מי אני

LostSoul1

New member
../images/Emo221.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif

שלוםלום~! חזרנו כמדי שבוע.. והפעם נימרוד פלצור שוט

Yaarit4

New member
היי פלצור

מקורה? איך קיבלת את מות הכרמלית?? כמה פעמים יצא לך להפליג בה?? איך היה בחמת גדר? למה לא הלכת גם לשניסלח? אתה יודע שיש הופעה של מוניקה סקס בבית קשת ב80 ש"ח בלבד? זהו

Yaarit4

New member
רגע נשכחתי ת'שאלה הכי חשובה

אתה באמת חושב שעאני ערסית??

Yaarit4

New member
מי זה?../images/Emo10.gif

מדוע אתה מסיק זאת?? אני באמת חצי עיראקית חצי צברית! ואני לא יודעת איך היה בבגדד נולדתי בארץ

moshikoha

New member
איך הסקתי את זה?

קראתי וראיתי שכתוב "שעאני" אז נכון שהא' קרובה לע' אבל כמו שלמדנו בפסיכולוגיה גם הלא מודע... יום נעים :p

Yaarit4

New member
אני יודעת על הלא מודע

אני גם תלמידת פסיכולוגיה
וזו באמת הייתה טעות הקלדה:[

Yaarit4

New member
למה במקום להתעסק בנושאים שוליים

תשאל גם אתה שאלות את פלצורקה!

אז אני אענה...

מקורה? הכל טוב איך קיבלת את מות הכרמלית?? התבאסתי...אבל חשבתי לפחות זאת לא הוינדמילר כמה פעמים יצא לך להפליג בה??אף פעם איך היה בחמת גדר?כיף!!!! למה לא הלכת גם לשניסלח?כי נסעתי עם צביקה והוא מיהר... אתה יודע שיש הופעה של מוניקה סקס בבית קשת ב80 ש"ח בלבד?עכשיו אני יודע אבל אני לא אוכל ללכת...

Sweety Shiri

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היי פלצור, מה אתה אוהב לעשות חוץ מצופי ים
מה הסירה האהובה עלייך
איזה קורס הכי אהבת
איזה טיול/ מפעל הכי אהבת
איזו מוזיקה אתה אוהב לשמוע

shak shaki

New member
פלצוריקו

למה חלק מהאנשים קוראים לך "מנצור"? אם ישמיעו שיר מגניב בגלגלצ אתה תתקשר להודיע לי? מתי ישיבת ראשי הועדות הבאה? למה אתה לא אוהב פופקורן? למה אתה ממש דומה לאח שלך?

חחחח

למה חלק מהאנשים קוראים לך "מנצור"?כי קוראים לי פלצור ומנצור הוא אחלה זמר וזה מתחרז... אם ישמיעו שיר מגניב בגלגלצ אתה תתקשר להודיע לי?רק אם זה שיר שלפני זה הייתי שומע רק אצלך... מתי ישיבת ראשי הועדות הבאה?רק אתמול הייתה אחת חכה קצת... למה אתה לא אוהב פופקורן?אני כן אוהב פופקורן למה אתה ממש דומה לאח שלך?אם כבר אז הוא דומה לי כי אני הייתי קודם...

תשובות...

מה אתה אוהב לעשות חוץ מצופי ים? לצאת בימי שישי עם אנשים מצופי ים... מה הסירה האהובה עלייך? הרוינדמילר איזה קורס הכי אהבת?ב' 2003!!!!!! איזה טיול/ מפעל הכי אהבת?פורים אילת בכיתה י שלי... איזו מוזיקה אתה אוהב לשמוע?רוק ישראלי וקצת לועזי...

goomal

New member
מנצור

מה זה כסכסים בריסים? להיות מש"צ לא מספיק לך? מה אתה עושה בשבט?

למעלה