Iv'e Got You

DesertRose7

New member
זה לא פלייסטיישן..

זה XBOX - זה כל הקטע ולא אין לי מושג מה זה המחשק הזה

Hip Hop star

New member
|טיוי|TV mnoments|טיוי|

לאוהבות הארי,זאת התמונה היחידה שלא נראה לי ראו מאותו אירוע
אם אמצא עוד אעלה. ומי שלא ראתה בכלל ורווצה לראות את התמונות של כולם שאינם לא ידועים,שתבקש,אחפש אותם ואעלה.
וזהו לבנתיים.

m i c k e y 15

New member
תודההההה../images/Emo70.gif והרגעעע

שמעתי פעם ראשונה(כן כן) את dont know why וזה כזה שיר יפהההההההההה
ולמה רק הוא שר שמה חחחח בגלל שהוא כתב את זה??

bar jones

New member
עונה :

סביר להניח שכן וגם שמכיוון שבאלבום יש את sfa שטום שר לבדו, ואחרי הכל הם שניהם זמרים ראשיים, נתנו לדני שיר סולו גם כן.

Hip Hop star

New member
אוסיף למור:

דני שר לבד מכיוון שהשיר מדבר על הגירושים של הוריו,וכתב את השיר יחד עם אחותו. טום עושה בשיר רק את קולות הרקע. וגם מור אמרה שנתנו גם לטום לשיר שיר משלו שכתב והלחין בעצמו,וגם כי באמת עד לפני יציאת האלבום ה-2 טום ודני היו הסולנים היחידים בלהקה. *אם לא ידעת,באלבום ה-1 את not alon כתב והלחין דני לבד*

Hip Hop star

New member
אממממממממממ

יש גם את דאגי.... אפילו שהוא סולן רק על שיר אחד שהוא כתב וטום ודני שרים איתו,אבל הוא שר את רוב השיר
וכך גם עם מיסטר ברייטסייד....ובטח עוד כמה ששכחתי
ומתי שתראי את הדיוידי,תראי שדני נתן לו כמה בתים שלו ונראה לי שגם טום. לא,טום שתלטן הוא שר רק את הבתים של דני בחלק מהשירים...

Hip Hop star

New member
אמרתי שלא?

רק אמרתי שחוץ מהם יש עכשיו גם את דאגי ששר יותר ממה שהיה פעם כשעשה רק קולות רקע...

bar jones

New member
תודה תודה תודה אל'וש !

הם כל כך חמודים החב'רה שלי.... ודני הזה, אפילו שכבר נמאס לי מהכובע יפה לו... אאוץ'...

Hip Hop star

New member
../images/Emo113.gifOFI../images/Emo113.gif

מתוך תוכניתו של כריס אוונס(מקווה שכתבתי את שם המשפחה נכון
) התוכנית הייתה ב-7 בדצמבר אם איני טועה...

Hip Hop star

New member
../images/Emo202.gifJust My Luck../images/Emo202.gif

זווית שונה ממאחורי הקלעים של הסרט,וזה ממתי שצילמו את ההופעות של מקפליי בלונדון. קלטו את לינדזי

למעלה