נצל"שים ושאלות קטנות|בועית

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה קרה אתמול בפרק|?

לא ראיתי , הבנתי שויקה עפה סוף סוף ועומר ניצח את טינה אבל מה נסגר בסוף עם נועם , הוא חזר לג'יבארו ?

Swanton Bomb

New member
שתי שאלות

התחרות הסתיימה כבר או שהיא עדיין מצולמת, עוברת עריכה ומשודרת לאחר שבוע לפחות? ושמתי לב למשהו לא כל כך הגיוני: ראיתי את ליה בשבט מתנהגת כרגיל ואז היה ראיון איתה מה שלא הגיוני פה זה שראיתי אותה עם שיער לא כל כך מסודר ובראיון היה לה שיער חלק ומסודר אז מה הקטע?.. עושים להם פן ואפילו מאפרים אותם או נותנים להם להתגלח? מה כל הרעיון פה? - זו השרדות וזה קצת הורס את אפקט ה"אמיתי" תודה מראש.

Swanton Bomb

New member
עוד שאלה אבל קצת טפשית

גיא זוארץ ישן שם או בא כל שבוע לשם בטיסות? כי אחרי הכל בתקופה הזו בטוח יעל הייתה כנראה בין היריון או לאחר לידה ושניהן תקופות שהבעל חייב להיות עם אשתו. שוב תודה.

falson

New member
עובדים עלינו!מצלמים במשתלה ברמת השרון ראיונות

השלמה

LiRs Lullaby

New member
התכנית צולמה כבר לפני כמה חודשים.

וזו לא רק ליה, אם תשימי לב יש עוד כמה קטעים כאלה - נניח מולי נראה עם עור פנים קורן במיוחד כשעל האי הוא נראה כולו מרוח בשמן...... או הבדלים בזקן של עידן...... או את שחר והשמלה והשיער המתנפנף...... הכי קל לזהות את זה כשאין רקע ברור של האי והים. ובמיוחד כשיש לליה פן.
אז כן, יש השלמות מדי פעם - כשמתברר לעורכים שחסר איזה קטע שהמתמודד מסביר את הסיטואציה למשל, אז מצלמים אותו. למה שזה יהרוס את האפקט של הישרדות? - הם עדיין היו תקועים על אי 52 ימים......... ולא נראה לי שהוא היה טס לשם - הוא הרי רואה אותם כל יום - יש יום של משימת פרס, יום מנוחה, יום של אתגר חסינות וחוזר חלילה...... הוא בטח שהה באי קרוב.

sapsapsa

New member
[שאלה] יש כאן בתפוז מישו שקוראים לו צפאניה וה

והוא כותב על הישרדות בבלוג ממש טובבב ופעם הוא כתב גם על נולד לרקוד!! נראה לי קוראים לבלוג שלו צפניה והשבט ואנלא מוצאת אותווטו מישו יוכל להביא לי לינק?!?!

babuni

New member
מישהוא

יודע אולי איך אני יכול לראות את התוכנית מהתחלה באינטרנט? אני מפספס את הרוב בגלל העבודה+ אין לי ערוץ 10 או כבלים, אני יודע שזה קצת עלוב אבל זה מה יש . תודה.

למעלה