המלצות זה אנחנו

SummerNightCity

New member
ברור ששאקי זו המלצה. ../images/Emo47.gif

אני ממליצה על שיר אחר- Drop It On Me של האדון מרטין והאדון דאדי יאנקי [?] זה שהביא את הגאאאזולינה. השיר הזה פשוט דורש לרקוד!
הו, ואני ממליצה על שעונים!. פשוט פריט חיוני. אני לא מאמינה ששנים לא הלכתי עם. כאילו עכשיו אני לא מאחרת יותר ואני יודעת מה השעה ומלא אנשים שואלים אותי מה השעה [
] !

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאני מתחרפנת בלי שעון..../images/Emo122.gif

מאז שאני זוכרת את עצמי הוא לא מש מידי
והנה סוף סוף דבר שאין לו תחליף- אפילו לא ע"י הפלאפון

JULI4561

New member
ממליצה../images/Emo42.gif

על הסרט שראיתי לא מזמן והוא מדהיםםם הוא קומדיה , אנימציה שממש כיף לראות . תפוס ת'כריש המדבבים הם : ויל סמית', רוברט דה נירו, ג'ק בלאק, אנג'לינה ג'ולי, רנה זלווגר, מרטין סקורסזה. ויש גם שיר של כריסטינה אגילרה ומיסי אליוט ובאמת סרט יפה ומומלץ מאוד

mmmbam

New member
../images/Emo45.gifאחד הגדולים!../images/Emo71.gif

אבל לראות רק באנגלית!!! הדיבוב בעברית פשוט הורס!!!! [הם דובבו לעברית את השיר של המדוזות של בוב מארלי וזה יצא נורא!
מדוע????!!! למה?????!!! אנשים חסרי רחמים שכמותם!!!!!] יו, בא לי שסק.
המ. כרגיל.

Beautiful SouI

New member
Shark Tale../images/Emo99.gif.

אין אין אין סרט מושלם
. אין בו שום דבר רע, הדיבוב מעולה
, המדובבים יודעים מה הם עושים
ועצבו את הפנים של החיות לפי המדובבים
- וויל סמית' שלי

JULI4561

New member
שאמרתי שהדיבוב הורס התכוונתי

לדיבוב בעברית
באמת סרט משולם

../images/Emo63.gif

כן כן, אני פה יומיים ברצף. לכו תדעו מה קורה פה. בכל מקרה, אני מוכרחה להמליץ על ספר שהוא ספר חובה בכיתה י"א, והוא בכלל ספר חובה לחיים. הספר הוא כל החיים לפניו של אמיל אז'אר, ספר כל כך מדהים וגאוני, הוא כתוב במין תמימות טיפשית כזאת ונוגעת ללב, מנקודת מבט של ילד שכאילו יודע הכל על החיים ועבר הכל בחיים, אבל עדיין רואה את הכל דרך העיניים של ילד. כשאני אישית קראתי את הספר היו שם כל כך הרבה משפטים שתיארו בצורה פשוטה ותמימה דברים בחיים שלגדולים (גם בני 12 ו-13 שהם עוד יחסית "קטנים") נשמעים כל כך הרבה יותר מסובכים, כמו למשל "אדון ^לא זוכרת ת'שם^ הוא כושי מקמרון שהגיע לצרפת כדי לטאטא אותה" ועוד כל מיני שאני לא זוכרת. אני מתכוונת לקרוא אותו שוב, ולכם כדאי לפחות פעם אחת. חובה, באמת.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאצלינו זה גם לא היה ספר חובה

אבל הוא ברשימה של הספרים שמשהו...
בכל אופן כבר שמעתי עליו הרבה דברים טובים ואמרתי לעצמי שאני רוצה לקרוא אותו, ולא יודעת למה לא התחלתי עד עכשיו.. אבל עכשיו כשסיימתי את הארי פוטר נראה לי שאני באמת אתחיל אותו

נקודונת

New member
הו, זה ספר מדהים ../images/Emo99.gif

קראתי אותו בתחילת השנה וכל כך אהבתי אותו...

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo28.gifהמלצות שלי. ../images/Emo9.gif

Confessions of A Broken Heart-שיר של לינדזי לוהאן,מצמרר ביותר,לפעם הראשונה,אחרי שכבר חרשתי עליו,אני עדיין מרגישה את הצמרמורת,מתאר את מערכת היחסים שלה ובין אביה,מומלץ לצפות גם בווידיאו.
. Break My Heart שיר של הילארי דאף (
.),קצת רוק,אבל שיר מהמם,מדבר אל כל אחד ואחד. מומלץ מאוד.
. Step up-שיר מאוד מתאים למסיבו וכאלה,הזמר חתיך,יש שם מסיבה,מה עוד צריך? בקיצור, שיר יפה. [URL='http://']דר.[/URL] =).

למעלה