../images/Emo105.gif הכנסו!!! ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif
חשוב לי שתקראו. אז תקראו! D: בגלל שאם אני לא אזיז כאן דברים השרשור הזה יחכה עד ליום לפני המפגש, וכולנו נתפלא למה אנחנו רק 3 ילדים. אז החלטתי ברוב טובי להזיז את הדברים DDDD: אוקיי, כל מי שכתבה תאריכים - התחשבתי בה. אז ככה, דבר ראשון, הצעה שלי, אני חושבת שכדאי שנעשה ביולי.
א. פחות חם. סביר להניח שתרצו לצאת מעזריאלי, וללכת לסנטר. לסנטר לא נוסעים באוטובוס. זה שתי דקות הליכה. וזה ממש לא כיף ללכת את כל הדרך שם באוגוסט. אלא אם כן הולכים מבוגרשוב ועושים קיצור.. כן.. טוב. אז זאת הסיבה הראשונה.
ב. אני (כנראה)
כל אוגוסט בטיולי הרחב בעולם ויהיה כאן דם אם אני לא אהיה במפגש הזה! XDDD אוקיי רצינות. כמו שהבנתי..
ליאל - לא לפני 15 ביולי.
סטסי - לא ב-20 לאוגוסט. (לא בחמישי)
תהילה - לא ב- 12 ליולי עד 16 ליולי.
קודם, לפני שמישהי תוקפת למה לא בחמישי, תראו, לגבי יום חמישי, המפגשים תמיד יוצאים איכשהו בימי ראשון וחמישי. מרביתנו לא באות מהמרכז וצריכות את הרכבות. זה לא כזה נחמד לנסוע שעתיים ברכבת ולעמוד בגלל כל החיילים שחוזרים\הולכים מהבסיס\לבסיס וכל המפגשים האחרים של הגרייב, שוקס, ישרא (החשימה כאילה דהההה XD) שיוצאים איכשהו באותם הזמנים. אז זה יותר נחמד שיש איפה לשבת בגג, שלא כולם נועצים בך מבטי מוות כשאתה שר שירי טוקיו הוטל, ואתה לא צריך להתקל בהם בכלל מתישהו בזמן שהותך בת"א המדהימה.
אם מוותרים על האופציה של לעשות באוגוסט זה יוצא מצוין. - + - תום, ראיתי שהעלית תאריכים, אבל ב-16 תהילה רק חוזרת, וב-2 וה-9 זה יוצא יום חמישי.. S: אז סידרתי פה תאריכים שנראים לי נוחים לכולם. אנא בחרו. זה חשוב. (אפשר גם הצעות נוספות לאותו החודש אם למישהי לא מסתדר בדיוק בשלושת הימים האלה.)
ת - א - ר - י - כ - י - ם
ל-
6.7 (6 ליוני, יום שני) שרשרו בנושא הודעתכן -
ל-
7.7 (7 ליוני, יום שלישי) שרשרו בנושא הודעתכן -
ל-
8.8 (8 ליוני, יום רביעי) שרשרו בנושא הודעתכן -
ושאלה... ניצן, את באה, נכון? כי ראיתי שהגבת בערך כזה XD ולא התכוונתי לשירים של טוקיו. שלהם אני יודעת הכל. הכל הכל הכל. כל מיני שירים אחרים אם תרצו. שלא נשב שם חסרי מעש. "את יודעת לנגן את זה? ואת זה? ואת זה?" חחחחחחחח זה כבר קרה לי מיליון פעם ><
שיהיה לנו בהצלחה