דיון רגשני וסוחט דמעות

הממ האמת שמנייטוויש אין לי כל כך הרבה,

אני מאוד אובססיבית בנוגע למוזיקה, אז למוזיקה יש המון משמעות בשבילי. היא לוקחת חלק מאוד גדול מהחיים שלי, והרבה מהחוויות שלי קשורות בצורה כזאת או אחרת למוזיקה. עם נייטוויש אני זוכרת את הטיול שנתי של כיתה ט' אני חושבת, שבדיוק יום או יומיים לפניו הכרתי את השיר two for tragedy לפניו הכרתי רק את הממש ממש מפורסמים, ואף פעם לא התלהבתי מהם יותר, באותה תקופה גם לא סבלתי סופראן. אבל מהרגע ששמעתי את השיר הזה פתאום זה איכשהו עבר לי, המשהו הזה באווירה של השיר, הקול הכל כך יפה של טאריה, שבאמת מגיע לשיאו בשיר הזה, כבש אותי. אז אני זוכרת שבמהלך כל הנסיעות חרשתי על השיר הזה שוב ושוב ושוב :] אני גם זוכרת מסיבה אחת, גם מלפני איזה שנתיים הייתי במסיבה, ובדיוק שמו את פאנטום האופרה, ואת האושר הטהור שהרגשתי כששמעתי את הפתיחה המפורסמת
אני ממש אוהבת את השיר הזה, ואפילו שהוא חידוש אני חושבת שהוא גאוני, ושהגרסה של נייטוויש יותר טובה מכל הגרסאות. (ותאמינו לי, שמעתי לפחות 10 גרסאות שונות, של נייטוויש הכי טוב). מאז שמעתי את השיר הזה בעוד לפחות 3-4 מסיבות
(מי אמר די ג'יים לא מקוריים בגרוש?? תמיד אפשר לנחש חלק מהשירים מראש
) אבל הפעם הראשונה הייתה הכי עוצמתית. אה, עם אותו השיר במסיבה אחרת גם איזה אחד שהכרתי החליט שהוא רוצה לשיר לי את זה
אבל היה לו לפחות קול יפה
וDBP תמיד מזכיר לי את התקופה הפחות טובה שלי, את הדכאונות, הוא תמיד היה מלווה אותי אז. הוא מזכיר לי גם עוד משהו, אבל לא משנה. :X אני אראה אם אני אזכר אחר כך בעוד דברים... זה מה שעלה לי לראש בינתיים.

mary06

New member
../images/Emo7.gif

לפני..4 שנים בערך הרכבתי פאזל (אני כל כך מתגעגעת לזה..אין יותר מקום בבית..) והקשבתי לנייט ברקע ואז הגיע אנג'ל פאל פירסט שזה גם ככה שיר עצוב, אבל התחלתי לחשוב על דודה שלי ז"ל שנאבקה בסרטן בתקופה הזאת והמילים פשוט התאימו..מאז השיר הזה חרוט לי בהקשר הזה. ולפני..כמעט 5 חודשים אחרי הפרידה פוראבר יורס פשוט עשה לי רע..אני נמנעת ממנו גם עכשיו אבל רק כי הוא מדכא בפני עצמו..כבר אין לי אסוציאציה לאקס.. בקשר ללצעוק..החלק של i truly hate you all כל פעם מחדש עושה לי חשק לצרוחחח על חצי מהעולם. ממ אובר דה הילס עושה חשק לשיר (אבל אדיף שלא) ממ דד בויז פואם מביא תמיד מחשבות..עמוקות ומלנכוליות.. מניחה שיש עוד אבל לא זוכרת עוד מקרים..

TheImpactBoy

New member
מעולם לא שמעתי אותם מחוץ לבית והבסיס...

אפילו בטלויזיה לא ראיתי מעולם..

Run for a Fall

New member
קרה לי כבר כמה פעמים...

קודם כל, בפעם הראשונה ששמעתי את פואט, הרגשתי כל הזמן צמרמורות בכל הגוף... וזה פשוט לא הפסיק... אחרי שסיימתי לשמוע אותו רעדתי כולי מהתרגשות, זה היה רגע מקסים... אני זוכר שהייתה תקופה שהייתי מאוד מדוכא, ושמעתי הרבה את השיר Ocean Soul... הוא כל כך הרגיע אותי ובאותו זמן היה כל כך עצוב וכל כך התחברתי ללחן, ולהרגשה שלו... אבל, לא היו רק דברים עצובים! אני זוכר שאחרי ששמעתי את ווישמאסטר (השיר :p ) בפעם הראשונה ממש היה לי חיוך ענק על הפנים, הייתה לי הרגשה כיפית כל כך! גם כשהייתי בחו"ל שמעתי המון המון וונדרלאסט, וזה העביר בי תחושה מאוד נעימה :) ועוד משהו שלא קשור אליי, אבל לאבא שלי (שמאוד מאוד אוהב את נייטוויש) יש משהו עם Creek Mary's Blood... הוא כל הזמן מעביר אותו (גם באוטו וגם בDVD)... שאלתי אותו למה והוא אמר שהשיר מאוד מדכא אותו, המנגינה והנושא... מוזר. אמא שלי הציעה לבדוק אם הוא היה פעם אינדיאני

skipp

New member
חחח יש לי אחד טוב...

ביום חילות שהיה לנו בבקו"ם אז אחריי שנכנסו לכל הביתנים המשעשממים האלה שלא חידשו לי כלום, אז נכנסנו לביתן חיל האוויר ואז התחילה המצגת, ואני יושב ליד ג'ים ואז התחילה המצגת ואנחנו שומעים את השיר ברקע ובאותה שניה אנחנו מסתובבים אחד לשני ואומרים ביחד "זה לא SIMS ?! אההההה ! ענקקקקקקקקקקק !" בחיי זה היה אחד הקטעים החזקים...

Super Alonit

New member
אין לי מקרה ספציפי...

אבל כל פעם שאני שומעת את GLS או את הקטע הקריפי הזה ב-TPATP שהילד לוחש "being raped again and again and again..." אני מתחילה לבכות ונכנסת להיסטריה של שעות.~פסיכית~

forgottensoul

New member
דווקא השירים מהאלבום החדש

כמעט כל שיר שם אומר משהו לגבי איזה סיבור שדי אממ...שבר לי את הלב, שעבר עליי לאחרונה. בין אם זה THE POET AND THE PENDULUM או BYE BYE BEUATIFUL או שלמשל בMASTER PASSION GREED הוא אומר (הסקתי בעצמי שזה מה שנאמר כי אין ליריקה- seek her, seduce her, tame her find her, blame her, kill her. שזה מזכיר את מצב שלי בצורה פשוט יוצאת מן הכלל. ומה שנורא משעשע זה שהלכתי ברחוב ושמעתי את האלבום. ופתאום הבנתי עד כמה אני מתחבר פה להכל. ואז לפתע הייתה השורה (בAMARANTH לדעתי)- and suddenly (or finaly...dont remember) all the poetry in the world makes sense to me זה היה משעשע. כשאתה חושב על משהו ופתאם המחשב שלך/הMP3 שלך מגיע באיזה שיר לשורה שאומרת בדיוק את זה זה די מרגש ^__^. חבל רק שאני לא מצליח להזכר בעוד מקרים כאלו שקרו לי עם נייטוויש. רק להקות אחרות. תודה שסבלתם את חפירתי. ^___^

למעלה