SONGS TOP 10

|../images/Emo138.gif

Foo Fighters - Long Road To Ruin
Arctic Monkeys - Teddy Picker Avenged Sevenfold - Almost Easy The Hives - Tick Tick Boom Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition חח שיר חמוד

GD ROCKS

New member
שנייה שנייה שנייה!!

מזה ההתעלמות הזו מRough Hands של אלכסיס?
הרי הם גם במצעד. תכניסי אותם גם

אה כן.. זה באמת שיר חדש?!../images/Emo223.gif

ראיתי אותו במצעד והייתי בשוק.. ואז גם פתאום נזכרו בקוהייד&קמברריה [איךשלארושמיםאתזה]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגם אני ראיתי את השיר במצעד../images/Emo12.gif

אחרי שהוא כבר מופיע בכל תוכנית ריוט/אימו/מה שזה לא יהיה אפשרית
אני בשוק כבר איזה חודש חחחחחחחחחח קיצור.. יש מלאאאאאאא שירים חדשים להכניס
אני צריכה לעשות כזאת רשימה של שלושת המצעדים של MTV2 ואז יהיה לי בערך 15-20 שירים.. אחרי סיכום חצי שנתי שיש עוד שבועיים אז מתחילים מחדש את המצעד עם כל ה20 שירים שיש עכשיו במצעדים והמצעד יהיה 15 שירים כל פעם ולא 10. מה לעשות שיש יותר מידי מצעדים וסגנונות מוזיקה בערוץ XD

GD ROCKS

New member
חח אני ראיתי אותו פעם ראשונה לפני איזה שבוע

והייתי בהלם חח אפילו לא ידעתי שיש לשיר הזה קליפ. קיצור נו לא תכניסי אותם
כל הלהקות פה זה בעיקר אינדי, אז שיהיה גיוון קצת (-:

../images/Emo216.gifאני אהבתי אתה שיר שלהם..חח

הבן אדם נראה גורילה עד שהוא פותח את הפה שלו
... וגם מRough Hands של אני-לא-זוכרת ממש ממש יפה:] בכלל הרוק טופ 10 רק משתבח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשל Alexisonfire

נהיה משובח אבל יש גם כמה מעצבנים כמו אהמ.. טריוויום :X לא אוהבת אותם. MTV2 משתפר. מצעד הרוק נהיה בהחלט רוק ומצעד MTV2 בהחלט מתאים לסגנונו XD

נימ../images/Emo71.gif

1. Arctic Monkeys - Teddy Picker 2. Queens of the Stone Age - Make It Wit Chu 3. Foo Fighters - Long Road To Ruin 4. Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition 5. Babyshambles - You Talk

FallOutGirl

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gifשמעו יש לי רעיון../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

אולי...... שבוע הבא אני פשוט אשים כאן סיכום 50 השירים של החצי שנה האחרונה ומה מספר הנקודות החצי שנתי שהם קיבלו לאורך כל הזמן הזה. ואז.. מי שהשבוע הגיע לטופ 8 מתוך ה12 ימשיך לעוד שבועיים וגם אני אוסיף מלא שירים שיש בכל המצעדים ונגדיל את המצעד מ10 ל-15 או 20. כי יש מלא שירים ומלא מצעדים. או. ששבוע הבא רגיל ועוד שבועיים לפני שאני טסה יהיו כל ה50 (52..) שירים ואז יהיו לכם שבועיים לדרג אותם ואחרכך נמשיך רגיל בסוף דצמבר/ינואר מתי שיצא עם מצעד חדש של 15-20 השירים שיהיו באותו זמן במצעדי הערוץ. לא יודעת מה. סמנו
לרעיון הראשון. (סופגניה)
לרעיון השני. (אשוח)

GD ROCKS

New member
../images/Emo137.gif

חח כדי שסופסוף יהיה משהו שאני ממש אוהבת במצעד.

Rose131

New member
בילבלת אותי../images/Emo12.gif

אני בעד כזה.. להגדיל את המצעד לנגיד.. 20 שירים ככה? אבל בלי כל קשר לסיכום הזה של החצי שנה
או שבעצם אמ. לאדעת. בילבלת אותי ובילבלתי אותי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלא יודעת.. רציתי לסגור את החצי שנה הזאת

ולא סתם להתחיל כמעט מחדש את המצעד
קיצור.. שבוע הבא אני אציג תוצאות השבוע, ואת 50 השירים שכן נכנסו למצעד בחצי שנה ואז פשוט את ה20 שירים החדשים למצעד. בלבלתי את עצמי

litaf1

New member
אוונד'ג מקום ראשון.. פששש יפה להם ../images/Emo13.gif

ארטיקט מאנקיז LP פו פייטרס QOTSA A7X....

Rose131

New member
^^

טדי פיקר טיקטיקבום לאב'ס נוט א קומפוטישן חח עברית אנגלית זה רע.

למעלה