שרשור חפצים !P:

rocket

New member
שרשור מעולה !

אתם ממש מוכשרים :) לי יש רק חולצה ושתי סיכות על התיק. אה, ופוסטר אחד. וזהו.

lid15

New member
כל הכבוד לכל היצירתיים!

פורום מוכשר יש לנו חח

keren eckshtein

New member
אכן אנחנו פורום מוכשר ../images/Emo9.gif והדברים שיש לי ..

1 . שתי סיכות מעלפות
. 2 . חולצה שחורה כזאתי מעלפת
. 3 . קיר סגידה עם שני פוסטרים ועוד מלא תמונות
. 4 . את שלושת הדיסקים שלהם
. וזהו
.. אבל זה רק התחיל אני הולכת לקנות עוד כמה דברים שלהם . ואני יקנה את המצעים האלו בעיצוב שראיי אני חייבת אותם . וד"א יש לכם דברים מהממים , אחד אחד פה . רציתי להגיד גם שנראה לי מרוב הפירסום שהם זוכים לו בארץ . כבר שנה הבאה יהיו יומנים ודברים כאלו בעיצוב שלהם אולי צריך לבקש מתומר או מסתם חנויות לייבא כל מיני דברים

SpongBobit

New member
כן,אבל זה יעצבן אותי ../images/Emo4.gif

כאילו,אני לא רוצה שכולם יעריצו אותם האמץ,נוח לי שהרבה שונאים אותם. כן,אני מגעילה XD אבל זה לא כיף שכולם יאהבו אותםזה כיף חברוה כזו קטנה..לא יודעת.

N i t z a n 42

New member
הדברים שלי (באיחור?P:)

מחברות, צימר 483 ושקיות מלאות כתבות ,תמונות וכאלה מעיתונים :] ==> פוסטר על הקיר: C:\Documents and Settings\ahinoam\Desktop\New Folder\P1010082.JPG כמה על הארון: C:\Documents and Settings\ahinoam\Desktop\New Folder\P1010080.JPG על הקיר מעל המיטהP: C:\Documents and Settings\ahinoam\Desktop\New Folder\P1010085.JPG ואממ יש עוד כמה דברים אבל לא משנה.. ואתם בהחלט פורום מוכשר

TaaaaaaaaaaL

New member
איזה יפה :] לי יש ..

3 סיכות על התיק .. והדלת מלאהה בתמונות ! וחולצה :] צריכה עוווד :p בהזדמנות כשיהיה עוד דברים אני אצלם ואשים פה ~

3has3

New member
../images/Emo69.gif הוו D:

איזה דברים יפים O: הלוואי עליי? D: לי יש - את שלושת הדיסקים (אני בחיפושים אחרי שראי בגרסה השניה XDD ) ארבעה פוסטרים שתי גלויות קרוב לחמש פרסומות כמה כתבות D: מגנט P: שלוש תמונות של ביל שקיבלתי במפגש הראשון למרות שאני לא הכי אוהבת אותו XDD ואממ אני חושבת שזהו D: וחוץ מזה יש לי יותר מ-1000 תמונות במחשב (ספיר עדה XDDD כשהיא הייתה אצלי חיפשתי תמונה אחת שעות
) ועכשיו זהו D:

3has3

New member
עאעאעא ויש לי גם

סיכה D: שסנפ וחברה שלה קנו ואז הביאו לי XDDDDD אבל אני לא שמה אותה >< אולי היא הלכה לאיבוד? D:

למעלה