שרשור חפצים !P:

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifשרשור חפצים !P:

לא הייתה לי כותרת
בכולופן, תשרשרו לכאן תמונות של חפצים שיש לכם של ט"ה תמונות של פינת התמונות שלכם, יומנים חולצות וכו'. ותעשו שזה יהיה מסודר ! כלומר תפתחו הודעה בשבילכם, ותשרשרו מסודר רק מתחת לשם שלכם. (אני שונאת שרשורים מבולגנים כאלו
) מתחילים? ^_^

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifאני P:

טוב, הסבר D: *יש לי קצת דברים,תתמודדו!,ויש לי עוד 3 פוסטרים של ביל כמו שליד המיטה פשוט לא היה לי איפה לתלות
*סידרתי את החדר בשבילכם !אתם יודעים איך זה היה קשה ;; זייהו,הפסקתי לחפור (כהרגלי),ונתחיל !

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifיומניP:

היה לו עוד עיצוב,שאני אשים תמונה שלו בהמשך, אבל פתאום כזה ביום כיפור את מראה את היומן לחברה ושמה לב שהשם טוקיו נפל ואני כזה איפה טוקיו ?!! וחברה שלי כזה,ביפןXD יואו אני פאקצה,כמה כזה בהודעה!

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifהמ...זה דף מדבקה

אז גזרתי,והדבקתי ו..זייהוXD נכון כוסון ?D: אבל ילד מהכיתה כמעט זרק לי אותו לפח,ליקק אותו ולא יודעת מה. איך אני שונאת זה.

איזה מדהים!!!!

גם לי יש יומן ט"הי (טוקיו הוטלי XD) אבל אני עוד מעט זזה לאימון אז אני אשים תמונות יותר מאוחר:) שלך באמת נראה מדהים ומושקע!

SpongBobit

New member
כןXDאבל זה מפחיד

כי הוא כאילו תמיד מסתכל עליי,כמו המונליזהXD

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifדלתP:

אל תתיחסו לשלט הפאקצי שכתוב עליו כאן גרה חולה על בגדיםP:;; לא שאני לא..XD אבל הוא פאקצי^^ קלטו את ההשתקפות של הפוסטר בתמונה שבובספוג מסתכל עליהXD זה נראה כאילו הוא מפנטז עליהםXD *שימשיך לפנטז.
*

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifתמונות על העמוד שליד הדלתXDDDD

וגם שוב הדלת
וזה תמונות מדבקה,ויש לי הכל כפול ולא הכל תלויP:

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifהמ.עוגה !XDDD

הכנתי אתמולXDD זו עוגה אישית,היא מזה פיציתXDD אחשלי(6 וחצי) רצה לעשות את הסמל שלהם גם,אבל לא הצליח לוXDD ואחותי כתבה נדב קדמון המלךXDDD

למעלה