נצל"שים ושאלות קטנות|בועית

IronFairy

New member
ציפור קטנה לחשה לי...

שאחת מהבנות בתכנית נכנסת להריון,מישהו שמע משהו על זה?

Fairywitch

New member
../images/Emo221.gifנצל"שים ושאלות קטנות|בועית

כי בטח נהיה מוצפים הערב בכאלה. אורחים בפורום- למען הסדר בפורום נא לשרשר לכאן אם יש לכם שאלה קטנה

בן63

New member
תיקו במועצת השבט כיצד נקבע מי יודח?

אם יש תיקו בהצבעה בין שני מועמדים להדחה כיצד נקבע מי יודח?

halloo

New member
ממ.. יש לי לגבי עומר..

אחותי המפגרת ביקשה ממני לשאול אם מישהו יודע אם עומר צמחוני? :]

SWING4U

New member
../images/Emo41.gifספוילר|מה יקרה בפרק הבא עם אלכס../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

לגבי הסיפור עם אלכס והמיטה בפרק הבא שבעקבותיו יקראו לו בוגד וטיפש. אז ככה: ג'יברו קיבלו צ'ופר אחרי שבכמה משימות פרס הם הפסידו ולאור המצב שנוצר בשבט. אלכס נשלח לשבט השכן על מנת לממש את הפרס דרכם. כאן ההתפתחות. חברי סבאנה שמים מקלות בגלגלים ובעזרת מניפולציה ופנייה אל הרגש של המחנך הם מצליחים לשכנע אותו לחלוק עימם את הפרס ולא לקחת אותו איתו. כך קורה שאלכס חוזר בידיים ריקות בעודו אומר שהפגין שיתופיות וחברות (משהו כזה). חבריו רואים בו טיפש מוחלט על המעשה ועל כך התקיפו אותו וראו בו בוגד. יש עוד ספוילר קטן על משימת החסינות אבל נראה לי מישהו כאן כבר עלה על זה. אני אעבור על ההודעות אם לא אכתוב תוספת.

idanoosh17

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי

אלכס קיבל את האופציה לקחת את המיטה לג'יבארו והחליט לשכב שם קצת על המיטה ולהשאיר אותה בסבאנה?!.....

Fairywitch

New member
בעונות הראשונות בהישרדות המקורי-

מי שהיו לו הצבעות קודמות- הודח. בעונות מתקדמות- ערכו תחרות מיידית בין שני המועמדים להדחה. מי שניצח- ניצל.

XקוקיX

New member
שני המשתתפים שביניהם יש תיקו עושים משימה

מי שמצליח נשאר. בחו"ל רוב הפעמים המשימה הייתה להצית אש.

יכול להיות

שכל הקטע שרואים בתקציר הפרק הבא שאומרים על אלכס שהוא טיפש ובוגד, זה בכלל היה על ההצבעה שויקה תודח? שימו לב שדן, סיון ומשה הם אלה שיוצאים נגדו (אם אני זוכר נכון). והעריכה סתם נועדה להטעות אותנו שנחשוב שמדובר על עניים המיטה?

LiRs Lullaby

New member
לא יודעת, יכול להיות...

אבל אם כך - למה הוא בעצם הגיע לשבט סבאנה? הוא בטח היה אמור לעשות משהו שהיה תורם לשבט שלו, לא?

SWING4U

New member
"משה נשבע באמא שלו" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(על רקע הצבעת ההדחה) זה הקטע שהרג אותי היום...
הוא פשוט טיפוס המשה הזה... קשה שלא לחבב אותו, עוד יותר קשה להבין אותו...

efi s8

New member
גם אני חשבתי ככה

ראיתי את הפרומו בטלויזיה לפני שראיתי את הפרק ומהדברים של סיון הבנתי שהיא עצבנית על אלכס שבחר להעיף את ויקה ולא את נעמה כפי שכביכול סיכם איתם

reutרעות

New member
מתי צילמו את הישרדות??

זה עדיין מצולם? הם שם עכשיו? או שהם כבר בארץ?

osnatiii

New member
איזה פרק משודר עכשיו בטלויזיה.?

והאם נועם עבר חזרה לגבארו

LiRs Lullaby

New member
ארמ.... ב-5 לפנות בוקר משודר פרק?

הפרק האחרון שהיה הוא פרק חמש - ההדחה. וכן, נועם חזר לג'יבארו.

LiRs Lullaby

New member
לא יודעת מאיפה את מורידה,

אבל לא עדיף לצפות בנענע? יש להם את הישרדות בחינם וזה חוקי...... ומי שכתב על זה פרק 8 לא יצליח לזהות מתי יש פרק הדחה ופרק רגיל...

מישהו יודע במקרה את המידות של הגברים?

את הגבהים הגדלים של הבנים במשחק......סתם מעניין אותי מה הגובה של נועם של אלכס דן מולי וכו' וכו'...??

למעלה