אקורדים לשירים שרשרו לפה

../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifאקורדים לשירים שרשרו לפה

אקורדים שהוצאתם או שמצאתם בכל מיני אתרים לשירים שקרן כתבה, אתם מוזמנים לשרשר לפה

papashdon

New member
חבל שאין שירים של קרן עצמה ):

רציתי לשאול אותך- הקליפ של אא"ה בוטל לגמרי, נכון?

יש את איתי בינתיים

ואני מניחה שכן, לא ידוע לי על תאריך צילום. יש עכשיו את שמעון, נראה לי שעדיף לצלם לו קליפ

Lufu

New member
היי אני חדש כאן...

קרן פלס לדעתי מלחינה ואם מישהו רוצה תווים כלשהם אני מוכן לכתוב בשבילכם, כבר ניגנתי את כל השירים שלה...

Lufu

New member
זאת שבמקומי

משמאל לימין פתיחה: Fm Cm Fm Cm Bbm G# D# x בית G# D# Fm Bbm D# G# Bbm G# Bbm D# G# x2 פזמון: Fm Cm Fm Cm Bbm G# D# G# x Fm Cm Fm Cm Bbm G# D# G# Bbm D# G# x בית פזמון מעבר: Fm G# Bbm G# Fm G# Bbm D# G# x פזמון סיום: Fm D# G# x בהצלחה עם זה... אם אתם רוצים שירים ספצייפים אחרים אני גם יכול לכתוב.

Lufu

New member
אני אכתוב עוד בבוקר, בתקווה שאני לא

אשכח...

תודה רבה!!!

הכי חיכיתי לזאת שבמקומי. עכשיו אני אוכל לשיר את זה בפיתוח קול..חח

אז חוץ מהדיסק של קרן

שמן הסתם נשמח לכל התווים ו/או אקורדים שלו יש בדיסק של הראל סקעת שיר שקרן כתבה ונקרא אלייך שר, מאוד הייתי רוצה את התווים שלו.. לדעתי אחרי ואת זה השיר הכי יפה בדיסק. תודה רבה

Lufu

New member
המממ.... האמת היא שאני לא מכיר את

השיר הזה, אני אבל אנסה להשיג אותו ולהוציא אותו בשבילך בכל מקרה.

Lufu

New member
אז הינה: "אלייך שב"

משמאל לימין: פתיחה : Cm Eb Ab Bb x2 בית: Eb Bb Cm Ab Bb Eb Cm Ab Bb פזמון: Cm Bb Ab Eb Ab Eb Cm Bb Cm Bb Ab Eb Ab Eb Cm Bb Cm Bb Cm Eb מעבר (שהוא כמו הבית) פזמון (קצת שונה): Cm Bb Ab Eb Ab Eb Cm Bb Cm Bb Cm Eb Cm Bb Cm זה השיר, הוא לא כל כך קשה, יש כל מיני קטעים עוצמתיים כאלה שהייתי מציע לעשות ספטאקורדים (קטנים), שהם מאד מתאימים. תהנו.

יו.. איזה חמוד אתה. תודה

בזמנך הפנוי.. כשיהיה לך כח תרשום לנו שירים נוספים של קרן, כל שיר נשמח.. אני אישית אשמח הכי לעל שפת הכנרת ושיהיה לנו בית.. בעדיפות (אחרי שכבר שמת את זאת שבמקומי..) המון תודה

Lufu

New member
בסדר, בהמשך השבוע, אגב, בדקתי

ואת אלייך שב כתבה סמדר שיר ולא קרן...

לא.. סמדר שיר כתבה את משהו ממני

תאמין לי שראיתי את הדיסק עוד שבוע לפני שהוא יצא ורק חיכיתי לשמוע את השיר הזה...

למעלה