בוקר טוב חמדודידידידידים

אחר כך שאני עולה למשקל

אני מצפלאת מדוע אינני יורדתבמשקל.....מהנמנום שוכחת את הפרוסה, עוגיה, וכ"ו וכ"ו יום נעים וקסום לכולםאצלנו...כאילו גשם...

בוקר טוב עולם../images/Emo42.gif מה שלום כולם?../images/Emo218.gif

תיכף מסיימת את הקפה והולכת לעשות הליכה
מצחיק אה?
זה כמו בשיר של ריטה הלב פועם בקצב רגיל כמו שהטבע רגיל אותה המילה אבל זאת לא אותה המילה
שיהיה כאן בוקר משובח לכולם, ושיירד הרבה הרבה גשם אינשאללה שיביא לנו הרבה בריאות וברכה

בוקר../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo141.gif

בוקר טוב לכולם.עוד מעט אצה לביקור השבועי של סבא אלכסנדר הגדול.בעוד יומיים הסבא חוגג יום הולדת .לא אומר את גילו .נא לשבת שלא תיפלו בריצפה הסבתות עם הלב
החלש.הוא מתקרב בצעדי ענק ל-100- עד מאה ועשרים שנה. אז מה קונים לו

שויי

New member
../images/Emo189.gif פייפיה אהובה, תודה על החיוך

ותודה על היותך, כאן או שם, אהבה היא לב העניין.

dyona

New member
אתמול שמעתי סיפור על בן מאה

שחגגו לו יום הולדת. הוא בקש עוגת היער השחור. לאחר שאכל פרוסה קרא למנהלת בית האבות ואמר לה: תגידי בבקשה לטבחית שבשנה הבאה תעשה את העוגה קצת פחות מתוקה...

dlia2004

New member
סיפור אמיתי, לקשישה בת 90 פלוס

החליפו את דוד המים החמים,"זה יחזיק 10 שנים? "התענינה הקשישה, זה היה אצלנו במשפחה.

הבוקר היה../images/Emo42.gif והיה טוב ההמשך גרוע../images/Emo199.gif

נסעתי בשעה -10- לבית החולים עם המטפלת של חמותי.ורק עכשיו חזרתי על הפנים .לקח הרבה שעות עד שאשפזו אותה.כל עם ישראל ואשתו חלו היום .כשהגעתי למחלקה שאלו אותי היכן החולה. אמרתי להם לשם שינוי המטפלת הפעם חולה.השארתי אותה בבית החולים ואנחנו עכשיו מאמיסיטר
לעשות מלימון לימונדה

stp51

New member
בוקר אור../images/Emo96.gifבוקר טוב, יום חדש הגיע וה../images/Emo42.gifפז

זורחת, שויי
תשתי כוס חלב חם תעשי PIPI ותחזרי לישון. האמת שגם אני מתעוררת, מסתובבת במיטה מפה לשם ומשם לפה ולאחר שעה אני נרדמת כמו
מקווה שיצליח לך

שויי

New member
ראשית שוש, להתעורר זה טוב

אפילו טוב מאד, יש יתרונות לשעות הקטנות. עכשיו אני יוצאת לגלוש בחוצה
יש לי יום של כוכבים, נכדי האהובים.

אני 60

New member
מזדהה עם הלא ישנות../images/Emo91.gif

|לא צריך להלחם בגוף. לא לישון יותר מסוכן מאשר לקחת משהו לרגיעה מספר ימים, מאזנים את הגוף שכבר התרגל לא לישון ואז מפסיקים ובשעת לחץ, מתח לוקחים שוב. יש רגיעון לילה של הדס טוב ולא מזיק. כדאי לדאוג לשינה טובה. יום טוב וגם לילה שקט ורגוע. -שלום-ית
גדול

למעלה