Music4Life

New member
אוקיי :)

עכשיו זה ברור....לי זה לא היה מקודם. אז...תבחרי נכון כן
יש לכן בחירה לא קלה כי יש סיפורים מרגשים כאן...

מנסה../images/Emo9.gif

הפרידה הטובה שלי היתה מחולון (איפה שגרתי) ומהבצפר שהייתי בו. לפני שלוש שנים עברתי מחולון לכפר ורדים וזה ללא ספק הדבר הכי משמעותי שקרה לי. בחולון למדתי באיזו כיתה מיוחדת למחוננים, וממש סבלתי שם!! כנראה שכל יום(
)מבחן במתמטיקה זה לא משהו כיפי בחטיבת ביניים
. ההורים שלי ראו שהמסלול הזה עושה לי רע ושכבר אין לי חיים חוץ מלימודים והחליטו לעבור לכפר ורדים..ועכשיו אני בבצפר הכי מדהים בעולם..בצפר פתוח (בתפן
), מורים כאלה לא פגשתי מעולם, היחסים ביננו אחרים לגמרי מבתי ספר רגילים...המורים נהפכו לחברים, ללמוד באווירה רגועה ומהנה רק עושה טוב
בזכות המעבר אני נהנת פה כל כך והחברים שיש לי כל כך טובים. ממש איכות חיים לגור בצפון! כיף ממש!

BRANGELINA

New member
לא יודעת אם הפרידה טובה או לא

אבל זה באמת סיפור שמשמעותי בשבילי... לפני שנתיים הדרכתי במשצ"ים(מדריכי של"ח צעירים) ודרך זה הכרתי לעומק מישהי שלמדה איתי עוד ביסודי והפכנו מהר לחברות ממש טובות.. אח"כ במחזור אחרינו התחברנו עם עוד שתי בנות והפכנו למין "חבורה" קטנה כזו של 4 בנות.. במקרה יצא והיומהולדת שלי ושל עוד מישהי זה יום אחרי יום.. היינו חברות ממש טובות ככה עד לפני 4 חודשים ארבעתינו עד שזה התחיל להפרק...מישהי אחת התחילה לעצבן אותנו ולעשות לנו כל מיני קטעים לא נעימים ואיך אומרים.."החלקנו"והמשכנו להיות איתה בקשר קרוב...ביום הולדת הכל התפוצץ...לפני 3 חודשים יום לפני היום הולדת שלי(היום הולדת שלה)החלטנו לחגוג לה יום הולדת אצלי בבית רק ארבעתינו..קבענו בשעה מסוימת..ושלושתינו הגענו ורק היא לא ..התקשרנו לברר למה היא לא הגיעה והיא בטענה ש"לא בא לה ואין לה כח"לא רצתה לבוא...כ"כ נפגענו באותו רגע..התחננו אליה שתבוא..ובסוף היא באה וישבה עם הפרצוף הכי מגעיל שאפשר כל הערב...ויום אח"כ -היום הולדת שלי כבר לא דיברנו איתה וכל היום הייתי עצובה ולא היה לי מצב רוח לכלום... אני לא יודעת אם זה בסדר שאנחנו לא מדברות עד היום כי באיזשהו מקום היא חסרה לי ממש אבל חלק אחר ממני שמח עם ההחלטה הזאת ועשה לי טוב "להיפרד" ממנה. בהצלחה אנשים...!! אוי מה שהתחרויות האלה עושות לי..אשכרה מזכירות לי את כל החיים מחדש...
פתאום אני נזכרת בדברים...

אני מאד אוהבת את השיר של מירי ועופר

הוא מרגש ומקסים אותי מאד מאד... יש לי גם סיפור של פרידה, דווקא כן מבן זוג. היה לי בן זוג במשך 6 שנים, הכרנו עוד בימי התיכון השובבים, והיינו ביחד כל ימי הצבא ולאחר מכן..ממש היינו בלתי נפרדים, לא רק בתור בני זוג אלא גם כחברים הכי טובים ממש ידידי נפש כאלה שעושים הכל הכל הכל הכל ביחד. לאחר 5 וחצי שנים של זוגיות התארסנו בשעה טובה ומוצלחת, השמחה היתה רבה אצל שנינו וכל המשפחות שמחו וחגגו ועשינו אפילו מסיבת אירוסין. התחלנו לעשות תיכנונים לחתונה והכל, לראות אולמות, להקות, קייטרינג וכדומה.. יומיים לפני שהיינו אמורים ללכת לסגור את החתונה בן זוגי נעלם..כאילו שבלעה אותו האדמה אפילו המשפחה שלו ואמא שלו לא ידעו איפה הוא..רק לאחר יומיים של חיפושים ושפנינו למשטרה מסתבר שהוא טס לתאילנד...ומאז לא שמעתי ממנו. לפי מה שאני יודעת הוא חי שם עד היום ופתח עסק קטן של חומוס למטיילים ישראלים. הייתי שבורה במשך שנה לאחר מכן. למה הפרידה ממנו עשתה לי טוב? בזכות אותה פרידה זכיתי בעצמאות, סיימתי את התואר שלי, רכשתי מקצוע טוב, עבודה טובה, עברתי דירה.מצאתי חברים טובים חדשים...ממש פתחתי דף חדש בחיים. זהו...הייתי חייבת לשתף. בהצלחה לכולם!

Music4Life

New member
וואו../images/Emo70.gif לא יאמן

גברים יכולים להיות כאלה זבלות לפעמים....
(תסלחי לי נכון?) אני לא מאמינה שהכל היה בניכם מושלם והחלטתם להתחתן, והאושר הציף את שניכם והבחור קם ועוזב את הארץ אפילו...ונעלם...זה אחד הדברים היותר בלתי - מתחשבים ואכזריים שאפשר לעשות לבנאדם. זה היה מרגש הסיפור שלך....ואני שמחה שהצלחת גם לצאת מזה לאחר תקופה ולבנות חיים משלך אחרים.
ישר כוח.

את צודקת, זה היה קטע עצוב..

אבל שאבתי ממנו בסופו של דבר הרבה כוח..וראיתי שאשה יכולה להסתדר ולהצליח גם מבלי גברים בעולם הזה!

Music4Life

New member
דה! ../images/Emo8.gif

מי כמוני יודעת
ברור שאישה יכולה להסתדר בלי גבר...גם מצוין אפילו
ובכלל, בחיים אסור להיות תלויים באף אחד. גם רציתי להגיד לך ישר כוח על איך ששאבת כוח להרים את עצמך כי אני יכולה לתאר לעצמי שזה היה בערך הדבר הכי קשה בחייך.....כל הכבוד לך

למעלה