מי אני

Yaarit4

New member
פאקיו פאק!D:

אל תדאגיייי פנינ אוהבת אותנו וגם שולה הכי הרבה נעבור ל"מרכז" נלמד ספרות נספר אנשיםD: נעשה להם פנים,גוונים נקרא למספרה"מספרת יעיע וקרנולי בע"מ" אל תפחדיייייייי אני אגן עלייך

shak shaki

New member
לא נראה לי הבנת את המטרה יערה..

הכוונה היא לא להפוך את השרשור לצ'אט ולדבר עם החברות על מה עושים מחר אלא לענות על שאלות כמו: כמה חברות שלך לובשות רק בגדים שחורים כל יום? כמה עגילים יש לך? האם פעם קראו לך ערסית? ואם כן כמה אנשים? למה השבט שלכם נסגר?

Yaarit4

New member
חחחחחחחחח סליחה

כמה חברות שלך לובשות רק בגדים שחורים כל יום?רק 1 (שני סלח) כמה עגילים יש לך?באוזן אחת 6 בשנייה 5 ואחד בטבור האם פעם קראו לך ערסית? ואם כן כמה אנשים?רק פלצור ודן וזה קרה כל פעם שהם ראו אותי או דיברו איתי במסנג'ר למה השבט שלכם נסגר?כי זברק לא אוהב אותנו
יפהה אחלה שאלות

Innocence Lost

New member
יערה![אבל אל תפתחי איתי צ'אט חברות]

מה נשמע? מתי מפליגים בכנרת? בואו נפליג בכנרת? או לפחות במרכז הימי? למרות ששם פחות רוצים בנוכחותנו? תתקשרי לאל? כמה את מתגעגעת לשבט שלנו מ1-10? כמה את בוכה בלילות בגללו? כמה את אוהבת אותי? מה נעשה היום? למה את מתחפשת בפורים? מתי את באה לראות מישהולרוץאיתו? כמה עגילים יש לך באמת?[כולל בטבור] עשו לך כבר שיעור יום הולדת? איך היה? למה לא הוזמנתי? את הולכת להופעה של עברי ב25? מה את הכי אוהבת לאכול? ולשתות? מה את הכי אוהבת לעשות? איפה את הכי אוהבת להיות? מה את הכי רוצה שיקרה?

Yaarit4

New member
היי ספ ספ היי

מה נשמע?סבבון מה איתך?? מתי מפליגים בכנרת?מתי שאתן רוצות שאדבר עם אל ונקבע יום בואו נפליג בכנרת?יאלה? או לפחות במרכז הימי?מי יתן לנו במרכז הימי למרות ששם פחות רוצים בנוכחותנו?לגמרי תתקשרי לאל?בטח כמה את מתגעגעת לשבט שלנו מ1-10?100 כמה את בוכה בלילות בגללו?100 כמה את אוהבת אותי?101(יותר מהשבט אפילו הא?) מה נעשה היום?אני שומרת על דודים שלי הצטרפי אליי למה את מתחפשת בפורים?אממ לערסיתD: סתם לאדעת נראה כבר מתי את באה לראות מישהולרוץאיתו?מתי שתזמיני אותי כמה עגילים יש לך באמת?[כולל בטבור]12 עשו לך כבר שיעור יום הולדת?כן אבל לא הייתי ועשו רק לשולה
איך היה?:$ למה לא הוזמנתי?כי לא היית גם את הולכת להופעה של עברי ב25?אני לאדעת
נראה לי שלא ואז אבכה מה את הכי אוהבת לאכול?ספגטי יאמי יאמי ולשתות?מיץ ענבים יאמי יאמי מה את הכי אוהבת לעשות?לדבר איתך שיחות לילה:D וללכת להופעות איפה את הכי אוהבת להיות?בהופעות:$ מה את הכי רוצה שיקרה?יפתחו לנו ת'שבט ניר אריק עומר ועומר יחזרו ונהיה כמו שנה שעברה
את לא??

goomal

New member
שאלה?

למה אתן אף פעם לא יוצאות מטבריה? והאם אתם רוצים לבוא לחמת גדר מחר?

Yaarit4

New member
תשובה לשאלה?

אנחנו יוצאות מטבריה למקומות אטרקטיבים כמו תל אביב הופעות וכו' אם היה לנו אוטו מתחת לתחת היינו הרבה יותר יוצאות מטבריה ענה לך על השאלה?

LostSoul1

New member
זה לא היה רק ליהרה נכון?

1-מי אמר שלא? כשיש זמן אז כן... וחוץ מזה לאן כבר יש לצאת באמצע שנת לימודים, זה אפשרי רק בסופשים ובסופשים צריך אוטו כמו שיהרה כבר אמרה;[ 2-איך נגיע..........

למעלה