הסקר היומי

גם לי היו חלומות מוזרים:

בערך כמה ימים לפני שגיליתי שאני בהריון (בחודש שעבר), חלמתי שאני מסתכלת במראה והשיניים הטוחנות בלסת העליונה חסרות לי, למי שלא יודעת, שיניים בחלום זה משהו רע (בדר"כ מוות), אז הלכתי לרב והוא אמר לי לצום יום אחד מהבוקר עד שקיעת השמש. ולמחרת התחלתי לצום, עד שבאמצע היום תקפו אותי כאבים בבטן ודימומים וחשבתי שזה מחזור, ושהלכתי לרופאה היא נתנה לי איקקלומין כי חשבה שלא בייצתי, אך בסוף הסתבר שזה הריון שלא התפתח (אול בגלל לקיחת האיקקלומין....?)....אני ובעלי מאמינים שהחלום הזה בישר על מות העובר....ובאמת לימים הסתבר שזוהי היתה הפלה טיבעית... חוצמזה שאמא שלי מספרת לי ש3 אחייניות שלה חלמו שאני בהריון עם תיאומים מדהימים....מה הן רוצות ממני???!!!??? עוד חלום: לפני 3 לילות חלמתי שאני בהריון וצריכה אוטוטו ללדת ואני הולכת ל"דר' שכטר" (אין לי מושג מי זה, אפילו המצאתי שם לרופא, אתן קולטות!!!) אני אומרת לא שיורדים לי מים וכולי רטובה והוא אומר לי שאין עדיין פתיחה... אין לי חושג מזה אומר... שנחלום רק דברים טובים....

miri love baby

New member
ובכן...

לא מעט נשים חלמים שהן בהריון..רק מה הפירוש לכך? אף אחד לא יודע... נראה לי אני גם אלך לרב..ואשאל אותו כמה שאלות.

יש באמת רופא שכטר שאני מכירה../images/Emo6.gif

בחלום את חולמת על תחילת הלידה שמתחילה בירידת מים אבל, אין עוד פתיחה של צוואר הרחם. לדעתי זה חלום טוב
.

rinamlo

New member
חלומות מתגשמים

לשמחתי יצא לי לחלום מספר פעמים על הריונות של חברות וקרובי משפחה, עוד לפני שהם ידעו על כך, לצערי טרם נכנסתי אני למעגל ההריונות. לאחרונה חלמתי שקרובת משפחתי בהריון, התקשרתי אליה, והיא אמרה שהיא מקווה שאני טועה כי לא רוצה כרגע. אבל החלום היה מציאות היא בתחילת הריון ונחזיק אצבעות (הריון שני), גם בהריון הראשון הודעתי לה ויש לה ילד משגע, אני מהמרת על ילדה בהריון הנוכחי, נצטרך לחכות לבדיקה.

lailaein

New member
חברה עם כוחות

כשהייתי בהריון עם הבן שלי גיליתי את ההריון רק בשבוע ה 9 כי במחזור הראשון היה לי דימום במשך 5 ימים אז חשבתי שזה מחזור ולא חשדתי העניין הוא שלפני שידעתי חברה שלי התקשרה אליי יום אחד ושאלה אותי אם אני בהריון כי היא חלמה שאני יולדת בן וכמובן אמרתי לה שלא יכול להיות כי קיבלתי מחזור שזו בטח מישהי אחרת שבדיוק היתה בתחילת הריון (בסופו של דבר היתה לה הפלה טבעית). אז כמו שאמרתי בהתחלה כן הייתי בהריון וכן נולד לי בן מקסים ששמו סבסטיאן וכרגע חי בארגנטינה.

פעם ראשונה שאני חולמת כזה חלום

הלילה חלמתי פעם ראשונה שנולד לי בן והלידה היתה בבית ואפילו לא הרגשתי שום כאב. רק שהטריד אותי בחלום שאני לא יודעת מה עושים עם התינוק ואין לידי מיילדת שאמורה לעשות לו כל מיני בדיקות... מעניין מה זה אומר. ובלי שום קשר... לפני בערך שנה חלמתי שגיסתי ילדה בת. לאחרונה גיליתי שהיא הייתה אז בהריון והפילה... מוזר

למעלה