SONGS TOP 10

MyUsedRomance

New member
בגלל שיש סולנית במקום סולן?../images/Emo4.gif../images/Emo135.gif

הם לא רק הסולנית,יש עוד שלוש בחורים אחרים שמה והם עושים עבודה די טובה יחסית לבני נוער!
הקשבת להם? כאילו, באמת הקשבת?
טוב, אני אישית אהבתי

Luna Sphere

New member
שמעתי שיר שלהם

ויופי, זה קליט וזה scene ונהדר. אבל כבר נמאס לי מזה.. כל הלהקות האלה נשמעות בדיוק אותו הדבר. יש להן קהל מעריצים די ברור ורחב אז שיהנו מהם

ומה שאמרת כרגע אפשר להגיד גם על כמעט כל להקת

אינדי שקיימת. אז באמת בלי להעליב התגובה שלך הייתה מיותרת, והתגובה של pirates to the champ הייתה עוד יותר מיותרת וסתם מטומטמת.

Luna Sphere

New member
זה לא מצחיק אטי ../images/Emo3.gif

אל תגידי לי שאת לא ראית יותר מדי ווינ'ס וורלד?

Luna Sphere

New member
אני דווקא שמחה עם העובדה

שאני מסוגלת לצחוק מהדברים הכי נוראיים (ואני ממש ממש לא מדברת על המקרה הזה) ולא חסרת חיים או ממורמרת כמו אנשים אחרים. קודם כל תתני לי להביע את דעתי (ונראה לי שעשיתי את זה בסדר), אחרי זה נחשוב על להתבגר בגיל כזה..

מבחינתי זה מעולה שאת מסוגלת לצחוק גם מהדברים

הכי נוראיים. אבל באמת שהתגובה הזאת הייתה ממש לא במקום. וזה פשוט מראה על חוסר בגרות. וכמו שלך מותר להביע דעה גם לי מותר ולפי דעתי התגובה שלך הייתה מיותרת.

Luna Sphere

New member
זה לא מראה על שום דבר.

בעצם, אולי זה מראה שהמצב רוח שלי קצת מרומם היום.

CitizenErased

New member
מה הקשר?

אני מאוד אוהבת את הYeah Yeah Yeahs וCSS פשוט פאראמור נשמעים לי כמו כל להקת פופ/אבריל לאבין.

M a a y a n K

New member
לא צריך להגזים...

נכון, הם...נו...אמריקאים כאלה והכל, אבל אבריל לאבין בלי קשר לכלום פשוט מעצבנת! כל התדמית הזו שלה ובכלל, גם השירים שלה-הכל מעצבן!!! פראמור דווקא נחמדים כאלה...

אוי לא, כל כך לא../images/Emo223.gif

היילי שלא כמו אבריל אשכרה יודעת לשיר.. ועזבו לאהוב אותם או לא כי זה באמת עניין של טעם ואני מודה שהשירים שלהם יכולים להיות לפעמים פופיים וקיטשיים מדי אבל הם עושים את זה בצורה מיוחדת שזה היופי שלהם. אני חושבת שאי אפשר להתווכח על זה שהיא זמרת פשוט מעולה, ולחשוב על זה שהיא עדיין כל כך קטנה [השירים הראשונים שהם הקליטו היו אולי כשהיא הייתה בת 16]

למעלה