השרדות 16 פרק 2

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gifאהבתי את הציטוט שהוספת ../images/Emo6.gif

אני אוהבת את הפורום הזה! יש פה הרבה שאוהבים [או מצטטים חח] את ג'יימי

אא"ט תיקון קטן

blindesided, nice, now that's the way you do it on survivor " יכול להיות שאני טועה. גם אני ממאוהבות ג'יימי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif דווקא נראלי שהוא צדק, אבל חפיף ../images/Emo6.gif

ואני לא אשכח שהיה מיזוג [בעונה 11] הוא אמר: "Marge, baby, marge!" או שזה.. "It's a marge, baby!" לא משנה, הוא היה מתוק
ואני כל הזמן אומרת את זה :)

inbalinbal1

New member
שתינו קצת פישלנו ../images/Emo13.gif

זה הציטוט: "Jamie: Blindsided, NICE! Now THAT'S how you vote somebody out!"

punky brewster

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את עונות 12-13 אז אני לא יודעת מי זה אוזי (חוץ מהעובדה שכולם פה מתים עליו) הוא נראה בחור חמוד ושחקן פיזי טוב אבל מבחינה אסטרטגית הוא מבחוץ נראה ממש דביל מה אתה מתמזמז עם מישהי מהשבט שלך כשכול השבט ישן סנטימטרים ממכם? זאת ממש טעות של טירונים והוא מסמן אותו ואותה כמטרה. אל לסריני הזאת יהיה שכל היא תחבור לברית של איימי וגונתן ותעיף את הפוורטי ואחריה את אמנדה ובכל היא משתקת 2 זוגות. מבחינה פיזית גם בוסטון רוב היה כזה, קטן, לא שרירי אבל קשוח. המעריצים התנהגו בצורה ממש זוועתית, אם הם כאלה שרופים הם אמורים לדעת איך משחקים את המשחק וכמה חשוב דשלא יהיה פילוג בשבט. אני די הצטערתי שמרי עפה, הייתי מעדיפה שצאט

Confide In Adam

New member
פרק טוב...../images/Emo58.gif

בניגוד לשבוע שעבר, השבוע ראינו הרבה מסירי, שזה מצויין! מוזר שבשני הפרקים שהיו בקושי ראינו את אמי מדברת, אם בכלל.. בפרק הזה הראו אותה רק לכמה שניות בתחרות. אוזי כרגיל תותח באתגרים.. אבל כל הקטע עם אמנדה רק יהרוס לו. אני לא מרגיש עדיין שאני מכיר את המעריצים מספיק כדי לגבש עליהם דיעה, אני גם לא כל כך מבדיל ביניהם. ג'ואל, ומייק נראים לי אותו דבר וגם ג'ייסון ואריק. קת'י משעשעת, אני מחבב אותה. אני מקווה שהפייבוריטים ימשיכו לקבל חסינויות, אני לא רוצה שיעופו משם אנשים (אולי חוץ מג'יימס ויאו מן. לא מעריץ שלהם).

../images/Emo58.gif הפרק הכי טוב בעולם

אני צרודה כבר מהצעקות כשראיתי את הפייבוריטס מנצחים.. איזה הקלה.. כי ראיתי בטעות כמה תמונות של הפרק וחשבתי שהFANS שוב יגרמו להם להפסד.. והענק הזה הפך את הקטע עם הFANS לאדיר עם הBLINDSIDED שהוא אירגן שם.. רק חבל שזה נפל על הבחורה עם הגוף הכי טוב שם.. אני בעד מה שמה BIG BIRD בFANS ובעד נראה לי או יאו מן או ג'ונתן בפייבוריטס.. שיגיע כבר הפרק הבא חחח

theblackknight1

New member
זה רק אני או שמייקי דומה לג'ון טרבולטה

הוא כל כך דומה לו. כאילו הכפיל שלו.

למעלה