מי אני

LostSoul1

New member
../images/Emo221.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif

באיחור קליל והשבוע הנחקרת היא Yaarit4 נא לתחקר את יהרה~! שוט

LostSoul1

New member
היי יהרה יהרה היי!!!!1

מה נעשה מחר? איך נעביר את יומנו? חפשי חפשי משו מעניין לעשות אין לי כוח להתפגר משעמום כל היום בבית~!

Yaarit4

New member
נרד לעיר או משהו:[

נראה כבר אחותיי או שנלמד לחיבורD:D:D::D:

LostSoul1

New member
יש לי כבר איך../images/Emo10.gif

ללמוד לתנך
אם אשיג תחומר כמובן..

Yaarit4

New member
לאאאאאאאאא

מה את חולההההההההה שום תנ"ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מעצבנתתתתתתתתתתת חופשששששששששש [אלה הנכנסים בךD:]

Sweety Shiri

New member
שאלום../images/Emo3.gif

שם ולמה קראו לך ככה: שכבה: שנת שירות- כן/ לא, אם כן, איפה: סירה אהובה: קורס אהוב: מוזיקה אהובה: טיול/ מפעל אהוב: מוזמנת להוסיף תמונה...

Yaarit4

New member
שלום לך:]

שם ולמה קראו לך ככה:יערה! לאדעת למה אמאשלי רצתה יערה אבאשלי רצה אוריה יצא יערה אבל יערה זה שם של חלת דבש וגם של פרח[אלה החפרו] שכבה:אני שמינסטית:$ שנת שירות- כן/ לא, אם כן, איפה:לא! זה סתם בזבוז זמן !סירה אהובה:יוגו
קורס אהוב:לא הייתי באף אחד מהם מוזיקה אהובה:כל מיני סינרגיהה,עברי לידר,אביב גפן,מוניקה סקס,משינה,כנסיית השכל,יוני בלוך,שייגעצ טיול/ מפעל אהוב:פורים אילת
מוזמנת להוסיף תמונה...

LostSoul1

New member
אין לנו ג'ינג'יות../images/Emo10.gif

או שהוא מתכוון לשניסלח אבל היא לא ג'ינג'ית:$

keren358

New member
מההההההההההה

את מי את אוהבת הכי הרבה בעולם? (רמז: היא יושבת לפנייך בכיתה והיא שמנה כזאת נוונו)

Yaarit4

New member
שלום לקרן!!!!

אמממ את........ שאולי סלע?? מור בחבוט?? לירון חבר? ניצן שמחה? סתםםםםםםםםםםםםםםםם את קרןןןןןןןןןןןןן(רק את אשכרה יושבת מולי מכל מי שאמרתי:D)

keren358

New member
פאקיו../images/Emo192.gif

למה את לא מצליחה לכתוב לך במסנג'ר? נו יער.. מחר השיחה עם פנינית ושולה, אני מתה מפחד. נמאסליייייייי מהבצפר המממזזזזזזזזזזדדדדדדדד.......... הזה

keren358

New member
טוב בייי תהנו.

קרן + יערונה חמודנה מתוקונה + ספו'ש יפו'ש בלבו'ש הכי בעולמו'ש חחח נו.. השעמום גובר...

למעלה