המשימה השבועית - "להיות ונסה"

dianelev

New member
Born in the USA

Living in Israel. Fluent in Engligh and Hebrew but typing in English because I'm way too slow in Hebrew ;)

longleggedlady

New member
nice

I hear ya' . my hebrew typing is also slow but I keep at it, but i understand how frustrating it can get. i also have grammar mistakes here, but i learn. anyways how long are you here? me, i'm from canada and living here 22 years. i wish they open a bb forum for english speaking people like us. that would be nice.

ShukyD

New member
באופן אישי

לי אין בעיה אם תכתבו באנגלית אבל אם מה שאתן רוצות זה לקרוא באנגלית, לא יכול לעזור בזה

ShukyD

New member
את רצינית?

הרגע אמרתי שאין לי בעיה שתכתבו באנגלית!! אבל אם התכוונת כשאמרת פורום לאח הגדול באנגלית לפורום שבו גם יכתבו ויפרטו הכל באנגלית אז אני לא יכול לעזור בזה, כי כולם כאן ימשיכו לכתוב בעברית.. אבל אין לי שום בעיה שתדברו באנגלית אם זה יותר נוח

droriko

New member
כמה שאלות חשובות?

אפשר לענות גם אם חלק אם לא יודעים הכל 1)מה הפרסים על תת המשימה עם השירה? 2)עד איזה שעה המשימה ? 3)איך הם מצפים מהדיירים לרכב על סוסים? זה לא משהו שאפשר ללמד ברבע שעה הרי

תשובות

1. בכל תתי המשימות ביחד מותר להם לטעות לא יותר מ 6 פעמים. מה זה נקרא טעות? הם הלכו לאח הגדול לברר, אך כמובן שלא ראינו מה ענו להם. 2. המשימה היא עד סוף היום, גם על זה הם שאלו את האח הגדול (שעת סיום המשימה) וגם כאן הם יודעים ואנחנו לא. 3. סוסים? נחיה ונראה. אני אפול מהכיסא אם הם יצליחו בזה. הלוואי ונתבדה. הם המרו על 50 אחוז מהתקציב

droriko

New member
נראה לי זה עד 4 כל הסיפור

אני זוכר רק שיוסי הציע שהם ילכו לישון עד 4 , ואז שיפרה אמרה לו "נראה לך שיתנו לישון" לדעתי זה עד 4 פלוס מינוס מה אתם אומרים?

למעלה