מפגש חודש יולי קסומי!

Super Alonit

New member
../images/Emo221.gifמפגש חודש יולי קסומי!../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

אז ככה, תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב! זה יהיה שירשור מסודר מה שאומר שאסור להציף!!!
(כן, גם לי
)
הודעות מיותרות ימחקו! (נו, כאלה ממש מיותרות) זה ימנע פתיחה של מיליון שירשורי מפגש. בבדיקה של התאריכים (ובמפגש האחרון) הסכמנו שה-22 (יוצא יום ראשון) זה התאריך שהכי מתאים לרובנו. אז היה לי (ולעוד כמה אנשים בפורום
) רעיון קסומי להפליא למפגש! מפגש בים!
זה אומר שאנחנו נפגשים בעזריאלי כרגיל, קונים אוכל לפיקניק קסומי ונוסעים לחוף הים ביחד:] שם נעשה פיקניק וכן, כן, ניכנס למים!
ואם תהיו נקבות בכיינות כהרגלכם אני אטביע אתכן (או אתכם), ראו הוזהרתם!
אפילו אני באה עם בגד ים ואם הגברים בפורום יתחילו לקטר אז מצבנו בכי רע. :| (איתי כבר קיטר לי מלא שהוא לא אוהב חול, אבל מצד שני הוא גם הולך למקס ברנר ומזמין סלט ככה שהוא לא כ"כ אמין
). אני כבר צופה קיטורים סטייל 'בוהו, יש לי כרס' ושות'... אז אם תיכננתן\ם להגיב ככה אז תביאו חולצה איתכן\ם ותיכנסו איתה. לא סוף העולם. אבל אם מישהו מקטר לי פה על איך שהוא נראה (ומן הסתם אין לו סיבה, ראיתי את כולכם) אני עוזבת את הפורום לנצח!
בכל מקרה, בכותרת ההודעה!: מי שיכול ב-22 לחודש לשרשר-
, ומי שלא יכול לשרשר-
. וליד, מי שרוצה ים לשרשר-
, ומי שלא רוצה ים לשרשר-
. (בכללי, גם אם אתם לא יכולים בתאריך הספציפי) בתוכן ההודעה אתם יכולים לתת הצעות לשיפור וכו'. בהנחה ויש להם הערה חשובה או הצעה או וואטבר, תוסיפו בכותרת ההודעה-
ותפרטו בתוכן. מקווה שהכל ברור:] המפגש יהיה בשעות הרגילות, לפי דעתי. נפגש בעזריאלי בסביבות 12:00, נחכה עד איזה אחת וקצת שכולם יגיעו, נקנה ביחד אוכל ונתפוס אוטובוס לים. בשעות החמות (14:00-16:00) נהיה במים ואח"כ נשב לאכול ארטיקים וסתם יהיה מגניב כזה. :] אם יש לכם איזו חפירה הכרחית בעניין אז תמיד אפשר גם במסר. אוהבת את כולכם!
נ.ב- אני אחראית מפגשים אז אתם מחוייבים לציית לי.
נו, בואו. יהיה מגניב, מבטיחה. :]

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אבל אבל אני רוצה לילה, לא יום
אין משהו יותר מושלם מהים בלילה
אפשר לבוא ככה ב7-8 ולהישאר עד הבוקר, כבר עשינו את זה בקומונה אחרת שהייתי בה והיה ממש ממש כיף :]

Super Alonit

New member
כן, אני יודעת...

אבל הזקנים למינהם (אלה עם צבא ועבודה) יעשו בעיות.

../images/Emo45.gif

לא ממש משנה לי אם בים או לא.בכל מקרה אני לא אכנס למים.אין מצב שאני חוזרת ברכבת כולי מג'וייפת מהים.

Liquid Dreams

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

אני עוד בשוודיה בתאריך הזה, ו... אני שונאת יםP:

tbents

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif לאאאאאא!!!!

כאילו מה, יומיים לפני תשעה באב?! אוף איתכם

Super Alonit

New member
מה הבעיה?

זה לא תשעה באב, זה יומיים לפני... מה בעייתי בזה?~בורה~

lacrimosa girl

New member
כעקרון,

מתחילים בי"ז תמוז [היום] 3 השבועות, מין תקופה כזאת של אבל, על חורבן הבית. ויש את תשעת הימים, שזה 9 הימים הראשונים של אב עם ממש מנהגי אבלות, ואז יש את השבוע שחל בו, כלומר השבוע ב9 באב חל בו ובו יש ~עוד~ מנהגי אבלות או משהו, ואז 9 באב שזה צום. (= והחלק הכי משעשע שי"ז תמוז זה יום אחרי היומולדת העברי שלי, כלומר מתאבלים על זה שבאתי לעולם. כמה יהיר זה לומר דבר כזה.

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

אבל זה דפוק לאללה.... זה אומר שחצי חופש הם באבל ואי אפשר לעשות מפגש.

dralan

New member
אפשר, זה לא שאסור לבלות בכלל

אבל ים חלק מהאיסורים - אצלנו לפחות מר``ח אב, לא יודע איך זה אצל האחרים פה

tbents

New member
אלונה =\

במקום יומיים לפני, אפשר לעשות יומיים אחרי..לא צריך להסחף. אבל פסדר, אל תזיזו בגללי או משו, רק הצטערתי שלא אוכל לבוא, זה הכל..

Super Alonit

New member
את לא יכולה *בכלל* לבוא?

או שרק אם זה ים את לא יכולה? כי ה-22 היה טוב כמעט לכולם, גם דיברנו על זה במפגש האחרון...

תראי,

בתשעה ימים שלפני כעיקרון רק אשכנזים נוהגים מנהגי אבלות של ממש, ובשבוע שמתקיים, מתוקף חכמים ולא לפי מנהג,כולם נוהגים מנהגי אבלות. זה מווקיפדיה (מצטערת מראש על החפירה): "...בנוסף לכך קיימים מנהגים נוספים הנוהגים בכל "תשעת הימים" בקרב האשכנזים, בעוד שבחלק אחר מהעדות איסורים אלו חלים רק ב"שבוע שחל בו". המנהגים הם: איסור לכבס, איסור ללבוש בגד מכובס אפילו שאינו חדש ואפילו שכובס לפני תשעת הימים, איסור לגהץ בגדים, וכן איסור להתרחץ רחיצה של תענוג. (דוגמאות לרחיצה שאינה של תענוג: רחיצה במים קרים לאדם בריא וכן רחיצה במים חמים לזקן או מצונן וכדומה). "שבוע שחל בו תשעה באב" "שבוע שחל בו תשעה באב" הוא כינוי לימים שבין מוצאי השבת שלפני תשעה באב, הנקראת שבת חזון, לבין מוצאי תשעה באב. בימים אלו אסור מצד תקנת חכמים (ולא רק בגלל מנהג) להסתפר, להתגלח, לכבס בגדים, ללבוש בגדים מכובסים ולהתרחץ רחיצה של תענוג. לכן גם העדות שלא נהגו באיסורים אלו במהלך כל תשעת הימים או כל ימי בין המצרים, כגון הספרדים, נוהגים בהם ב"שבוע שחל בו תשעה באב".

dralan

New member
את מתלוננת?

היומולדת העברי שלי חל בי``ג אדר - תענית אסתר

למעלה