המלצות זה אנחנו

purple rain2

New member
../images/Emo221.gif המלצות זה אנחנו../images/Emo70.gif ../images/Emo95.gif

עבר קצת זמן מאז הפעם הקודמת אז מקווה שמילאתם את המאגרים...
ואתם יודעים כבר מה לעשות
: ספרו לנו על סרט/ספר/תוכנית טלוויזיה/הצגה/שיר/מכונת כביסה שאתם פשוט לא יכולים בלעדיה
וכמו תמיד, אני אתחיל
אז מאז הפעם האחרונה [שהמלצתי על "עידן הקרח 2"- מי שטרם ראה
חובה!!], הספקתי לראות בפסח עוד שני סרטים:
ג'ונגל סיטי- הכלאה בין מלך האריות למדגסקר, אני אישית נהניתי כי אני אוהבת את סוג הסרטים האלה אבל בואו נגיד שלא סרט חובה...
מה שכן, זה לא כזה סרט ילדים כמו שזה נראה.
אין כמו בבית-קומדיה רומנטית חמודה בכיכובם של שרה ג'סיקה פרקר [מסקס והעיר הגדולה] ומת'יו מקונוהי. שוב, אני אישית חולה על הסרטים המטופשים והצפויים האלה- שזה ברור מהשניה הראשונה שבסוף הבן והבת הולכים להיות ביחד...
אבל עדיין מעביר בכיף שעה וחצי
Hips don't lie- [של שאקירה וויקליף ז'אן]- אני חייבת לומר שהרבה זמן קראתי בפורומים פה בתפוז שאנשים ממש התאהבו בשיר הזה ולא הבנתי על מה כל המהומה... אבל גם אני לאחרונה התחלתי להתמכר, במיוחד לפזמון הממכר...
וזהו להפעם
תורכם

נקודונת

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif../images/Emo175.gif

היום יש לי ספר. אחד ויחיד. מסכן. כזה שיש לו מבט על הפרצוף של "אני-ספר-קטן-ומסכן-בבקשה-תאהבו-אותי-קשה-לי-כאן-לגמרי-לבד". אז הספר נקרא פנלופאה (על משקל "אילידיאה" ו"אודיסיאה") וכתבה אותו הסופרת הנהדרת מרגרט אטווד. הספר מספר את סיפורה של פנלופה, אשתו של אודיסאוס (מי שלא בקיא במיתולוגיה היוונית ובסיפור האילידיאה והאודיסיאה ומעוניין לקרוא את הספר, רצוי להשלים פערים)(אילידיאה = סיפור מלחמת טרויה עפ"י הומורוס, אודיסיאה = סיפור מסעות אודיסאוס עפ"י הומורוס). אז איפה הייתי? אה כן, פנלופה. ובכן, בספר היא מספרת את סיפורה מהשאול, אחרי מותה. את הסיפור מלווה "שורת המקהלה" - שתיים עשרה המשרתות הצעירות של פנלופה, שתלייתן ע"י אודיסאוס ובנו, טלמכוס, מתאורת באודיסיאה. אני יודעת שהספר נשמע היסטורי ומשעמם, אבל הוא כתוב בצורה קריאה, קולחת, מעניינת ופשוט נהדרת. בספר 168 עמודים, ואני קראתי אותו ביום אחד כי פשוט לא יכולתי להניח אותו מהידיים. מקווה שמי שיחליט לקרוא יהנה גם הוא.

Fergie7

New member
../images/Emo22.gif

מת לצעוק 4- טוב בטח כבר מישהו כתב את זה פעם קודמת, בכל מקרה, רק עכשיו ראיתי...
סרט קרוע ברמות, חוץ מההומור האמריקאי שאני שונאת, אבל סרט טוב, מומלץ.
lonely day- system of a down- להקת הרוק, הפעם בשיר שקט יחסית, שיר מדהים, כדאי לשמוע.
הבושם החדש של ג'ניפר לופז- לא זוכרת ת'שם, בושם עם ריח מדהים, מתוק, מחיר די רגיל לג'יי לו- גדול 500+ קטן 300+. ועוד בושם אחד טוב, ממש ממש מתוק, לא זוכרת את השם, פעם אחרת אני אמליץ.
fox- שוב, פשוט כי קולקציית הקיץ שלהם, מטריפה! רוצו לקנות, קניתי שם הכל, ג'ינסים, חצאיות, גופיות, חולצות, סטפלסים. קולקצייה הרבה יותק מוצלחת מהקודמת.
בגדי הים ב-H&0- טוב נו, לא רק בH&O, פשוט קניתי שם בגד ים פשוט מדהים, אבל גם ממליצה על בננה, אינטימה, אפרודיטה נראלי, פלפל, ועוד.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאני באמת לא מבינה מה עשו עניין

מקולקציית הקיץ של פוקס... כל פעם שאני בקניון אני נכנסת מחדש לחנות ופשוט לא מוצאת מה לקנות!! והאבסורד הוא שיש לי שם זיכוי ושוברי מתנה ואפילו בכוח אני לא מצליחה

SummerNightCity

New member
עכשיו באמת...

המלצתי בפעם הקודמת או זו שלפניה גם על פוקס. אבל די, הדברים שלהם כל כך גרועים! [ואמרה זו שקנתה משם אתמול חצאית מיני.
] אבל באמת, הבדים ממש גרועים. והחצאית אתמול בגלל שהחלפתי שמלה שנקרעה עוד לפני שלבשתי אותה. :\ וחוץ מזה, טוב שעכשיו לא כל העולם לובש את זה. :(

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo45.gif

הבדים שלם כמו סמרטוטים. והגזרות גבוהות. חוץ מהגופיות ^^ יש לי 2 או 3 גופיות שלהם שאני שמה מתחת לתלבושת אחידה.

Sahar 11

New member
שאקי ../images/Emo99.gif

השער התשיעי- שוב סרט עם ג'נוי דפ
. העלילה מדברת על אמונה בשטן, כל מיני דרכים להגיע אליו וכו'. סרט דרמה קצת מפחיד הייתי אומרת לא הבנתי את הסוף
[שונאת שזה קורה לי] בכל מקרה אחלה סרט
בת הים הקטנה-
נזכרתי בסרטי דיסני כמה שאני אוהבת אותם וביום שבת ראיתי עם חברה שלי בת הים הקטנה [פעם לא ראיתי את הסרט בגלל המכשפה]. הסרט הזה הכי יפה מכל סרטי דיסני הישנים

SummerNightCity

New member
אוי השער התשיעי. אף פעם לא נמאס!

לא הבנת את הסוף?
[
] כאילו הוא עבר בשער התשיעי... אחרי שהיו לו את 9 התמונות המקוריות וזה. או שלא הבנת משהו אחר.

Sahar 11

New member
קלעת למה שלא הבנתי ../images/Emo8.gif

הוא עבר בשער התשיעי ו...? מה זה אומר?
ומי זאת הבחורה שעזרה לו? השטן?

SummerNightCity

New member
../images/Emo152.gif [../images/Emo58.gif?]

שהוא הפך להיות משהו מיוחד...
שכחתי כבר.
אולי הוא הפך להיות השטן החדש?
אני לא חושבת שהיא השטן.. היא הרי הבחורה הזו שישבה באחד האיורים על גמל עם נחשים אם אני לא טועה.. אבל היא בטח קשורה לשטן באיזושהי דרך. העיקר הוא שואל אותה "מה, את המלאך השומר שלי" ואז היא עונה לו "משהו כזה."

Sahar 11

New member
../images/Emo12.gif מעניין [../images/Emo58.gif?]

וגם שהוא שכב איתה פתאום היא השתנתה, איזו הבעת פנים הייתה לג'וני

SummerNightCity

New member
חחחח נכון. ../images/Emo6.gif

היא הייתה מפחידה. :( ואם את זוכרת..
מהדם שלו היא יצרה לו צורה של קילשון על המצח...

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifוואי אני חולה על דיסני!!!../images/Emo23.gif

ראיתי את כל הסרטים הקלאסיים כשהייתי קטנה, בעברית כמובן, ואני מתה לראות הכל באנגלית, בטח זה פי אלף יותר טוב...
וגם אני פעם קצת פחדתי מבת הים הקטנה בגלל אורסולה

בJדJה

New member
אז בואי לפורום ס"מו[:

וגם אני אוהבת בת הים אבל עכשיו לדעתי הסרט הכי טוב זה מלך האריות(רק 1 ו1 וחצי! 2 מגעיל!) ואלדין אין הטרילוגיה הכי יפה של דיסני!

purple rain2

New member
למלך האריות יש לי טינה נצחית ../images/Emo11.gif

אני לא אשכח שהייתי בסרט [הראשון] עם חברה ואמא שלי, הייתי בכיתה ג' או ד' וראינו את זה בקניון איילון
קיצר הקטע שהצבועים באו ורמסו את מופסה היה כ"כ טרגי בשבילי, פשוט עצמתי עיניים כי לא הייתי מסוגלת להסתכל

למעלה