../images/Emo41.gifעכשיו הגיע הזמן לחדשות טובות../images/Emo41.gif
החדשה הראשונה שהייתי רוצה לקבל הוא שכל משפחתי הקרובה והאהובה יהיו בריאים- שאבי יחלים כבר ממחלת הסרטן לאחר מלחמה עיקשת של יותר משנה וחצי, שאמי תהיה בריאה כי די כבר עם בעיות הרגליים (היא אחרי ניתוח שני במספר בשנתיים כולל החלפת עצם), שאחותי תלד תינוקת בריאה בעוד מספר חודשים
ובנימה אישית בהקשר לבריאות- שימצאו כבר מה יש לי שגורם לכאלו כאבי גב , כאבי תופת , מקווה שאכן לאורטופד יהיו חדשות טובות ביום שלישי הקרוב. בנימה לאומית- שגלעד שליט יחזור כבר הביתה (מקווה בריא ושלם)
כל מי שמכיר אותי יודע- אני רוצה שד' שלי יציע לי כבר נישואין. למי שלא יודע אני במערכת יחסים כבר שנתיים ושלושה חודשים ואנו כבר גרים תחת אותה קורת גג כחודשיים.
היינו כבר ביחד בחו"ל, הכרתי כבר את משפחתו והוא את משפחתי, אנו מיום ליום מכירים אחד את השניה יותר ויותר. העדות המנצחת הוא שהוא הראשון בחיוג המהיר בנייד
אני זו שמדמיינת את החתונה שלה בערך מגיל 3 (והנה ההסבר לניק שלה
), כבר לא פעם דיברתי עם אי אילו אנשים שאני מקווה שהן קרן והן מירי ישירו אצלי בחתונה (ואני יודעת גם איזה שיר כל אחת תשיר
), אני כבר יודעת (בערך) איך תראה השמלה ואיך תראה ההזמנה וגם עיצוב השולנות ומי יוזמן( ומי לא)ומי אני רוצה שיחגוג בשמחתי . עד לפני שהכרתי את ד' רק החתן היה חסר לי. עכשיו גם זה הושלם. הנושא הועלה לפני השטח לא אחת, ועדיין, אני לא מסוגלת להציע לו, בקטעים האלו אני מיושנת.
אחרי שחיכינו אשאני אסיים את הלימודים, עתה אנו מחכים שהוא יסיים את הלימודיםשלו... כי כמו שקרן אומרת:"שיהיה לנו בית עם כלב ועם חצר ושני עצי זית, לשבת ולדבר כל בוקר אתה תתעורר לידי במיטה. שתחשוב שאני יפה אפילו עוד עשרים שנה ושתאהב אותי גם אם אהיה שונה"
אומר הכל. בהצלחה לכולם