אקורדים לשירים שרשרו לפה

עדי C

New member
קודם כל-ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

נשמח לקבל תווים
אני אישית [כרגע] לא מנגנת, אבל מי שכן בטח יהיה יותר ספציפי לגבי מה הוא רוצה
בכל אופן, תודה

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ואנחנו נשמח אם תוכל לשים לנו פה את כל התווים לשירים שלה. המון המון תודה

raz91

New member
היי אני קצת חדש פה....

מי שרוצה אני יכול להוציא אקורדים לכל השירים של קרן פלס פשוט שלחו פה הודעה =] יש לה שירים מדהימים ואקורדים קצת מסובכים :) אשמח לעזור לכל אחד בעניין אקורדים של קרן :)

אז שוב ברוך הבא..

וכפי שכבר כתבתי אני אשמח שתשימו לכל השירים שעדיין אין פה בעדיפות במחינתי זה על שפת הכנרת ושיהיה לנו בית.. אלה פשוט שירים שאני ממש אוהבת לשיר... ואחותי רוצה את שוכחת אותך..חחח

raz91

New member
או קיי אז התחלתי להוציא כמה....=]

טוב האקורדים של שמעון השכן : בתים : E|A|Abm|C#|A|E|F#m7|B פזמון: E|Ab\Ab7|C#m7|E\E7||A|E|F#m7|B מקווה שהם בסדר משמאל לימין ...=] תיכף אני מעלה את "אם אלה החיים"

raz91

New member
כמו שהבטחתי "אם אלה החיים" אקורדים

פזמון: אם אלה החיים.. Em|B7|Em\G|E7|Am7|Em|F#m7|B7 בתים: Em|B7|Em\G|E7|Am7|Em|F#m7|B7 נוסעים לשכוח... Am|Em|B7 (x3) ירח בחלון מאחור... Am|Em|F#m7|B7 פזמון ... אם אלה החיים .. אם אלה החיים.. Em|F'#m7|Em|Am בבקשה =] תהנו (בלעדי לאתר הזה !! חעחע)

raz91

New member
אקורדים שיהיה לנו בית

שיגידו עלינו... Gm9|Gm6|Eb|Eb6|Cm7 קצת יותר מידי קרוב... Eb|Gm9|Gm6|Eb|Eb6|Cm7|D7 שיהיה לנו בית... Gm9|Gm7|Eb|Eb6|Gm9|Gm7| (קטע מעבר באמצע הפזמון) Cm7|D7 שתחשוב שאני יפה... Gm9|Gm7|Eb|Eb6|Gm9|Gm7| זהו מקווה שהם טובים ותצליחו להבין אותם כי הם קצת קשים (משמאל לימין =]) תיכף "שוכחת אותך":)

raz91

New member
אקורדים שוכחת אותך

בתים בין החדרים... Bm|C#m7-5/B|G|Bm|Em7|F#7| פזמון: על ספסל בקצה הרחוב... D|F#m|F#dim|B7|Em| מזה לאהוב .. G|G-5|F#|G|Bm|Em7|F#m7 זהו תהנו =] משמאל לימן...

oranitoosh

New member
ברוכה הבאה..

ויש לי בקשה.. אפשר בבקשה את האקורדים של "שמעון השכן".. ותודה רבה על כל האקורדים.. ועוד שאלה.. את מוצאת אותם בפסנתר או בגיטרה?!

raz91

New member
חחח

קודם כל אני בן חחח ואני מוצא אותם בפסנתר ולפעמים בגיטרה זה לא משנה כל כך חח ואקורדים לשמעון השכן כבר פירסמתי אני חושב תחפש כמה הודעות מעליי שלי חח

papashdon

New member
אתה גדול../images/Emo6.gif

שוכחת אותך, זמנים משוגעים.. תודה רבה!!

למעלה