USA TODAY מחכים לתקליט של אדם

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo41.gif תראו מה היא כתבה !

- I HAVE VIDEOS OF EVERYTHING. YES EVERYTHING. - KRADAM WAD ADORABLE AND KRIS GAVE ADAM SHIT ABOUT NOT PLAYING AN INSTRUMENT AND ADAM WAS LIKE "I CANT PLAY ANYTHING, IM JEALOUS. I GUESS I CAN DANCE" EVERYONE LOSES THEIR SHIT AND STARTS SCREAMING.... "JUST KIDDING, NOT GONNA DANCE." BOO YOU WHORE. - SOMEONE ASKED ADAM HOW LONG IT TAKES TO DO HIS HAIR AND HE DID AN ADORABLE HEAD FLIP AND WAS LIKE "WELL.... IDK A FEW MINUTES. AND KRIS WAS LIKE UNLESS YOU DO THE POMPADOUR. AND HE WAS LIKE "YEAH WE WERE ROOMATES AND KRIS WOULD HELP ME DO MY HAIR. AND THAT ADAM INTRODUCED KRIS TO ALL THESE NEW PRODUCTS AND KRIS WOULD TRY THEM OUT IN SECRET IN THE BATHROOM LIKE " WHAT DOES THIS DO? OH ... IT TURNS YOUR HAIR BLUE." CUE LAUGHING.... - THEY WERE SO FUCKING PRETTY... UNREAL. ADAM SORT OF LOOKED LIKE HE DID WHEN HE PERFORMED WITH QUEEN ON THE FINALE. KRIS WAS WEARING A PLAIN BLACK T SHIRT. - ARMS. THAT IS ALL. UMM WHAT ELSE.... OH YEAH I MET ADAM GOT A PIC WITH HIM.. AUTOGRAPH. HE SMELLED LIKE LEATHER AND SUNSHINE AND RAINBOWS AND RUBBED MY BACK WHEN HE PUT HIS ARM AROUND ME AND SAID "THANKS FOR COMING" EPIC DAY FOREVER.

mayarel

New member
נוווווווווווווו כבררררררררררררררררררר

מתההההההההההההההה פההההההההההההההההההההההההההההה

InbarKiii

New member
עוד 800 פיקים על זה שקריס מסדר לאדם תשיער :)

יופי..ואני חשבתי שיגמרו רעיונות לפיקים שהכל יגמר

חחחח אני בטוחה שאדם מריח כמו

SUNSHINE AND RAINBOWS חחחח יוו איזה מותק
באמת טוב שהיא מספרת על זה שתשים את הסרטונים וזהו!!
יואוו איזה כיףףףףף שתשחרר כבר!!!

InbarKiii

New member
"AND KRIS WOULD HELP ME DO MY HAIR"

מתה. - I HAVE VIDEOS OF EVERYTHING. YES EVERYTHING. - KRADAM WAD ADORABLE AND KRIS GAVE ADAM SHIT ABOUT NOT PLAYING AN INSTRUMENT AND ADAM WAS LIKE "I CANT PLAY ANYTHING, IM JEALOUS. I GUESS I CAN DANCE" EVERYONE LOSES THEIR SHIT AND STARTS SCREAMING.... "JUST KIDDING, NOT GONNA DANCE." BOO YOU WHORE. - SOMEONE ASKED ADAM HOW LONG IT TAKES TO DO HIS HAIR AND HE DID AN ADORABLE HEAD FLIP AND WAS LIKE "WELL.... IDK A FEW MINUTES. AND KRIS WAS LIKE UNLESS YOU DO THE POMPADOUR. AND HE WAS LIKE "YEAH WE WERE ROOMATES AND KRIS WOULD HELP ME DO MY HAIR. AND THAT ADAM INTRODUCED KRIS TO ALL THESE NEW PRODUCTS AND KRIS WOULD TRY THEM OUT IN SECRET IN THE BATHROOM LIKE " WHAT DOES THIS DO? OH ... IT TURNS YOUR HAIR BLUE." CUE LAUGHING.... - THEY WERE SO FUCKING PRETTY... UNREAL. ADAM SORT OF LOOKED LIKE HE DID WHEN HE PERFORMED WITH QUEEN ON THE FINALE. KRIS WAS WEARING A PLAIN BLACK T SHIRT. - ARMS. THAT IS ALL. UMM WHAT ELSE.... OH YEAH I MET ADAM GOT A PIC WITH HIM.. AUTOGRAPH. HE SMELLED LIKE LEATHER AND SUNSHINE AND RAINBOWS AND RUBBED MY BACK WHEN HE PUT HIS ARM AROUND ME AND SAID "THANKS FOR COMING" EPIC DAY FOREVER. I ADD MORE IN A MINUTE. GIVE ME 10 MINS. IM AT MY MOMS HOUSE ON THE COMPUTER HERE AND IT SUCKS DICK BIGGER THAN THE GLAMBULGE SO IM GONNA GO HOME AND USE MY COMP. BRB IN 15 MINS. לא קראתי עדיין הכל חחחח

mayarel

New member
מרוב אושר לא שרשרתי נכון חחחחחחחחחחחחחחח

אוי זה נשמע כל כך טוב. רוצה לראות מקרוב יותר
ולשמוע את אדם וקריס צוחקים (יורדים נשמע מדוייק מידי...) אחד על שני.. אוי מתוקים. קריס עם שיער כחול...חחחחחחחחחחח... צריך לנסות..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיק אם איזה יום קריס יוצא מהחדר שלהם עם שיער כחול וכל האיידולים כזה "אמממממממממממממממ קריס...מה עבר לך על השיער?" אוי ענק ענק ואדם אחר כך החזיר לו תשיער למצב הרגיל
וOMG הדואט היה מושלם והרס לי תחיים.

mokasosex

New member
קראדדדדדדדדדדם :)

הם כאלה חמודייייייייים ביחד וזו סגירת מעגל מטורפת לאדם, הופיע עם קרייזי כלכך הרבה פעמים בתור אמן לא ידוע במעודונים לא ידועים ועכשיו הוא מבצע אותו ככוכב כלל עולמי עם בןזוגו בסתר
*אוף אני שונאת את המחשב הזה .. עד שהאינטרנט עובד ואני רגילה לעכבר ואין פה עכבר המסך פיציייייייי * רוצה הביתה .

heart1soul

New member
זהו הרגתם אותי אני מתה סופית זהו שלום

מאז ששמעתי את אדם רציתי שהוא יופיע עם השיר הזה השילוב בניהם היה מדהים הפעם..אדם היה מהמם מהמם מהמם כהרגלןו וקריס נשמע מדהים \ לדעתי הכי הכי מדהים ששמעתי אותו אי פעם. אדם הוא השפעה מעולה עליו.. הוא מלמד אותו לעשות אולימפיאדות גרון זה היה מדהים לדעתי הם חייבים לעשות דואט באלבומים שלהם זה מוזר עד כמה 2 בחורים כלכך שונים נשמעים כל כך טוב ביחד אני חושבת שגם הם הופתעו מזה מדהים מדהים מדהים תודה שלום שנה טובה

InbarKiii

New member
אני לגמרי מסכימה איתך וזה גם מה שאני חשבתי :)

קריס נשמע מעולה בדואט הזה, הקול שלו פשוט מדהים שם. ואני חושבת שזה שהוא שר עם מישהו שהטווח הקולי שלו כזה גדול, זה רק עוזר כי הוא בטוח מנסה להגיע לאותו הטווח. מדהים לשמוע אותם ביחד ככה, הדואט הזה פשוט מקסים ואני הולכת לחרוש על הצורה שלו

mayarel

New member
מקסים שחבל על הזמן

רואים שהגיטרה נותנת לקריס המון ביטחון , ואדם פשוט תמיד מרהיב ו-וואווווווווווווווווווו you should do a duet.. love game.. GOOD IDEA

למעלה