זה אכן מטריקס
M mary06 New member 20/6/07 #110 יהיי תודה לכולם על הוולפייפרס <חוץ מאחד עם תומאס בתספורת קצרה שיגרום לי לסיוטים> כולם כל כך יפים קצת נשמע לי חולני להביט עליהם כל היום..ואני זאת שחולמת עליהם <מי בא איתי לטיפול?>
יהיי תודה לכולם על הוולפייפרס <חוץ מאחד עם תומאס בתספורת קצרה שיגרום לי לסיוטים> כולם כל כך יפים קצת נשמע לי חולני להביט עליהם כל היום..ואני זאת שחולמת עליהם <מי בא איתי לטיפול?>
S Super Alonit New member 20/6/07 #134 תומאס באמת נראה נורא עם שיער קצר../images/Emo6.gif וכיף להביט על יצורים כה יפים במשך כל היום, אני אישית לא צריכה לא טיפול ולא כלום.
תומאס באמת נראה נורא עם שיער קצר../images/Emo6.gif וכיף להביט על יצורים כה יפים במשך כל היום, אני אישית לא צריכה לא טיפול ולא כלום.
F Freedom Shepherd New member 21/6/07 #140 FOR THOSE ABOUT TO ROCKKKK WE SALUTE YOU! FOR THOSE ABOUT TO ROCK FIRE WEEEEEEEEEEEEE SALUTEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU דהדהדהדהדהדהדהדהדהדדה WE SALUTE YOUUUUU AGAGAGAGAGAGAGAGAGA
FOR THOSE ABOUT TO ROCKKKK WE SALUTE YOU! FOR THOSE ABOUT TO ROCK FIRE WEEEEEEEEEEEEE SALUTEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU דהדהדהדהדהדהדהדהדהדדה WE SALUTE YOUUUUU AGAGAGAGAGAGAGAGAGA
S Super Alonit New member 21/6/07 #141 ../images/Emo11.gif~כאפה~ ועכשיו תעזוב את השירשור שלי! אתה לא קשור. ( )
S Super Alonit New member 22/6/07 #156 נחמד... אבל רואים שזה ערוך.../images/Emo3.gif הירח מכסה את השיער של טאריה ותומאס יושב בתוך המים.
B blacknwhite New member 22/6/07 #160 טוב, אני מוסיפה עוד כמה../images/Emo9.gif (נראה לי שיש לי להוסיף עוד כמה ) טוב... אני מקווה שלא העלתי את התמונה הזאת כבר היא עכשיו הרקע שלי בגלל שאחרי ההצג ביום רביעי רציתי תמונה צבעוניתD:
טוב, אני מוסיפה עוד כמה../images/Emo9.gif (נראה לי שיש לי להוסיף עוד כמה ) טוב... אני מקווה שלא העלתי את התמונה הזאת כבר היא עכשיו הרקע שלי בגלל שאחרי ההצג ביום רביעי רציתי תמונה צבעוניתD:
L LadySilkworm New member 23/6/07 #176 לי יש יותר P: [של תומאס כן XD] פשוט הכל צרוב על דיסק ואין לי כוח להעביר הכל
B blacknwhite New member 22/6/07 #164 טוב, אני חושבת שזאת האחרונה היא פחות יפה אמנם (בעיניי. אין בה את תומאס ) אבל היא *מעניינת*...