המלצות חמות חמות!

dsol

New member
אנצל את זה גם ל../images/Emo91.gif_../images/Emo189.gif

Anja Garbarek בחורה לא ממש מוכרת וחבל שכך.. יש לה קול מלאכי מרגיש ונעים לאוזן עם לחנים יפייפים ומרגיעים גם הם מאוד מתאים למי שאוהב את SIA ולחובבי צ'ילל אווט ו פוסט-רוק יש לה 5 אלבומים שאחד מהם הוא סאונדטראק לסרט הצרפתי המעולה (אחד מהסרטים האהובים עלי) Angel-A http://www.myspace.com/anjagarbarek

dsol

New member
עוד ../images/Emo91.gif_../images/Emo189.gif

Michelle Featherstone אני בטוח שכולם פה מכירים אותה.. או לפחות שיר אחד ספציפי שלה.. את השיר Stay שליווה את הסידרה "מרחק נגיעה" שיר יפה והסידרה גם כן... חוץ מהסידרה הישראלית הבחורה הושמעה לא פעם ולא פעמיים (8 פעמים... אבל מי סופר
) בסידרה עם הסאונד הכי טוב שהיה הלא היא.. One Tree Hill והשיר שלה Coffee & Cigarettes אפילו נכנס ל OST של הסידרה גם היא בעלת קול יפייפה , שקט ומרגיע שכיף לשמוע שוב ושוב http://www.myspace.com/michellefeatherstone

העכביש2

New member
זה כי את לא בקשר עם אנשים מחוגים מסויימים ../images/Emo8.gif

אהמ אהמ..... ואת את מכירה את הילה (ברייטסייד)- תשאלי אותה על איזה זמרת אני והיא דיברנו אתמול במשך שעה שלמה באמצע הלילה... ואם כבר- אני מצטרף להמלצה...אתמול שמעתי 15 שירים שלה והיא ענקית!!!!

Mrs Brightside

New member
מה מרחק נגיעה../images/Emo12.gif

למה אני לא זוכרת את השיר משם
זמרת מדהימה וכל מילה אחרת מיותרת

dsol

New member
../images/Emo91.gifאחרונה להפעם_../images/Emo189.gif

CocoRosie גם על הצמד אחיות המוזר הזה המלצתי כמה וכמה פעמים בעבר.. ואני מרגיש צורך לעשות זאת שוב אז כאמור CocoRosie הם בעצם צמד אחיות שלוקחות את הסאונד שלהן למקום אחר בצורה אחרת לצמד אחיות יש סאונד מוזר, שונה, משונה כמו שלא יצא לכם לשמוע בעבר ועם זאת.. יפה בצורה מדהימה ! ה"ייחוד" של האחיות הוא שילוב של צלילים רגילים מחיי היום יום ושילובם בשירים שלהם השיר terrible angels מהאלבום הראשון שלהם ( La Maison De Mon Reve) מורכב כמעט כולו מצלילים של נדנדה ורעשים וקולות של צעצועים של ילדים כמה שזה נשמע מוזר ככה זה יפה http://www.myspace.com/cocorosie

galoosh33

New member
מוזר, אבל יש בזה משהו..

תגיד אתה מכיר את Bat for lashes? היא לגמרי הסגנון שלך ואני ממש חושבת שתאהב אותה..

dsol

New member
עכשיו הכרתי ../images/Emo8.gif_../images/Emo189.gif

השיר Whats a Girl To Do ממש מגניב וגם הקליפ !! אבל את השיר Prescilla פחות אהבתי... אני אחפש עוד דברים תודה

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif

Wha't a girl to do היה אחד השירים האהובים עלי בחודשים האחרונים, הוא פשוט יפייפה. יש לה קול יפה ויש בשיר המון אלמנטים מיוחדים. במצעד שעשיתי הוא היה במקום הראשון
את פרסילה אני דווקא אוהבת, אבל תצטרך לתת לזה עוד כמה שמיעות.. עוד שירים יפים שלה: horse and I bat's mouth -
on fire [נדמה לי שזה השם, לא סגורה על זה] ואם אני לא טועה היא הייתה מועמדת לפרס מרקורי השנה. [כלומר, האלבום שלה..]

דווקא אליהן אני פחות מתחברת

שמעתי את אחד האלבומים שלהן פעם קודמת שהמלצת עליהן. הן מיוחדות אבל משום מה לא עושות לי טעם של עוד. אני חושבת שאני אתן להן הזדמנות נוספת

dsol

New member
תנסי לשמוע את האלבום הראשון_../images/Emo189.gif

שנקרא La Maison De Mon Reve או את השלישי The Adventures of Ghosthorse and Stillborn השני שלהם ( Noah's Ark) הוא יחסית נפילה ובעיקרון הוא אלבום "ניסיונות" באלבום השלישי הן דיי חזרו לאותה איכות/אווירה של הראשון... לא בדיוק אבל מתקרב לרמה של הראשון

galoosh33

New member
נשמע ממש מעניין, איפה אפשר לשמוע??

יש להם איזה מייספייס או משהו?
על ההמלצה@!

העכביש2

New member
אם כבר אז חדשה* ../images/Emo67.gif

והיא לא חדשה...היא היתה פה מאז ומעולם אבל היא לא כותבת....

למעלה