שאלון מוזיקה

Aviyush

New member
נראה כאילו סידרת את זה בכוונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

amit mmm

New member
עונה..1!

איך העולם רואה אותי?Five Colours In Her Hair-mcfly האם יהיו לי חיים מאושרים?with love-של הילארי דאף.. מה אנשים באמת חושבים עליי?Keep Holding On-של אבריל לווין האם אנשים חושקים בי בסתר? Wake Me Up Inside (remi ) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Panic! At The Disco - There's A Good Reason Why These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet מה אני צריך לעשות עם חיי?Build God, Then We'll Talk- panic! at the disco עצה טובה בשבילי: Build God, Then We'll Talk מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Build God, Then We'll Talk- fall out boys מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?panic! at the disco-Time To Dance איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?fall out boys -Time To Dance ובהלוויה שלי?AlbumWrap Album איזה סוג גבר אני אוהב?Candyman איך יהיה לי מחר?Beautiful Liar למה אני כאן?I Wanna Hold You בתור מה אנשים יזכרו אותי?הבוקר יאיר-שירה גבריאלוב איזה שיר יתקע לי בראש מחר?What I've Done האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?I Write Sins Not Tragedies איך תהיה השנה הזו?Don't Stop Me Now

MoRoSH11

New member
עוד פעם

איך העולם רואה אותי? מה יהיה- מתי כספי האם יהיו לי חיים מאושרים? stop= ספייס גירלס מה אנשים באמת חושבים עליי?- more than words- טייק דאת' האם אנשים חושקים בי בסתר?- woman in love- ליז מקלרנון איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?- נגיעה אחת רכה- גידי גוב מה אני צריך לעשות עם חיי? could i have this kiss forever- וויטני יוסטון ואנריקה איגלסיאס עצה טובה בשבילי:- survivor- דסטניז צ'יילד מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?- שיר לשירה- מירי מסיקה שיר הנושא שלי לדעת אחרים?- grease lighting איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?- que hiciste- ג'ניפר לופז (חחחחחחחחחחח) ובהלוויה שלי?seasons in the sun- ווסטלייף איזה סוג גבר אני אוהב?- מה שעובר עלי- איפה הילד איך יהיה לי מחר?- שרי המלחמה- נינט וגבסו למה אני כאן?- מכתב קטן- מורן אהרוני בתור מה אנשים יזכרו אותי?- אנחנו לא צריכים- שלמה ארצי (מעליב משהו) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? don't be stupid- שאניה טווין האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? the call- בקסטריט בויז איך תהיה השנה הזו? הימים הארוכים העצובים

למעלה