מי אני

עכשיו תשובות לשי...

מה זה כסכסים בריסים? אם כבר אז קשקשים בריסים...וזה כמו קשקשים בשיער רק על הריסים וכן יש לי כאלה... להיות מש"צ לא מספיק לך?זה התפקיד הכי מאפן ולא מועיל שהצופים המציאו... מה אתה עושה בשבט?אני מרכז צמי"ד ואתה מדריך צמי"ד...

אה וגם...

קשקשים בריסים זה גם השם של להקה שלי ושל ילד מהכיתה... וכן לכל מי שתוהה לעצמו יש לי שמפו נגד קשקשים בריסים...חחח

Yaarit4

New member
כמה כבר קשקשים יש בריסיםD:

שבשביל זה צריך שמפוD: ואיך באים קשקשים לריסים

Innocence Lost

New member
שאלות באיחור כי המחשב היה בתיקון

מה קורה? אם ציט לא היה נסגר הוא היה אופציה בשבילך לשנת שירות? מה העדיפות הראשונה שלך לשנת שירות? אתה יודע לעשות בלונים ממסטיקים? יש אנשים בעולם שקוראים לך נימרוד חוץ מההורים שלך [או שגם הם קוראים לך פלצור?]? מי הם? אתה חושב שכל הטברייניות ערסיות [לא כולל שני כמובן] או רק יערה? מה הסירה האהובה עליך חוץ מהוינדמילר? ואיזה סוג סירה אתה הכי אוהב? למה התחפשת בפורים האחרון שהתחפשת בו? טוב נגמרו לי השאלות, בהצלחה

תשובות לשאלות קצת באיחור...

מה קורה? הכל טוב אם ציט לא היה נסגר הוא היה אופציה בשבילך לשנת שירות? ניראה לי שכן מה העדיפות הראשונה שלך לשנת שירות? כינרת אתה יודע לעשות בלונים ממסטיקים?לא יש אנשים בעולם שקוראים לך נימרוד חוץ מההורים שלך [או שגם הם קוראים לך פלצור?]? מי הם?חלק מהאנשים בבי"ס... אתה חושב שכל הטברייניות ערסיות [לא כולל שני כמובן] או רק יערה?כן כולן ערסיות (לא שזה רע...) מה הסירה האהובה עליך חוץ מהוינדמילר? הגילי ואיזה סוג סירה אתה הכי אוהב?סנונית למה התחפשת בפורים האחרון שהתחפשת בו?ערבי

למעלה