tomgirl21

New member
חדשות טובות..

קודם כל והכי חשוב בריאות טובה לכל המשפחה המדהימה שלי ולכל החברות והידידים המדהימים שלי כי בריאות זה הכי חשוב! בנוסף למצוא כבר עבודה שאני אחזיק בה מעמד הרבה זמן ויהיה מרוצה ושאני ארגיש שאני לא רק עושה כסף אלא גם נותנת מעצמי את מה שיש לי לתת! חוץ מזה אני מקווה שגלעד שליט יחזור הביתה כמה שיותר מהר,ובריא!!!,ושיניחו למשפחה שלו שעברה המון בתקופה הזאת, ושיקבלו קצת שקט מהתקשורת ויתנו להם ולגלעד את השקט שמגיע להם אחרי התקופה המטורפת הזאת שהם עברו..

I מ י ר ב I

New member
חדשות טובות שארצה לקבל...

שמעיין חודדה תודח מבית האח הגדול!!! אני יודעת שזו בקשה מאוד רדודה,חחח. אבל זה באמת יעשה לי טוב.

Music4Life

New member
מירב...אני איתך מאמו'ש../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gif

את לא יודעת כמה....... מעיין חודדה זו אחת הבהמות היותר גדולות שראיתי...וזה אפס, ובהחלט מגיע לה לעוף מהתוכנית הזאת רייטינג או לא רייטינג, היא סתם פוסטמת-על עדיף שתעוף על טיל משם, כי היא מדרדרת את הרמה של התוכנית שגם ככה היא בריצפה....וחבל... מירב כמה שאת צודקת... אין מילים מפי:):)

../images/Emo45.gif

הופתעתי מההדחה של דלית. חשבתי שאלירז יודח כי היה נורא שקט בתקופה הקצרה. ברור לי שמעיןלא תודח בגלל שהפקה תשמח על כל SMS שתקבל

hilali1

New member
LOL ../images/Emo6.gif והחדשה הזו אפשרית../images/Emo70.gif

ז"א זה בידיים שלנו
אל תסמסו לה

BRANGELINA

New member
חדשות טובות?

אממממ.... חדשות הטובות שהיתי רוצה לקבל הן שסבא שלי ירגיש טוב כי הוא חולה כבר כמה שנים וזה לא משתפר ממש...אז אני ממש רוצה שהוא יהיה בסדר..

hilali1

New member
חדשות טובות ../images/Emo23.gif

בשנים האחרונות יש לי תחושה שפחות ופחות מדברים על השלום ומקווים לזה והמילה הזו נעלמה לנו קצת מהלקסיקון ועברה להשתכן אי שם בשנים שהיינו ילדים וחלמנו על יונה ועלה של זית... אני חושבת שצריך להאמין שיום יבוא ובאמת יהיה כאן שלום וגם ביטחון ושמדינת ישראל תתעסק יותר בחינוך, בהשכלה, בפיתוח, בתרבות, בתיירות ובכלכלה במקום בביטחון, בצבא ומלחמה
אלו באמת יהיו חדשות טובות

למעלה