התבלבלתי בשם הפורום היכן אתקע כעת את המילה ריטוש איזה יאוש. יתוש
B bug a boo New member 3/10/07 #16 ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo201.gifהתבלבלתי בשם הפורום../images/Emo5.gif היכן אתקע כעת את המילה ריטוש איזה יאוש. יתוש
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo201.gifהתבלבלתי בשם הפורום../images/Emo5.gif היכן אתקע כעת את המילה ריטוש איזה יאוש. יתוש
B bug a boo New member 3/10/07 #17 ../images/Emo221.gifוהתיקון.. *שמתי לב ש(גם) בפורום תקשורת חזותית גם השמיטו את המילה "פורום".. אם זה בעייתי..
../images/Emo221.gifוהתיקון.. *שמתי לב ש(גם) בפורום תקשורת חזותית גם השמיטו את המילה "פורום".. אם זה בעייתי..
B bug a boo New member 3/10/07 #18 ../images/Emo3.gifזה התבקש.טוב,אלו לא השעות שלי../images/Emo199.gif
B bug a boo New member 3/10/07 #22 ../images/Emo9.gifביישנית.אבל עובדת על זה.איך שמת לב?../images/Emo24.gif
ל ליאןלוי18 New member 3/10/07 #26 מממ...לא מתקרב לרמה שלכם ../images/Emo4.gif אבל ניסיתי אה אגב לא רשמתי פורום ריטוש תמונות קיוויתי שמישהו יעשה את זה בשבילי כי הפונטים שלי איומים..
מממ...לא מתקרב לרמה שלכם ../images/Emo4.gif אבל ניסיתי אה אגב לא רשמתי פורום ריטוש תמונות קיוויתי שמישהו יעשה את זה בשבילי כי הפונטים שלי איומים..