Iv'e Got You

Hip Hop star

New member
../images/Emo220.gifIv'e Got You../images/Emo220.gif

הסיגנל החדש של מקפליי ייצא במאי.בפעם הקודמ היו שמועות שהוא היה אמור לצאת מתי שאנחנו חגגנו כאן את ט"ו בשבט..אבל אחרי הכל אלו היו שמועות. הפעם יש פרטים ב-radio1

DesertRose7

New member
רדיו1?!

התכוונת לרדיו הבריטי ויצא לך בטעות הרדיו היווני?! בכל מקרה.. זה די בטוח שזה יצא במאי כבר כמה חודשים וגם מסתדר מבחינת היגיון. בנתיים.. שילכו על השבוע של- May 1 Clea - Lucky Like That Michael Jackson - Remember The Time Muse - A Crying Shame Nelly Furtado - Promiscuous/No Hay Igual Shack - Tie Me Down בנתיים הוא די קל.ושלא ינסו לשחק את עצמם גברים ולהוציא בשבוע כל כך קשה כמו פעם שעברה
תודה

DesertRose7

New member
ואני בודקת ב..

http://www.coolclarity.com/forums/index.php?showtopic=67287 100% צודקים ומתעדכנים כל הזמן.

PunK RocK 1o1

New member
אוף עם מייקל

כמו עם אלביס.. הקטע שהוא מוציא הכל מחדש הורס את המצעדים
תודה לשתיכן

אני לא מבינה..

למה הם צריכים להוציא סינגל של הדיסק עם יש כבר את השיר על בדיסק!?!?

Hip Hop star

New member
כי.........

לא כולם רוצים את האלבום השלם,רק שיר מסויים. וגם כמובן להוציא מאיתנו עוד כסף....

DesertRose7

New member
בעברית זה נקרא תקליט שדרנים

אולי זה יעזור להבין את הקטע של הסינגל.. למה?! פשוט ככה מוציאים סינגלים מהאלבום לרדיו ואותם סינגלים גם נכנסים למצעד כי הרי אי אפשר לשמוע את כל האלבום ברדיו

inbal287

New member
כי ככה מקדמים אלבום

כדי שאנשים יכירו את הלהקה נבחרים מספר שירים ומצולמים להם קליפים כדי שיוכלו להיות משודרים בערוצי המוזיקה או בתחנות הרדיו. כך אנשים יכירו את הלהקה ויקנו לא רק את הסינגל שלהם אלא גם את הדיסק המלא. מצד שני, יש אנשים שלא בהכרח יאהבו את כל הדיסק ולכן הם יכולים לקנות רק את הסינגל. בנוסף, סינגלים זה גם קטע שהלהקה "נותנת" משהו למעריצים [לפחות מקפליי] כי הם תמיד שמים דברים מגניבים כמו קטעי וידאו מהבית שלהם, גרסאות כיסוי לשירים מפורסמים וכו'. אממ נראה לי שזהו

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifדברים חדשים../images/Emo41.gif

תמונות שמצאתי,האומנם לא חדשות,אבל לא בטוחה אם ראיתן.מתנצלת בשביל מי שכבר כן ראתה ואני לא מחדשת לה. ומקווה שמי שלא ראתה תאהב
אז נתחיל עם תמונות מ-cash for kids

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Hip Hop star

New member
../images/Emo67.gifXBOX../images/Emo67.gif

העלתי פעם תמונות מהאירוע הזה עם תמונה של דני,ואחת של איזה שלט נראה לי שבו כולם חתמו.

Hip Hop star

New member
../images/Emo67.gif

אני מניחה שחלק פה כמוני לא יודעות בדיוק מה זה המשחק הזה,חוץ מעצם העובדה של משחק פלייסטיישן,יש פה במקרה מישהי שיודעת מהו המשחק הזה בדיוק?

למעלה