מפגש חודש יולי קסומי!

LadySilkworm

New member
אה ו... ../images/Emo128.gif

אני לא מתביישת [ז"א אין לי בעיה לשבת בצד]פשוט אני לא יכולה להיות מלא זמן בת"א ואם תלכו לים בטח תישארו עד הערב, ואני לא יכולה להישאר עד הערב.

LadySilkworm

New member
לא P:

סתם אוהבת להתלונן.. חוצמזה הייתי קצת עצבנית באותו רגע אז לא שמתי לב למה שכתבתי X:

Liquid Dreams

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

למה לא תעשו את זה מה25 והלאה?
וים זה איכסה. וה17 זה היומולדת שלי ואני לא פה. ;[

lacrimosa girl

New member
10-../images/Emo127.gif

17 בכלל לא, ואולי גם לא ה22. יםיםיםים פורום נייטוויש

22../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

ב-10 יש לי מתכונת, וב-17 הופעת בלט. ה-22 נשמע נחמד בים, אבל בשביל האנשים האחרים כאן זה קצת בעייתי. אחרי ט' באב אני מתחילה פסיכומטרי, אז זאת תהיה קצת בעיה בשבילי מפגש או משהו אח"כ.

Beyond The Veil

New member
ועהה!! 10-../images/Emo128.gif

יש לי ערב הקרנות, אני מהבוקר בבי"ס...לא טוב
אבל כל השאר אין לי בעיה, וגם הרעיון של הים סבבה לגמרי (אני לא יכולה להכנס בגלל בעיות בריאותיות כלשהן, אבל חוף זה תמיד כיף
)

הממ כל עוד ב10 אנחנו לא בעזריאלי אז בסדר.

להיות באיזור כשיש ישרא זה כזה רעיון רע>< אין לי בעיה עקרונית גם עם ה22 ו17, אבל ב22 אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה מה שאומר שאני אבוא טיפ'לה יותר מאוחר (1 ככה במקום בבוקר כמו שאני תמיד באה). אז מעדיפה את ה17.

dralan

New member
בעיקרון אין לי בעיה עם אפחד מהתאריכים

אבל רק ב-10 אפשר מבחינתי ללכת לים (ד"א, אפשר לעשות אולי מפגש ב-10 ומפגש לקראת סוף החודש ובו ללכת לים כי זה אחרי ט' באב)

A Hilit

New member
אעע ב17 אני יכולה!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני ממש מקווה שזה יצא בתאריך הזה כי בשניים האחרים אני ממש ממש לא יכולה ואפילו שאני יוצאת לקורס חמישיות ב18 אני אצליח להגיע ב17 אולי נעשה אפילו כמה מפגשים? בכולופן, אין לי בעיה עם ים, אפילו שאני לא הכי אוהבת חול ומים ואיכסה אבל אני כוסית אז אני כן אכנס

Liquid Dreams

New member
וואו! כל הכבוד לך!

אני שמחה לראות סוף סוף מישהו שלא אומר "אתם לא רוצים להתעוור" וכדומהP:

mary06

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo128.gif

17 ו22 מצויינים עבורי, ב10 לא.. ולמה אני צריכה לנסוע עד לתל אביב כדי לא להיכנס לים כשאני עושה את זה בחינם פה?
אבל לי יש את הסיבה הכי מגניבה-העור שלי רגיש למים
וממ..סתם לידע כללי: "שעות בטוחות - בין השעות 10:00 בבוקר לבין 16:00 אחר הצהריים עוצמת קרינת השמש היא מירבית. השעות הבטוחות לחשיפה לשמש הן לפני השעה 10:00 בבוקר ואחרי השעה 16:00 אחר הצהריים"

Shusho

New member
../images/Emo45.gif ל-17

אנערף אם יהיה לי כח יום לפני הגיוס למפגש... אבל כרגע בא לי.

כמו ירח

New member
17 - אולי אולי אולי אולי ../images/Emo45.gif

אבל ל-22 ול-10 אני לא אוכל להגיע. אולי גם לעשירי בעצם... אני לא בטוחה. וים תמיד
^^

danduuu

New member
../images/Emo31.gif10../images/Emo31.gif22

וב-17 בטח לא יהיה לי כסף, ויש לי עוד מפגשים של פורומים אחרים והקומונה שלי שאני רוצה ללכת אליהם, ואין לי ממש כסף לכל זה..זה כל פעם 75 שקל נסיעות
ב-10 אני באשדוד, בריתה של הבת של בת דודה שלי
וב-22 אני מתחילה לעבוד אז אין מצב..

danduuu

New member
אה ולא נראה לי שאני רוצה ים..

כאילו אין לי בעיה לשבת שם [כל עוד יש צל] אבל אני ממש לא באה עם בגד ים ולא נכנסת למים..יום שבת ההורים שלי הולכים לפארק מים עם אח שלי ואני לא באה רק בגלל שאני לא מסוגלת להיות עם בגד ים ליד אחרים..אני אחסוך ממכם את הזוועות.
אם כבר כמו שנועה אמרה, ים בלילה זה הכי כיף [כמובן לא להכנס אליו כי אני מתה מפחד להכנס למים בלילה
כן אני מוזרה] אבל הבעיה שאנחנו [אנשי הקריות למיניהם] צריכים לחכות עד הבוקר בשביל הרכבת ולחזור מסריחים ומגעילים ברכבת זה לא כיף בכלל

למעלה