../images/Emo220.gif רוצים לקבל חדשות טובות? ../images/Emo220.gif

למירי יש חדשות טובות והיא רוצה לחלוק אותן איתכם
אני פותחת שתי פעילויות שהזוכים בהן יקבלו סינגל של השיר "חדשות טובות". כל גולש יכול לנסות את מזלו בשתי הפעילויות במקביל.
פעילות ראשונה - תספרו לנו על חדשות טובות שקיבלתם או שתרצו לקבל. כל גולש יכול לספר על עד 2 חדשות טובות. ניתן לשרשר את הסיפורים לכאן עד יום שישי הקרוב, ה-27.11.09 בשעה 16:00

../images/Emo41.gifעכשיו הגיע הזמן לחדשות טובות../images/Emo41.gif

החדשה הראשונה שהייתי רוצה לקבל הוא שכל משפחתי הקרובה והאהובה יהיו בריאים- שאבי יחלים כבר ממחלת הסרטן לאחר מלחמה עיקשת של יותר משנה וחצי, שאמי תהיה בריאה כי די כבר עם בעיות הרגליים (היא אחרי ניתוח שני במספר בשנתיים כולל החלפת עצם), שאחותי תלד תינוקת בריאה בעוד מספר חודשים
ובנימה אישית בהקשר לבריאות- שימצאו כבר מה יש לי שגורם לכאלו כאבי גב , כאבי תופת , מקווה שאכן לאורטופד יהיו חדשות טובות ביום שלישי הקרוב. בנימה לאומית- שגלעד שליט יחזור כבר הביתה (מקווה בריא ושלם)
כל מי שמכיר אותי יודע- אני רוצה שד' שלי יציע לי כבר נישואין. למי שלא יודע אני במערכת יחסים כבר שנתיים ושלושה חודשים ואנו כבר גרים תחת אותה קורת גג כחודשיים.
היינו כבר ביחד בחו"ל, הכרתי כבר את משפחתו והוא את משפחתי, אנו מיום ליום מכירים אחד את השניה יותר ויותר. העדות המנצחת הוא שהוא הראשון בחיוג המהיר בנייד
אני זו שמדמיינת את החתונה שלה בערך מגיל 3 (והנה ההסבר לניק שלה
), כבר לא פעם דיברתי עם אי אילו אנשים שאני מקווה שהן קרן והן מירי ישירו אצלי בחתונה (ואני יודעת גם איזה שיר כל אחת תשיר
), אני כבר יודעת (בערך) איך תראה השמלה ואיך תראה ההזמנה וגם עיצוב השולנות ומי יוזמן( ומי לא)ומי אני רוצה שיחגוג בשמחתי . עד לפני שהכרתי את ד' רק החתן היה חסר לי. עכשיו גם זה הושלם. הנושא הועלה לפני השטח לא אחת, ועדיין, אני לא מסוגלת להציע לו, בקטעים האלו אני מיושנת.
אחרי שחיכינו אשאני אסיים את הלימודים, עתה אנו מחכים שהוא יסיים את הלימודיםשלו... כי כמו שקרן אומרת:"שיהיה לנו בית עם כלב ועם חצר ושני עצי זית, לשבת ולדבר כל בוקר אתה תתעורר לידי במיטה. שתחשוב שאני יפה אפילו עוד עשרים שנה ושתאהב אותי גם אם אהיה שונה"
אומר הכל. בהצלחה לכולם

חדשות טובות!../images/Emo42.gif

טוב, אז חדשות טובות שאני ממש רוצה לקבל! ביום חמישי שהיה חברה שלי אמרה לי לבוא לאודישנים שהיא עושה לסרט מגמה שלה, והלכתי ועשיתי את האודישן והיה ממש כיף וממש טוב, לפחות בהרגשה שלי. ואני ממש מקווה שגם הם אהבו את זה, ושאני אתקבל ואשחק בסרט שלה!
ואם לא, לא נורא, אבל אלה בהחלט חדשות טובות שאני ממממממש רוצה לקבל!

Rony 05

New member
איזה חדשות טובות

אלה יהיו אם גלעד שליט יחזור ממש בקרוב הביתה... באמת הגיע הזמן לחדשה הטובה הזאת

חדשות טובות שלי ../images/Emo13.gif

ממש ביום מפגש הפורום שלנו בפסח גיליתי שאני בהריון. את הזינוקים והריקודים בבית משאירה לכם לדמיין...
אלו היו חדשות מצוינות ומלהיבות כמובן. עכשיו, כשהקטנצ'יק אמור להגיע בכל רגע החדשות הטובות ביותר יהיו שיהיה בריא וחזק אמן.

איריס מ

New member
חדשות

חדשות טובות שארצה לקבל (אפשר להיות קצת לא מציאותית נכון?): חדשות טובות עבורי יתחילו בכך שכל בוקר אקום עם חיוך מהסיבה שאדע שאנשים מתייחסים אחד לשני בכבוד הדדי ובנוסף לחיות במדינה שבה אנשים עוזרים אחד לשני מבלי לצפות לתמורה ושכולם מקבלים את כולם כשווים ועם סבלנות ועם הערכה, שלא יהיה חלילה רצח או התאבדויות יותר ולא תהיה אלימות פיזית או מילולית ושיהיה אפשר לקום בוקר אחד ולומר איזה כיף לחיות במדינה שבה אנשים מעריכים אחד את השני ולא מגיעים למצב של שנאה שמובילה לדברים איומים לאחר מכן או לאיבוד שליטה ולכעס לא מתון, גם לא הייתי מתנגדת למשל שימצאו תרופות למחלות מכל סוג דבר שיגרום למרפא בקרב כל בני האדם, עוד חדשות נפלאות יהיו אם לא יהיה רעב בעולם ושאנשים לא יהיו מובטלים על מנת שלכל אחד תהיה פרנסה הגונה כדי שגם יוכלו להגיע להופעות של מירי ואפילו לרכוש את הדיסקים שלה
חדשות טובות נוספות יהיו שאנשים לא יתעללו אחד בשני בצורה זו או אחרת וילמדו לחיות בשלום אחד עם השני, בקיצור חדשות טובות עבורי זה אומר שאין חדשות רעות כי מלכתחילה כל אחד לומד קודם כל להכיר את עצמו ואת התנהגותו ורק אח"כ משפיע על אחרים על ידי היחס שאותו הוא בוחר להוציא החוצה בתקווה שהיחס לא פוגע באיש. כמובן שאני לא מוסיפה את המובן מאליו שאנשים כבר כתבו אך בגדול אלה הדברים.
לכולם

למעלה