גיל:14 מיקום:ירושלים שיר החודש של נייטוויש: Dead boy's poem-אפילו שמתי על ווליום גבוהה ואפחד מהמשפחה לא העיר לי! (ובד"כ הם שונאים את המוזיקה שאני שומעת) שיר החודש לא של נייטוויש:3Doors Down-kryptonite בא/ה למפגש? (
) אני מקווה.. תמונה:לה לה לה היא די גרועה אבל לונורא
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני לא אשים תמונה עם התחפושת.
עוד לא. שם: ג'ים הקשוח גיל: 18!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיקום: ק. טבעון! שיר החודש של נייטוויש: Passion and the opera שיר החודש לא של נייטוויש: Ok Go - Don't Ask Me בא/ה למפגש? יום שני לא? יש מצב אבקר בערב, נכון זה משמח אותכם?!
שם: אביתר גיל: 19 מיקום: יד מרדכי שיר החודש של נייטוויש: beauty and the beast שיר החודש לא של נייטוויש: נו טוב, AudioSlave - like a stone בא/ה למפגש? מקווה שכן תמונה: 'תחפושת' פורים הראשונה שלי מאז גיל 8. אל תצחקו
שם: זוהר גיל:14 וחצי מיקום: אחד מעפן :] שיר החודש של נייטוויש: חודש? לא הגזמנו? P: שיר החודש לא של נייטוויש: כנ"ל בא/ה למפגש? אם אמא שלי תשתכנע ותרשה לי לישון אצל חברה בת"א ביום ראשון, אז כן :] תמונה:
שם: ליאת גיל:16 וחציOo מיקום: צפונית לשולחן, מערבית למחשב שיר החודש של נייטוויש: moondance, end of all hope שיר החודש לא של נייטוויש: mothership- KB, mabool- orphaned land בא/ה למפגש? כן? תמונה: המף.. אין לי>< שיהיה לכולם אחלה חודש תודהD:
שם:עמיר :] גיל: 15 ו...ארבע חודשים? מיקום: גבעת שמואל lקשוחl שיר החודש של נייטוויש:ללא כל ספק..והבילתי משתנה Ever Dream שיר החודש לא של נייטוויש: אממ..זה די קשה...אז..שניים...אחד BFMV - Tears Don't Fall שני HIM - Join Me בא/ה למפגש? כנראה שכן
[רק אם קארין תביא את הגרזן
] תמונה: הרגילה -> + תמונה מפורים בקישור..http://img49.imageshack.us/my.php?image=me103071vp8.jpg שיהיה לכולם אחלה חודש -> גם לך איש נחמד
שם: >< גיל: 16 וחצי מיקום: מה מיקום 0.0 מודיעין שיר החודש של נייטוויש: Kinslayer שיר החודש לא של נייטוויש: Forgiven - WT בא/ה למפגש? לא חושב.. תמונה: מספיק? P: