השרדות 16 פרק 2

../images/Emo221.gifהשרדות 16 פרק 2../images/Emo221.gif

אוטוטו זה מגיע (אצלי בכל אופן). משהו ראה כבר?

../images/Emo58.gif

אההההה איזה נחת לראות את אוזי בפעולה, אף פעם לא היה שחקן כזה בהשרדות (מבחינה פיזית), איזו זריזות, כיף לראות אותו. אבל מבחינה חברתית לדעתי, הוא עושה טעות, שיחכו עם הרומן לאחרי המשחק, למה לסכן מיליון דולר בשביל מזמוזים, ועוד ליד כולם. הקבוצה של המעריצים כאלה סתומים, איזה חוצפה לבנות מחנה ולהגיד למבוגרים שהם לא יכולים לישון שם, ממש גועל נפש, לא נראה לי שזה קרה אי פעם בתוכנית, ואלה המעריצים השרופים, הלוואי והצעירים שם יאכלו אחד את השני. לסיכום, היה אחלה פרק, רק לא הבנתי משהו אחד, הבחור הגדול (מהשבט של המעריצים), זה שיזם את ההדחה של מרי, למה הוא בעצמו לא רשם אותה, הוא רשם את טרייסי (או שהשם שלה זה סטייסי, נו, המבוגרת), מה הקטע?

kobzor

New member
../images/Emo58.gif

זה לא היה בדיוק ככה אף אחד לא רצה לבנות מחסה אז השלישייה בנתה לעצמה מחסה ורק אחרי זה נבנה המחסה הגדול יותר לשבעה האחרים. באמת היה כיף לראות שוב את אוזי באתגרים. אקסייל איילנד היה משעשע ברמות היסטריות. סירי נראתה כאילו היא הולכת להרוג מישהו. גם הפרק הבא נראה מעניין O:

אבל אבל אבל../images/Emo58.gif

לפני שהם בנו את המחסה, קט'י וסטרייסי הגיעו לאיטרייה ואמרה לו "בדיוק התכוונו לבוא לנקות פה ולבנות" אז האיטרייה אמר לה "אנחנו לא רוצים אתכם במחסה שלנו" (או משהו בסגנון), ואז הן הלכו, קט'י בכתה, ואז הם החליטו לבנות מחסה נפרד (יצא להם טוב אה?). גם אותי הצחיק האקסייל, מצאו את מי לטרטר, עונה 12 לא סבלתי אותה, הפעם....אני מתחילה לחבב את הקאוץ' פוטטו.

n o g a m o o n

New member
על איזו איטריה את מדברת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

המעריצים נתקעו על הדלקת האש ( שלא הבנתי אייך כבתה להם בפעם הראשונה) , ואז חלק החליטו לבנות מחסה במערה. היה שם בחור( ג'יסון )שניקה עלים ואמר להם " this is my habitat tonight" כלומר זה מקום משכבי הלילה. שחצן קטן. ג'יסון הוא לא איטריה חחח

kobzor

New member
צודקת ../images/Emo58.gif

שכחתי מהקטע עם המערה. דווקא קיוויתי שיאו מן יילך לאקסייל. אני מת שהוא ימצא את האיידול. ומעניין אותי מה יקרה כשבאמת ימצאו אותו. אם שניים ימצאו אותו ביחד, איך הם יחליטו מי ייקח אותו O:

אני הכי הייתי רוצה../images/Emo58.gif

לראות את יאו מן זוכה, יש לו תגובות כאלה מצחיקות, כמו לראות ילד בן 6. תגיד? לפי הרמז הראשון, לא נראה לך שזה במחנה, כי כל פעם היה רשום להם go back to the start? אולי יש אחד בכל מחנה?

n o g a m o o n

New member
יכול להיות ../images/Emo58.gif גם לעונה 14

זה אולי כמו ב-14 שתקעו להם את ממש מתחת לאף. יאו מן הוא כמו דמות מסרט מצוייר. אני מנסה להיזכר בדמות שהוא מזכיר לי.

dor244

New member
יאו מאן דביק כמו איזה דובון אכפת לי

איזה חיוך מעצבן ומלחיץ נקווה שגימס יסדר לו אותם מחדש

אבל ../images/Emo58.gif ל 15 ו 16

יש לו משחק אסטרטגי טוב לדעתי. ואם לא דרימס המניאק הזה, הזא היה זוכה. יש לו אופי כזה, או שאוהבים אותו או ששונאים אותו. אני אוהבת אותו.

n o g a m o o n

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע../images/Emo58.gif

היה פרק מעניין ומצחיק. נפלא לראות את אוזי (קופיף קטן שכמותו) רץ על המים ,משהו. גם תעלולי הלילה שלו היו מעניינים חחח ואכן זה יכול לפגוע בו אח"כ. קבוצת המעריצים למדה יפה את המשחק ובאמת לא הבנתי למה ג'ואל (the hulk) לא הצביע למרי גם. ממש מוזר. אי המתים עם הטוויסט החדש ,נפלא . רק לא הבנתי משהו , אם שתיהן חיפשו יחד ונניח ומצאו, מי לוקחת אותו?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יווו הרסת אותי

the hulk זה תאור מדוייק שלו!!! לגבי האיטריה, לא יודעת איך קוראים לו, יש שם האמת 2 ארוכים מעצבנים כאלה. זה באמת מעניין הקטע עם האליל חסינות.

RageBot

New member
../images/Emo58.gif

אני היחיד ששם לב שאם ג'ונתן לא היה מפספס את המפתח, הוא היה עושה את זה יותר מהר מאוזי?

kobzor

New member
בטוח? ../images/Emo58.gif

אוזי קרע שם את הפלטפורמות ואני בטוח שהוא שוחה יותר מהר מג'ונתן אני יראה את זה שוב אחר כך כדי לודא :O

תשובה לגבי הבחירה הבחור הגדול ../images/Emo58.gif

השתפן. הוא היה בטוח ששבעת הצעירים נשארים בתכנית הקודמת שהולכים להעיף, את אחד/ת משלושת המבוגרים. אם הוא היה כותב 'מרי', אז שאר הצעירים היו יודעים שזה היה הוא, ומרבית הסיכויים שהוא זה שהיה מועף בישיבת השבט הבאה. אסטרטגיה. לחבר של מרי הוא יגיד שהוא הצביע עבור טרייסי. לשאר האנשים בשבט הוא יגיד שהוא הצביע עבור מרי. ככה הוא יהיה בסדר עם כולם, והוא יוכל לתמרן את כולם. בעיות. קבוצתית. במהלך העונות הקודמות, כל שבט שהעיף שחקנים טובים משיקולי אסטרטגיה "על מה יקרה בשלבים המתקדמים של המשחק," על חשבון שחקנים חלשים, אותו שבט הפסיד בגלל זה את מרבית התחרויות. אישית. זה שלב מאוד מאוד מוקדם לתמרן אנשים בקבוצה שלך, עדיין אין לו שום בריתות עם אנשים אחרים בשבט, זה רק עניין של זמן עד שזה יחזור אליו כמו בומרנג.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 16

במילותיו של ג'יימי: "blindeside,nice, now that's the way to do it" פרק לא משהו די משעמם למעט האתנחתא באי הגלות. אני לא אוהבת את ג'ואל ומייקי מהמעריצים. וקת'י מזכירה לי את הג'ינג'ית שהייתה מעצבנת את ג'רי סיינפלד אמנדה ממשיכה בירידת אחוזי האהדה אצלי מאז מועצת השבט האחרונה של סין.

למעלה