רוצה לדעת חח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? James Morrison - Wonderful World ובהלוויה שלי? Nelly Furtado - Say It Right איזה סוג של גברים/נשים אני אוהב/ת? Jet - Are You Gonna Be My Girl בנות?? איך יהיה לי מחר? McFly - Room On The 3rd Floor וואלהה...חח למה אני כאן? Son Of Dork - Little Things בתור מה אנשים יזכרו אותי? ילדות רעות..הופה הופהה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Fall Out Boy - Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Matt Willis - Who You Gonna Run To איך תהיה השנה הזאת? The Vines - Get Free

יאלה עונההה../images/Emo41.gif

איך העולם רואה אותי? משהו אמיתי-עברי לידר חח אנשים חושבים שאני אמיתית חח
האם יהיו לי חיים מאושרים?Red Hot Chili Peppers - Around The World
החיים שלי יהיו מסביב לעולם איזה יופי חחח מה אנשים באמת חושבים עליי?Crossfade - Cold לא אני לא
האם אנשים חושקים בי בסתר?שייגעצ - את יפה תודה אבל לא ממש עונה לי לשאלה חח
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Avril Lavigne - Take.Me.Away לאיפה אני אקח אותך? מה אני צריך לעשות עם חיי?Ashlee Simpson - Beautifully Broken עצה טובה בשבילי:עיברי לידר- צוחקת ובוכה טוף........ מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Maroon 5 - Harder to Breathe מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?הבוקר יאיר שירה גבריאלוב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Girls Aloud - I'll Stand By You חח חמוד ובהלוויה שלי?Shania Twain - You're Still The One איזה סוג גבר אני אוהב?Beyonce (Feat Shakira) - Beautiful Liar חחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי
איך יהיה לי מחר?Jesse McCartney-Best Day of My Life חחח יפה אבל לא נראה לי ללמוד מתמטיקה זה ממש יעשה את היום שלי ליום טוב למה אני כאן?סינרגיה-לחבק אותך חח בתור מה אנשים יזכרו אותי?Westlife - My Love
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Goo Goo Dolls - Iris האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Evermore - It's too late אז כנראה שלא איך תהיה השנה הזו?Lily Allen - Everythings Just Wonderful יופי
חחח--->

Aviyush

New member
יאיי אני אוהבת../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Don't cha- The PCD האם יהיו לי חיים מאושרים? Talk- Coldplay מה אנשים באמת חושבים עליי? The Blowers Daughter- Damien Rice האם אנשים חושקים בי בסתר? When you say nothing at all- Ronan keating איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Que Hiciste- Jlo מה אני צריך לעשות עם חיי? The power of love- Celine dion עצה טובה בשבילי: Hurt- Christina Aguilera מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jennifer Hudson - And I Am Telling You I’m Not Going,dreamgirl soundtrack שיר חמוד
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cold day in July- Dixie Chicks איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Snow- Red Hot Chili Peppers
ובהלוויה שלי? Sorry for love- Celine dion איזה סוג גבר אני אוהב? Never Again- Kelly Clarkson איך יהיה לי מחר? The sweet escape- Gwen Stefani למה אני כאן? Missing- Evanescence בתור מה אנשים יזכרו אותי? Material girl- Madonna
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? It's your love- Faith Hill and Tim Magraw האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Little Star- Madonna איך תהיה השנה הזו? Dreamgirls- Dreamgirl Soundtrack יצא לי גרוע
אם יהיה לי כח אני אעשה שוב אח"כ חח

יסמין122

New member
עושה שוב../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?COMPLICATED- AVRIL LAVINGE האם יהיו לי חיים מאושרים?PREETY BOY מה אנשים באמת חושבים עליי?PUSH THE BUTTON האם אנשים חושקים בי בסתר?EVERY TIME WE TOUCH
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אם יש גן עדן- אייל גולן מה אני צריך לעשות עם חיי?BABY ITS YOU-JOJO עצה טובה בשבילי:LET ME LOVE YOU- MARIO
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?נער ונערה -שירה ג'י מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?צמא לאהבה-פיני חדד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?SEXY BACK-של ג'סטין
ובהלוויה שלי?A MOMENT LIKE THIS
איזה סוג גבר אני אוהב?KEEP HOLDING ON- של אבריל איך יהיה לי מחר?TOO LITLE TOO LATE למה אני כאן?TURM IT UP בתור מה אנשים יזכרו אותי?BAD BOY
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?SMACK THAT האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי.איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?HIPS DONT LIE איך תהיה השנה הזו?DILEMA
איך תהיה השנה הזו? איך תהיה השנה הזו?

יסמין122

New member
ואיי הכול הסתבך../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מסדרת../images/Emo26.gif

איך העולם רואה אותי?COMPLICATED- AVRIL LAVINGE האם יהיו לי חיים מאושרים?PREETY BOY מה אנשים באמת חושבים עליי?PUSH THE BUTTON האם אנשים חושקים בי בסתר?EVERY TIME WE TOUCH איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אם יש גן עדן- אייל גולן מה אני צריך לעשות עם חיי?BABY ITS YOU-JOJO עצה טובה בשבילי:LET ME LOVE YOU- MARIO מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?נער ונערה -שירה ג'י מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?צמא לאהבה-פיני חדד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?SEXY BACK-של ג'סטין ובהלוויה שלי?A MOMENT LIKE THIS איזה סוג גבר אני אוהב?KEEP HOLDING ON- של אבריל איך יהיה לי מחר?TOO LITLE TOO LATE למה אני כאן?TURM IT UP בתור מה אנשים יזכרו אותי?BAD BOY איזה שיר יתקע לי בראש מחר?SMACK THAT האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי.SEXY LADY איך העולם רואה אותי?BOTEN ANNA

למעלה