../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifהמלצות חמות חמות!../images/Emo124.gif
למה שאני לא אמליץ פה איזה פעם?
אני רוצה להתחיל מהגילוי הכי חדש שלי -
J.Viewz
מרוב שהם איכותיים, אני חושבת שהייתי בשוק כששמעתי שהם ישראלים. אז כן, הם ישראלים ויש להם מוזיקה ברמה איכותית ביותר. ביותר ביותר, אם יורשה לי (לא) להגזים. אני בעצמי שונאת לקבוע ז'אנר מסוים של מוזיקה, אבל ע"פ מוזיקה נטו - מסתמן שזהו שילוב של מוזיקה אלקטרונית ביחד עם אסיד ג'אז. אחד השירים (אם אפשר לקרוא לזה שיר...) היותר מפורסמים שלהם, ע"פ דעתי, הוא Muse Breaks, שזהו בעצם שם האלבום שלהם. זה אותו השיר שInfected Mushroom החליטו לקחת ולמקסס (לעשות לו מיקס, נו
). הייתי נותנת כאן את הקישור ליוטיוב שמראה את השיר בלייב, אבל לטעמי זה באמת מכפיש את כל ההמלצות שאני רק אתן על J.viewz. תאמינו לי, עדיף להאזין לדיסק עצמו. אישית, הכרתי את J.viewz דרך המורה שלי למחול מודרני (שמשתמשת במוזיקה איכותית מהסוג האלקטרוני וקרוביו). רק לפני שבוע, כשישבתי עם חברה בפיצרייה באבן גבירול, וזיהינו את המוזיקה מ*איפה שהוא*, גילינו במי מדובר. מאז אין נלהבת ממני בכל הנוגע לדיסק שלהם. כל מה שאני אגיד יסתכם בשלב מסוים בשורה התחתונה: קשה להאמין שהמוזיקה הזאת יוצאת מידיהם של ישראלים. הצלילים, המחסור במבטא ישראלי בשירה, הרמה והאיכות של המוזיקה - הם כולם מייצגים בכבוד את ההרכב המעולה הזה. לי אישית אין עוד מה לומר, אבל למי שרצה הרחבה קצרצרה מאת עמרי גרינפלד (את מוזיקה נטו), מוזמן
http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9487
מומלץ לאוהבי המוזיקה האלקטרונית - בחום.
למה שאני לא אמליץ פה איזה פעם?