המלצות חמות חמות!

גליזה

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifהמלצות חמות חמות!../images/Emo124.gif

למה שאני לא אמליץ פה איזה פעם?
אני רוצה להתחיל מהגילוי הכי חדש שלי -
J.Viewz
מרוב שהם איכותיים, אני חושבת שהייתי בשוק כששמעתי שהם ישראלים. אז כן, הם ישראלים ויש להם מוזיקה ברמה איכותית ביותר. ביותר ביותר, אם יורשה לי (לא) להגזים. אני בעצמי שונאת לקבוע ז'אנר מסוים של מוזיקה, אבל ע"פ מוזיקה נטו - מסתמן שזהו שילוב של מוזיקה אלקטרונית ביחד עם אסיד ג'אז. אחד השירים (אם אפשר לקרוא לזה שיר...) היותר מפורסמים שלהם, ע"פ דעתי, הוא Muse Breaks, שזהו בעצם שם האלבום שלהם. זה אותו השיר שInfected Mushroom החליטו לקחת ולמקסס (לעשות לו מיקס, נו
). הייתי נותנת כאן את הקישור ליוטיוב שמראה את השיר בלייב, אבל לטעמי זה באמת מכפיש את כל ההמלצות שאני רק אתן על J.viewz. תאמינו לי, עדיף להאזין לדיסק עצמו. אישית, הכרתי את J.viewz דרך המורה שלי למחול מודרני (שמשתמשת במוזיקה איכותית מהסוג האלקטרוני וקרוביו). רק לפני שבוע, כשישבתי עם חברה בפיצרייה באבן גבירול, וזיהינו את המוזיקה מ*איפה שהוא*, גילינו במי מדובר. מאז אין נלהבת ממני בכל הנוגע לדיסק שלהם. כל מה שאני אגיד יסתכם בשלב מסוים בשורה התחתונה: קשה להאמין שהמוזיקה הזאת יוצאת מידיהם של ישראלים. הצלילים, המחסור במבטא ישראלי בשירה, הרמה והאיכות של המוזיקה - הם כולם מייצגים בכבוד את ההרכב המעולה הזה. לי אישית אין עוד מה לומר, אבל למי שרצה הרחבה קצרצרה מאת עמרי גרינפלד (את מוזיקה נטו), מוזמן
http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9487
מומלץ לאוהבי המוזיקה האלקטרונית - בחום.

גליזה

New member
../images/Emo88.gifSia

כן. אני יודעת שאני לא מגלה לכם הרבה חדש. אבל אחרי שערכתי חיפוש, לא מצאתי מישהו שבא והמליץ במיוחד על Sia. וגם אם כן, או רק בקטנה, החלטתי שכל המרבה - הרי זה משובח!
למי שעוד לא יצא להתקל בה (פשע! :| ), מדובר בסולנית של ההרכב המופלא Zero 7. אם אחרי ההרכב הנוכחי חשבתם שאין הפתעות - מסתבר שיש ועוד איך. לטעמי? היא הרבה, אבל הרבה יותר מוצלחת לבד. איזה כישרון
אני אתחיל מאלבום הלייב שלה, למרות שלא יצא ראשון, כי אותו קניתי ראשון. Lady Croissant אלבום פנטסטי, אני חייבת לציין. הוא נפתח בשיר שהקליטה דווקא בסטודיו, Pictures. שיר מעולה לדעתי. אחריו היא ממשיכה בכמה משיריה באלבום הראשון (Colour The Small One. השירים הם: Don't Bring Me Down, Numb, Breathe Me) , שיר שמסתבר (ע"פ Letssingit) שהוא חלק מאלבום נידח שהוציאה בעבר (Healing Is Difficult. Blow It All Away), שני שירים מהאלבום שלה שעתיד לצאת בארץ בינואר (Some People Have Real Problems. Lentil, I Go To Sleep) וכמובן, איך לא - 2 מהשירים שביצעה עם ההרכב Zero 7 (Destiny, Distractions -שאגב, מאוד מוכרים) וכדי שלא ירביצו לי - I Go To Sleep הוא חידוש של הפרטינדרז
אני ארשה לעצמי לצטט משהו שלירו אמר לי בעבר, והוכח כנכון ביותר (לא רק לגבי הדיסק הנוכחי, אלא לגבי Sia בכללי.) - שבו בחדר, כבו את האור, תלחצו על Play, ותתנו למחשבות לרוץ. דיסק מרגיע, מרגש ומדהים ביותר. מומלץ מאוד מאוד מאוד מאוד

גליזה

New member
../images/Emo88.gifSia

אלבום אפילו גדול יותר באיכותו מאלבום הלייב של Sia, הוא האלבום שקדם לו - Colour The Small One. כשקניתי את הדיסק שלה בלייב, הוא היה מדהים. כשקניתי את הדיסק הנוכחי, הוא היה אפילו יותר מדהים. הדיסק הזה, לפחות לדעתי, מוגדר כחוויה שלמה שאדם עובר עם עצמו בעת השמיעה. הליריקה והצלילים מרגשים ונותנים למחשבות לבטא את עצמן, ולרגשות לפרוץ החוצה. אני מוצאת את עצמי מזדהה עם חלק מהשירים באלבום הזה, והוא ללא ספק - יצירת מופת. השיר הכי מוכר שתמצאו באלבום הזה כבר נלקח לשלל של סרטים ופרסומות בעבר. מכאן שלא צריך להכיר את Sia בכלל בשביל לדעת על קיומו. Breathe Me. שיר שללא ספק מעורר סערת רגשות קטנה. קצת קשה להסביר עד כמה הדיסק הזה מדהים ועד כמה הוא נוגע במי ששומע אותו. במקרה כזה, עדיף פשוט...להקשיב ולחוות דעה
תהנו!

dsol

New member
../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

"לא מצאתי מישהו שבא והמליץ במיוחד על Sia"
אני מרגיש מופקר ! SIA היא מעיין "פרוייקט" שלקחתי על עצמי ועוד מתקופת הקומונה לא הפסקתי לכתוב עליה ועל מעלליה
רק בגלל שאני מאוהב בקול היפייפה שלה ואני חושב שכולם צריכים להינות ממנו ! ואני רוצה לציין משהו לגבי ZERO 7... סיא היא אחת הסולניות... לא הסולנית היחידה ככה שלא יהיה בילבול יש עוד 2 בחורות מוכשרות הקטע עם סיא זה שהיא היחידה שנשארה ליותר מאלבום אחד ואגב Some People Have Real Problems כבר שוחרר... או לפחות הודלף לרשת לפני כ-3 חודשים והוא בהחלט אלבום מהנה... וכבר שוחרר קליפ מוזר/משעשע/מפחיד/משהו בלתי מובן לשיר Buttons מהאלבום הנ"ל

העכביש2

New member
גליזה - זה רק מראה שמלא אנשים לא קוראים פה...

למרות שהם יודעים על קיומו של הפורום... כי "אנשים" כבר כתבו על מלא אומנים טובים, רק שאף אחד לא טורח לשמוע ולהגיב....(נצמא במאמרי הפורום....אחחח ימי ההשקעה) וחבל שלא הזכרת מי הבן אדם שנתן לך פוש לקנות את אלבום הלייב שלה (קצת קרדיט לא יזיק
). ואני אתן קרדיט לדודי כמובן שנתן לה פוש לפני כמה חודשים טובים עוד בקומונה....

העכביש2

New member
והנה הלינק שלא צורף- כתבתי על Sia מזמן-

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1854&msgid=106423303 וכמובן- תודה לך על ההמלצות

גליזה

New member
נכון שלא תרביצו לי? באמא'שלי שחיפשתי

מצאתי רק הערות קצרות פה ושם:$ אולי לא חיפשתי מספיק טוב :| וכמובן שאתה הכרת לי את סיה
תודה

galoosh33

New member
עזבי את לירן

הוא סתם אוהב להתעצבן על אנשים שלא כתבו
גם אם כתבו אלף המלצות עוד אחת אף פעם לא תזיק, וחוץ מזה - החיפוש בתפוז ממש גרוע...

mickey tam

New member
ועכשיו בדיוק אני רואה את התגובה שלך...

ידעתי שמישהו המליץ עליה כבר... בכל מקרה נחמד לשמוע כמה דעות לגבי דיסק, יותר מחזק את הרצון לשמוע ולנסות

mickey tam

New member
שמעתי עליה כבר פה בפורום

לא זוכר מי זה היה שהמליץ עליה בכל מקרה דיסק ההופעה החיה שלה באמת מדהים, צריך להאזין לו עוד קצת בשביל לגבש עליו דעה מוחלטת, אבל משתיים שלוש שמיעות אני יכול לומר שאהבתי. תודה, מאוד נהנתי לקרוא :)

../images/Emo99.gif

איזה דיסק מצויין יש לי אותו בבית כבר כמה חודשים -אחד הגילויים המוצלחים של אחי הקטן, הוא פשוט חטף את הדיסק מהחנות (איזה יופי שיש אח שעובד בחנות דיסקים). מצטרפת בחום להמלצה.

inbal287

New member
../images/Emo2.gif

קודם כל זה כ"כ מגניב! אני מתה לעבוד שם אחרי הצבא... זה המקום הכי מושלם שקיים
. דבר שני אני חצי מהזמן שם
...

הוא לא עובד בי-ם אלא בנתב"ג

וכה זה באמת מעולה, והם ממש מצ'פרים את העובדים. כשהייתה ההופעת איחוד של לד זפלין לדוגמא הם כולם קיבלו חולצות של ההופעה....

galoosh33

New member
כבר חשבתי שהם קיבלו כרטיסים ../images/Emo6.gif

ואיזה מגניב זה, יש לכם ממש מסורת משפחתית בנתב"ג הא?

למעלה