M McFly rullz New member 25/10/07 #22 כן כן את זאת!רציתי לשים!../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifרזה שלי!!!!
O OneStepCloser New member 25/10/07 #23 ד"א... אמרתי לך גם פעם קודמת... כנראה לא ראית... תחליפי את השם שלי ברשימה... הייתי 1AnastaciA1...
S SweetLikePoynter New member 25/10/07 #32 this is my choise ../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo99.gif יש מלא בנות ששמו תמונות מדהימות שחשבתי עליהן.. זה קצת באיחור אבל עדיין תמונה יפה [טוב זה דאג לא?!]
this is my choise ../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo99.gif יש מלא בנות ששמו תמונות מדהימות שחשבתי עליהן.. זה קצת באיחור אבל עדיין תמונה יפה [טוב זה דאג לא?!]
Y Yu vi New member 26/10/07 #53 ../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif אני מטורפת עליו בתקופת האימו בוי .
S Swing life away New member 27/10/07 #56 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo33.gif איזה גיטרה מהממת הלוואי עליי גיטרה כזאת. טוב. חפרתי על הגיטרה... עכשיו חפירה על האיש המהמם שמחזיק אותה. איזה איש מהמם הלוואי עליי איש כזה. סליחה.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo33.gif איזה גיטרה מהממת הלוואי עליי גיטרה כזאת. טוב. חפרתי על הגיטרה... עכשיו חפירה על האיש המהמם שמחזיק אותה. איזה איש מהמם הלוואי עליי איש כזה. סליחה.
K kelly7i New member 25/10/07 #33 ../images/Emo27.gifאנשים פה בקושי שמו דברים קייצים שהם ממש של קיץ כזה, עם סימני קיץ וזה ..=\
M m o r 1 0 2 New member 25/10/07 #34 כה,אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif אבל בתכלס,כולם שמו חולצאות קצרות,מכנסיים קצריים... זה היה יותר טוב עם היה עם כובע,משקפי שמש,כפכפים... פעם הבאה אני ארשום גם רמזים תודה על ההערה
כה,אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif אבל בתכלס,כולם שמו חולצאות קצרות,מכנסיים קצריים... זה היה יותר טוב עם היה עם כובע,משקפי שמש,כפכפים... פעם הבאה אני ארשום גם רמזים תודה על ההערה
P purple floyd New member 25/10/07 #36 שלי ../images/Emo99.gif אני מקווה שלא שמו אותה O_O יש לי תמונות יותר יפות, אבל הוא לא לבד שם |חותך|