ואת ה אלבד במים בהמשך.
M md55 New member 30/10/06 #16 סמדי הגרציות שלך יפות ונירא לי שהן משמחות אותך ומפעילות את דימיונך,תהני לך בכייף
H HADASSIT New member 30/10/06 #26 ../images/Emo23.gifאחותי../images/Emo45.gif, יפה לך להכין בובותקה אלה יפות מאודדדדדדדדדדדדד ביצוע מושלם שווה לנסות????!!!!????.....
../images/Emo23.gifאחותי../images/Emo45.gif, יפה לך להכין בובותקה אלה יפות מאודדדדדדדדדדדדד ביצוע מושלם שווה לנסות????!!!!????.....
ה הציירת New member 31/10/06 #30 יו... בואי הננ ה עוד מעט תהיי כאן מ מדריכה הא? אבל למה הן זקנות למה? לא יכולות להיות עם שיער פחות אפור? ככה להזכיר לנו מה מצפה לנו בסוף הדרך? אחלה בובות
יו... בואי הננ ה עוד מעט תהיי כאן מ מדריכה הא? אבל למה הן זקנות למה? לא יכולות להיות עם שיער פחות אפור? ככה להזכיר לנו מה מצפה לנו בסוף הדרך? אחלה בובות
R rachel1234 New member 31/10/06 #31 הופהההה..מישהו היה בשוונג השבת..? יצא נהדרררררררר.. מתי הספקת עוד אחת? והפרח נראה לי חבל על הזמן. מחכה כבר לראות מה ייצא ממנו. עכשיו את חייבת ללבד סבתא מכשפההההההההההההה.
הופהההה..מישהו היה בשוונג השבת..? יצא נהדרררררררר.. מתי הספקת עוד אחת? והפרח נראה לי חבל על הזמן. מחכה כבר לראות מה ייצא ממנו. עכשיו את חייבת ללבד סבתא מכשפההההההההההההה.
S smady a New member 31/10/06 #34 תודה יקירותיי.לגבי הליבוד במים עדיין לא ניסיתי אבל לדעתי זה כדאי במידה ואני רוצה שהן תהיינה חזקות . האמת הבובות ליופי כשאכין בעלי חיים וכאלה שווה ללבד במים כדי שילדים יוכלו לגעת לשחק.
תודה יקירותיי.לגבי הליבוד במים עדיין לא ניסיתי אבל לדעתי זה כדאי במידה ואני רוצה שהן תהיינה חזקות . האמת הבובות ליופי כשאכין בעלי חיים וכאלה שווה ללבד במים כדי שילדים יוכלו לגעת לשחק.
מ מוסר1 New member 1/11/06 #35 הלו הלו הבובות באמת מגניבות אבללללל מי הכין להם בוק?????ותודה למוסר1 שבאה ממרחקים בבקר שתוף שמש כדי להכין את הבוק לתצוגה בבקשה מי אמוררררררררר באתי בכיףףףףףףףףףף מתי את מכינה לי איזו זקיינה מנוחה כזאת? רק את הידיים תקצצי לה קצת
הלו הלו הבובות באמת מגניבות אבללללל מי הכין להם בוק?????ותודה למוסר1 שבאה ממרחקים בבקר שתוף שמש כדי להכין את הבוק לתצוגה בבקשה מי אמוררררררררר באתי בכיףףףףףףףףףף מתי את מכינה לי איזו זקיינה מנוחה כזאת? רק את הידיים תקצצי לה קצת
S smady a New member 1/11/06 #36 מוסר תודה על הצילומיישן. עד שהמצלמה שלי תגיע אלי. ולך אני לא מכינה בובה.....את תלמדי איתי ותכיני לך בובה יפה.
מוסר תודה על הצילומיישן. עד שהמצלמה שלי תגיע אלי. ולך אני לא מכינה בובה.....את תלמדי איתי ותכיני לך בובה יפה.
S smady a New member 1/11/06 #38 עלמה תודה.ולכולן תודה. אתמול אחותי ביקרה פה. ונעגעה איתי במחט . מאוחר יותר אעלה.
ח חיהד האחת New member 2/11/06 #39 את דונה גרציה הראשונה זכיתי להכיר באופן אישי היא החליפה מספרי טלפון עם הסבתא שלי כשהן נפגשו אצל אור אבל מאז שהחברה שלה מהעיר הגדולה הגיעה היא השתפרה פלאים סמדי שתיהן נהדרות
את דונה גרציה הראשונה זכיתי להכיר באופן אישי היא החליפה מספרי טלפון עם הסבתא שלי כשהן נפגשו אצל אור אבל מאז שהחברה שלה מהעיר הגדולה הגיעה היא השתפרה פלאים סמדי שתיהן נהדרות