והנה הרשימה שלי
קסמי - אחרי שקראת אותי ל
הגיע הזמן שכבר אתיישב לכתוב: ידי אור - ברברה אן ברנן - ספר חובה לכל מי שמתעניין בהילינג ובטיפול באנרגיות ובכלל באנרגיות. יש שם סקירה נהדרת, עם איורים שממחישים והמון מידע מרתק. מומלץ ביותר. הכותבת היא הילרית שרואה אנרגיות ומשלבת הרבה תיאורים ממה שהיא רואה... כל הספרים של קרולין מיס ובייחוד אנטומיה של הנפש. עוד חוקרת הילרית חוקרת צ'אקרות ואנרגיות . הספר מכיל המון מידע על תפקודי הצ'אקרות + סיפורי ריפוי של אנשים מרתקים. ספרי תקשור: כל הספרים של סאניה רומן, הכתבים של סת התמרה רוחנית- אליאן פיצ'וטקה , ספר שהתקבל כולו בתקשור של מתקשרת ישראלית...מאד מעניין וחומר ברמה גבוהה לואיז היי – הכוח הטמון בתוכך כוח הכוונה – ד"ר וויין וו' דייר 2 ספרים להעצמה אישית, על עקרון מחשבה בוראת מציאות ריפוי בעזרת מטוטלת – וולטר לובק מי שמעוניין לעבוד עם מטוטלת, יש מידע מעניין וגם לוחות שונים לשאילת שאלות. וולטר לובק הוא אחד מהכותבים הרציניים בתחום הרייקי. יצירת מרחב מקודש עם פנג שואי – קארן קינגסטון ספר מעולה למי שמתעניין בתחום , באנרגיות שמסביבנו וכיצד האנרגיה משפיעה על הסביבה שבה אנו חיים השדה – לין מקטגארט , ספר על אנרגיות, על שדה נקודת האפס שהתגלה במחקר פיזיקילי ומוכיח שאנחנו והעולם מחוברים. כאן יש מפתח לחיים: לתקשורת בין תאית – דנ"א, תופעות כמו ראיית הנולד או הילינג ורעיון התודעה הקולקטיבית... זה ספר שמאד המליצו לי כאן ולהפתעתי גיליתי שהוא תורגם לעברית. המארג – דר לאון ליברכט ספר של חוקר ישראלי שמשלב מדע ומסטיקה. יש סקירה מעניינת על מחקרים שונים שנעשו בתחום ומקשרים בין הטבע למדע.