סופ"ש בדרכים - סיכום שבועי # 32

../images/Emo221.gif סופ"ש בדרכים - סיכום שבועי # 32 ../images/Emo41.gif

בחסות: אתם בוחרים את נושא הסופ"ש!!!! פרטים מיד! ערב טוב קהל נכבד. זה לא משנה היכן העברתם את היומיים האחרונים- אם זה בצימר בצפון, ברביצה מול הטלוויזיה, בטיול עם בן הזוג בשמורת טבע או בבסיס מילואים בצפון (
), הגיעה העת לסיכום השבועי המרגש בדרכים. כולם מוזמנים להשתתף!! והשבוע- מתחילים מסורת: בכל סיכום שבועי, בין הסיפורים על איזה שיר הכי אהבתם השבוע ךידיעת המוזיקה שתפסה אתכם ולסיפור האישי אתם תמליצו על נושא הסופ"ש אותו הייתם רוצים לראות בשבוע הבא בפורום! לדוגמה: סופ"ש רוק אייטיז, סופ"ש אלטרנטיבי, סופ"ש קנדה, סופ"ש פינלנד, סופ"ש פולק והאפשרויות עוד רבות ומגוונות. אז לא להתעצל ולהציע. ועדה מיוחדת (
) תחליט על נושא הסופ"ש מהרשימה שתוצע (בדומה לסופ"ש שירי החורף הלועזיים של שבוע שעבר שפתחה אנוש). ומלבד זאת, כמובן, הסיכום הרגיל: בואו נשמע מה היה אצלכם בשבוע החולף - מוזמנים לשתף, לספר ולהמליץ. שירים בולטים שכבשו אתכם, אלבום טוב ששמעתם, חדשות מוזיקליות מהשבוע, סיפור מהחיים האישיים, תמונה ועוד. הבמה שלכם!

ady18

Well-known member
מסכמת

מהבחינה המוזיקלית הייתי בהופעה של איתי פרל היה מדהים. ראיתי ליאור שלין עם אמיר פיי גוטמן והיה קורע. ושמעתי חלק א של ההופעה של עברי לידר בגל"צ ורוב השירים שלי היו בעיקר השבוע איתי פרל,עברי לידר ויום מעונן ואומני השבוע היו הרבה עברי לידר הראל סקעת המכשפות אמיר פיי גוטמן. מבחינה אישית שני אירועים גרועים מאוד אחד ידיד שלי במצב לא קל בבית חולים . והשני חזרתי אתמול מהופעה ובמקום לעכל את החווית והכול קבלתי שוק די רציני אחד שחשבתי שהוא שונה ומקסים ובן אדם אחר מיוחד והוא כמו כולם והאכזבה היא ענקית אבל זה לימד אותי שאסור לבנות על אנשים ולסמוך כמו תמיד כי תמיד אני מקבלת סטירה לפנים. והארוע האחרון הברית של בני דודים שלי בשעה טובה ומוצלחת עשינו להם את הטקס (אחרי חודש בגלל שהם פגים). נקווה לזמנים טובים פעם. סורי על החפירה:(:(

ady18

Well-known member
ובנוסף לשבוע הקשה הזה

גם גילתי שאני סובלת מפוביה שנקראת קקופוביה זה עצוב מאוד:(:(:(

TomTal

New member
מסכם

השבוע נתפסתי לשיר של מטאפיקס Living, שהוא לדעתי אחד השירים היותר מקוריים והיותר טובים שיצאו בזמן האחרון. חבל רק שהוא לא תפס במצעדים, למרות שביוטיוב יש לו לדעתי יותר מ-100 אלף כניסות. חוץ מזה, באתי יומיים לבית ספר (נסיעה ארוכה ויקרה בשבילי) סתם. עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת ומחר יש לאחותי
זהו.

galoosh33

New member
מזל"טים..

זה באמת אחלה שיר, אבל הקליפ מצחיק אותי איך שההוא רוקד.. זה קליפ ראשון שראיתי של מטאפיקס ובכלל בכלל לא דמיינתי אותו ככה..

galoosh33

New member
אני בעד סופ"ש פינלנד.. ../images/Emo2.gif

סתם כי יש את POTF.. הם פינים לא?
השבוע שלי לא ממש היה מרגש אז אני אחסוך מכם תיאורים מיוחדים....
בעיקר למדתי, והיה לי צו ראשון.. ביום רביעי שבוע הבא אני אגש ב"ה לתיאוריה.. השיר שהכי נדבקתי אליו השבוע - Won't Go Home Without You של מארון5 המצוינים.. אין מה לעשות, כל סינגל שלהם תופס אותי חזק
ממש שיר טוב וכיפי כמו שהם מקפידים לספק. חוץ מזה ראיתי קצת MTV, יש הרבה ראיונות עם אמנים לקראת ה-EMAS אז זה די נחמד. אגב, לפי כתבה שקראתי בדהמארקר ערוץ MTV ישראל יהיה לראשונה ערוץ אינטרנטי בלבד (
).. מאוד מעניין לראות איך זה יהיה בנוי. חדשה מוזיקלית: קראתי בעיתון שפראן מ- Travis הודה שהוא השתמש באקורדים של וונדרוול של אואזיס באיזה שיר..
שבוע טוב

Mrs Brightside

New member
אבל קשה לי בלי שאלות!

טוב בסדר,נעתיק מיעל
. מבחינה אישית: -כל השבוע הזה קמתי לפני השמש,לא נחמד בכלל ובכלל . -נוכחתי לדעת *שוב* כמה הצבא שלנו דפוק, לקחו אותי ואת חברה שלי להכנה לתרגיל. לא רק ששיבצו אותנו בתפקיד הלא נכון (וכן הם עשו את זה בכוונה), גם עוד מלא דברים שאין לי כח לפרט
. אבל לסיכומו של דבר-לא חושבת שיצא לי לחוות דבר כזה אי פעם:X. -וסתם המון שיחות עם אנשים שעשו לי טוב;]. -ועזריאלי ביום חמישי! (וגם ברביעי,אבל זה לא נחשב). עם כמה שאני שונאת את המקום, זה נהפך למקום מפגש עם אנשים מזמן אצלי
. וכמובן,שנה שלמה עברה ממתי שהתגייסתי
, או כדברי מאיה בומבילה: אי-מא. מבחינה מוזיקלית: Leona Lewis – Bleeding Love Conjure One – Tears From the Moon Terence Trent D'Arby – Delicate Sixpence None the Richer – Don't Dream It's Over Anna Nalick – Catalyst Seether (Feat. Amy Lee) – Broken Biffy Clyro – Machines Sunrise Avenue – Forever Yours Backstreet Boys – Inconsolable Timbaland – Apologize (Feat. OneRepublic) John Denver – Leaving on a Jetplane Morcheeba – Rome Wasn't Built in a Day

just me155

New member
../images/Emo45.gif בקשר לעזריאלי

בעיקרון אני גרה בכלל בצפון אבל הייתי שם אממ.. 4 פעמים השבוע?
זה באמת אחלה מקום להיפגש עם אנשים.. זה גם נורא קל להגיע לשם והכל. למרות שדי נמאס לי ממנו כבר

Mrs Brightside

New member
נמאס לי ממנו כל פעם מחדש.

וכל פעם מחדש אני חוזרת לשם
(ושברת לי את השיא
, 4 פעמים?!!?!?!?)

just me155

New member
וואי בדיוק ../images/Emo6.gif

אבל אחרי השבוע הזה נראה לי שבאמת מיציתי אותו לגמרי
וכן
שביתה וזה, אז נישאר בצפון (שאני ממש שונאת...)?

just me155

New member
כי..

אני כל החיים גרה בפריפריה בצפון ולמדתי לשנוא את זה
זה חור.. אולי חיפה זה סבבה, מושב צפוני ליד לבנון לא ממש

galoosh33

New member
אפשר להבין את זה..

זה כמובן יפה, נופים והכול.. אבל כשאת שם כל הזמן אז בטח כבר פחות מתלהבים מזה :)

למעלה