והם כתבו אותו ראשון! פעם ראשונה שהמקום השני מסעיר את אמריקה יותר מהראשון. http://www.usatoday.com/life/music/reviews/2009-09-17-fall-music-mansfield_N.htm
לרגל השנה החדשה שתבוא אלינו לטובה, ערוץ שלוש החליט לתת לנו במתנה ועושה שידורים חוזרים של עונה 8 של אמריקן איידול(עונה 7 נגמרה שבוע שעבר). אז יש לנו אפשרות לראות הכל מההתחלה! ולהתעסק בזה עד שיצא האלבום! (אני כבר כיוונתי את היס-מקס להקליט את העונה
../images/Emo207.gifבנות, עזרה ../images/Emo13.gif
לפני שבוע או יותר דייב איחל חג שמח למעריצות שלו מברזיל [חגגו את יום העצמאות או משהו כזה..] וגם לי בא שנקבל ממנו חג שמח חח בא לכן לעזור לי לשלוח לו בטויטר שאנחנו חוגגים את ראש השנה ושנשמח לחג שמח ממנו?
ואני גם ישמח אם נכתוב את זה לאדם חחח עם כל הכבוד, הילד יהודי, הוא צריך לאחל למעריצים היהודיים שלו שנה טובהההה
Adam did Starlight, Tracks of My Tears, and Mad World. Duet was "Crazy" לפחות זה מה שכתוב בONTD .אבל אייזה קרייזי?@ יש איירוסמית',בריטני,בארקלי?!?!?!?!?
קשה לי להאמין שהם שרו את זה...את אולי זוכרת שהוא שר את זה עם הטייץ האדום כאשר הןוא עוד היה בלונדיני עם כל הבחורות סביבו????שכחתי מי שר את זה...מאוד היה מוזר אם זה השיר...