הצעות למפגש

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif את באה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את פשוט חייבת - אני רוצה לראות אותך שוב

Talya TH

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

גם אני חייבת לראות אותך תהילולית התגעגעתי... אבל אני ממש מקווה שזה יצא בתאריך שאני יכולה ואז ניפגש..

../images/Emo54.gifמישל מכריחה אותי לבוא :]

וכמובן שאני גם רוצה בעצמי, אני כמעט שנתיים פה ומעולם לא ראיתי אתכן
אממ, בעיקרון אני יכולה בכל יום חוץ מה-20.8 כי יש לי סמינר פולין, ורצוי שלא בימי חמישי :]

Fall Out Liel

New member
כל עוד זה לפני ה15 ליולי אני באה ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אלא אם כן אני גם לא עובדת באותו יום (מה שלא יקרה אם אני אדע את התאריך שנקבע שבוע מראש). D:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הכנסו!!! ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

חשוב לי שתקראו. אז תקראו! D: בגלל שאם אני לא אזיז כאן דברים השרשור הזה יחכה עד ליום לפני המפגש, וכולנו נתפלא למה אנחנו רק 3 ילדים. אז החלטתי ברוב טובי להזיז את הדברים DDDD: אוקיי, כל מי שכתבה תאריכים - התחשבתי בה. אז ככה, דבר ראשון, הצעה שלי, אני חושבת שכדאי שנעשה ביולי. א. פחות חם. סביר להניח שתרצו לצאת מעזריאלי, וללכת לסנטר. לסנטר לא נוסעים באוטובוס. זה שתי דקות הליכה. וזה ממש לא כיף ללכת את כל הדרך שם באוגוסט. אלא אם כן הולכים מבוגרשוב ועושים קיצור.. כן.. טוב. אז זאת הסיבה הראשונה. ב. אני (כנראה) כל אוגוסט בטיולי הרחב בעולם ויהיה כאן דם אם אני לא אהיה במפגש הזה! XDDD אוקיי רצינות. כמו שהבנתי..
ליאל - לא לפני 15 ביולי.
סטסי - לא ב-20 לאוגוסט. (לא בחמישי)
תהילה - לא ב- 12 ליולי עד 16 ליולי. קודם, לפני שמישהי תוקפת למה לא בחמישי, תראו, לגבי יום חמישי, המפגשים תמיד יוצאים איכשהו בימי ראשון וחמישי. מרביתנו לא באות מהמרכז וצריכות את הרכבות. זה לא כזה נחמד לנסוע שעתיים ברכבת ולעמוד בגלל כל החיילים שחוזרים\הולכים מהבסיס\לבסיס וכל המפגשים האחרים של הגרייב, שוקס, ישרא (החשימה כאילה דהההה XD) שיוצאים איכשהו באותם הזמנים. אז זה יותר נחמד שיש איפה לשבת בגג, שלא כולם נועצים בך מבטי מוות כשאתה שר שירי טוקיו הוטל, ואתה לא צריך להתקל בהם בכלל מתישהו בזמן שהותך בת"א המדהימה.
אם מוותרים על האופציה של לעשות באוגוסט זה יוצא מצוין.
- + - תום, ראיתי שהעלית תאריכים, אבל ב-16 תהילה רק חוזרת, וב-2 וה-9 זה יוצא יום חמישי.. S: אז סידרתי פה תאריכים שנראים לי נוחים לכולם. אנא בחרו. זה חשוב. (אפשר גם הצעות נוספות לאותו החודש אם למישהי לא מסתדר בדיוק בשלושת הימים האלה.)
ת - א - ר - י - כ - י - ם
ל- 6.7 (6 ליוני, יום שני) שרשרו בנושא הודעתכן -
ל- 7.7 (7 ליוני, יום שלישי) שרשרו בנושא הודעתכן -
ל- 8.8 (8 ליוני, יום רביעי) שרשרו בנושא הודעתכן -
ושאלה... ניצן, את באה, נכון? כי ראיתי שהגבת בערך כזה XD ולא התכוונתי לשירים של טוקיו. שלהם אני יודעת הכל. הכל הכל הכל. כל מיני שירים אחרים אם תרצו. שלא נשב שם חסרי מעש. "את יודעת לנגן את זה? ואת זה? ואת זה?" חחחחחחחח זה כבר קרה לי מיליון פעם ><
שיהיה לנו בהצלחה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לבינתיים - ../images/Emo29.gif../images/Emo209.gif

את רשמת ה- 8.8 ורשמת יוני שזה בכלל צריך להיות אוגוסט
והתאריך הזה בכלל יוצא יום שבת XD אבל אם את מדברת על ה- 8.7 אז יכול להיות שגם -
אבל אני אצטרך לברר עם אחיות שלי - אבל בינתיים התאריכים האלה פנויים לי. ובקשר למה שרשמת על אוגוסט - אני איתך
אני גם לא אהיה באוגוסט כי אני טסה - ואני ממש רוצה לראות את כולן .

N i t z a n 42

New member
חחחחח אה

אני מאוד מאוד מקווה שכן ..אני עוד לא כלכך יודעת אם יש לי משו אבל התאריכים שנתת נראים לי סבבה

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifטוב, אני כבר אמרתי

שמתאים לי בכל יום שתרצו, כל עוד זה נסגר בקרוב ואני לא אצטרך להזיז דברים ברגע האחרון, וכל עוד זה לא השבועיים האחרונים של יולי.
לפי מה שכתבת פה, נראה שלרוב מתאים בתחילת יולי, אז אני הולכת על ה-7, יום שלישי. לגמרי בהצלחה לנו

../images/Emo103.gif ../images/Emo209.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

אוגוסט גם לי פחות נוח, וב-6 ליולי יש יומולדת לאחותי ...

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif זאת טעות. זה ה- 8.7 XDDD

אני רואה שבינתיים 3 בעד הסושי חחחח אז יאללה גם אני
סושי זה בכלל מגעיל :|

../images/Emo103.gif :OOOOOOOOO ../images/Emo28.gif

אני חולה על סושי ! באילת טחנתי מלא XDDD אכלתי בג'ירף, וגם נודלס וזה כ"כ טעים שם

לירונת

New member
טוב, אז כמו שאמרתי- בינתיים אני זורמת איתכן

על כל תאריך. לפחות עד שאמצא עבודה, ואולי זה ישתנה.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif תשדלי לא למצוא עבודה עד ה-7.7

XDDDDDDDDDDDDDDDD סתם. תמצאי בכיף. רק תתחילי אחרי המפגש XDDD

כריס טה

New member
../images/Emo115.gif כעיקרון

כלח תאריך נוח לי בחודשיים האלה עד שאני לא אמצא לי עבודה לחופש . אז תבחרו ואני כבר אודיע לכן :)

למעלה