אז? זה הופך את זה לפחות טוב?
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/8/11 #31 ../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif אחת העטיפות הכי מדהימות שיש.
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/8/11 #32 ../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif זוכה לתואר האלבום שלא שמעתי עם העטיפה הכי יפה. או האלבום עם העטיפה הכי יפה מבין האלבומים שלא שמעתי.
../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif זוכה לתואר האלבום שלא שמעתי עם העטיפה הכי יפה. או האלבום עם העטיפה הכי יפה מבין האלבומים שלא שמעתי.
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/8/11 #36 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
D DAN1EL New member 13/8/11 #83 העטיפה האהובה עלי שלהם ואחת העטיפות האהובות עלי בכלל היא העטיפה של אלבום הבכורה. אבל לא הייתי מכניס אותה לשרשור הזה כי היא סוג של "סטייה" פרטית שלי ולא בהכרח עטיפה מדהימה. היא נראית כמו ציור גראפיטי בחלקים הפחות נחמדים של העיר.
העטיפה האהובה עלי שלהם ואחת העטיפות האהובות עלי בכלל היא העטיפה של אלבום הבכורה. אבל לא הייתי מכניס אותה לשרשור הזה כי היא סוג של "סטייה" פרטית שלי ולא בהכרח עטיפה מדהימה. היא נראית כמו ציור גראפיטי בחלקים הפחות נחמדים של העיר.