סופ"ש בדרכים - סיכום שבועי # 32

just me155

New member
בדיוק.. אנשים מתלהבים מהשקט כשהם

במושב לכמה ימים.. אבל בגילי זה די מתסכל לגור שם כי אין הרבה מקומות לצאת והשקט מחרפן אותי.. אני בנאדם של רעש, של חיים... חחח מכונית עוברת פעם בשעתיים זה לא בשבילי :) אבל גם יכול להיות שזה בגלל שאף פעם לא גרתי בעיר.

נו, אני גרה בפריפריה בצפון.

ונכון זה חור- אבל הצפון זה מקום יפהפה (לא עפולה!
) עדיף על הזיהום שבמרכז.

yrutoo

New member
סיכום שלי!

בגזרה המוסיקלית: קניתי מאמזון שני אלבומים- Carrie Underwood - Carnival Ride האלבום השני של הזמרת השניה הכי אהובה עליי :) יש לי ציפיות גדולות ממנו, אני מאוד מקווה שאני לא אתאכזב כי בינתיים הביקורות עליו חיוביות מאוד. מזמן לא חיכיתי ככה לדיסק! Colbie Caillat - Coco פריצה אמריקאית גדולה שהזכרתי פה לא מעט :) בגלל שאני נהנית מהדיסק הזה כל פעם מחדש החלטתי סוף סוף לקנות אותו. והחלטתי כבר על הקניה הבאה שלי, של שני אמני אר'נ'בי שאני אוהבת..: Craig David - Trust Me את קרייג מתמיד אהבתי, הסינגל החדש שלו "Hot Stuff" ועוד כמה שירים מ-ע-ו-ל-י-ם שדלפו מהאלבום שלו ממש עשו לי את זה
הוא יוצא ב-19 לנובמבר אז עוד יש לי זמן... אבל אני לא יכולה לחכות! Nate James - Kingdom Falls את האלבום הזה אני קונה בעיקר בגלל העטיפה
על נייט המלצתי כבר בעבר, האלבום הקודם שלו Set The Tone היה אחלה, סינגל הנושא מהאלבום השני שלו היה פשוט מדהים ובין האהובים והחרושים שלי השנה! שמעתי פעמיים את האלבום החדש (שיטה טובה לעשות כשלא בטוחים אם לקנות אלבום כשרוצים, אחרי פעמיים כבר יש דעה אבל לא זוכרים את השירים עד שקונים אותו וככה גם יש הפתעה...
) והוא היה נשמע לי ממש טוב אז החלטתי לקנות אותו. בגזרה האישית: היה שבוע מעניין מאוד.. :) הייתי ביומולדת של ידיד שלי, יום אחרי הייתי ביומולדת של חברה ונשארנו ערים עד 6 (כמעט 10 שעות ברציפות שיחקנו פינג פונג
זה ממש עשה לי חשק ללכת לשחק באופן רציני כי אני עוד לא יכולה לחזור לטניס עוד...
) בבוקר כל שניה נרדמתי... אני צריכה להשלים שעות שינה
אחרי שתי המסיבות האלה גיליתי כל מיני צדדים באופי של אנשים שקרובים אליי, דבר שקורה לעתים תכופות ותמיד משנה את הגישה כלפי אחרים... אז אני שמחה
חזרתי הרגע מוקדם מביה"ס בגלל השביתה... מחר ואולי גם מחרתיים בכלל לא נבוא@! איזה כייף

yrutoo

New member
ובקשר לנושא-

קצת מצחיק, אבל אני בקושי מכירה זמרים ממוצא אסייתי... אז מספיק לי להכיר שמות...

just me155

New member
וואלה את משחקת טניס? :)

שיחקתי (כל כך עצוב לי להגיד את זה בזמן עבר) המון זמן ורק השנה הפסקתי כי די נמאס לי מכל הנסיעות וכאלה.. אבל הייתי ממש טובה חח
אני מטורפת על המשחק הזה.. ואני שוקלת ברצינות לחזור :)

yrutoo

New member
גם אני רוצה לחזור...

אבל נקעתי את הרגל לפני כמה זמן אז אני עוד לא יכולה ממש... כדאי לך לחזור, אל תוותרי על המשחק המדהים הזה

galoosh33

New member
בואו נארגן משחק פורום ../images/Emo9.gif

אני שיחקתי טניס, לאחרונה הפסקתי כי אין לי זמן והגעתי לרמה שאני כבר לא ממש משתפרת אלא אם כן אני לוקחת את זה ברצינות ומשחקת 4 ימים בשבוע, ואין לי זמן לזה
בינתיים אני יותר רואה וצופה ונהנת מזה. אהההה- הבנתי מאיפה את מוכרת לי
פורום טניס לא? או שזה לא את, פשוט יש בערך 100 אנשים בתפוז עם הכינוי justme. פינג פונג אני משחקת ממש בקביעות (יש לי גם בבית שולחן).. זה הרבה יותר קל להיות טובה בזה (באופן יחסי) כי אין הרבה אנשים שמשחקים
בחטיבה עוד הייתי הולכת לתחרויות וכאלה, עכשיו לא.. יא אללה אני באמת צריכה לפגוש אתכן.. גם שומעות מוזיקה מעולה וגם אוהבות טניס ופינג פונג

galoosh33

New member
Hot Stuff ממש חמוד ../images/Emo70.gif

עושה חשק כזה לרקוד.. שיר נחמד ותשחקי פינג פונג זה ממש אחלה
ושביתה
אני מזה מקווה שהיא לא תגמר השבוע ...... אני לא יודעת מה אני אעשה

mickey tam

New member
קודם כל תתחדשי :)

ובקשר לדיסק החדש של קארי אין לי מילים... התעלתה על עצמה בכל קנה מידה, דיסק מדהים.. Just A Dream בלי שום ספק השיר הכי טוב מהדיסק הזה... מהמילים והלחן ועד הביצוע של קארי פשוט מושלם, פשוט טעות לא לשחרר אותו כסינגל בכל מקרה תהני ואני ישמח לשמוע את דעתך לדיסק אחרי שתספיקי לשמוע אותו :)

סופ"ש משעמם.

והיום כבר יום שני.
אוחח. עבר עלי שבוע משעמם במיוחד, ונראה שלי גם השבוע הזה צפוי להיות כזה. טוב מכיוון שאין לי כוח לעשות עוד פעם לעשות סיכום שבועי במוזיקה, עשיתי העתק-הדבק מפורום MTV וזהו *עצלנית* Biffy Clyro - Machines Editors - Smokers Outside The Hospital Doors Oasis - Don't Look Back In Anger Rufus Wainwright - Across The Universe Snow Patrol - Eyes Open - Make This Go On Forever Lifehouse- Make Me Over Lifehouse- Bridges Lifehouse- Storm Lifehouse_Am I Ever Gonna Find Out Keane- Happy Soldier Keane- The Night Sky Keane- Atlantic Keane- To The End Of The Earth Keane- Fly To Me Keane- Is It Any Wonder Backstreet Boys- Unsuspecting Sunday Afternoon

תודה..

השירים של קין שכתבתי- The Happy Soldier (ואי כמה שאני חורשת עליו! לאוהבי הסגנון, הוא מאוד יחודי) The Night Sky (שראיתי שאת מכירה אותו) To The End Of The Earth Fly To Me הם ביסיידים... Atlantic (
!!) וIIAW הם מהדיסק Under The Iron Sea...

Miss Small Talk

New member
../images/Emo79.gif

שבוע חלש יחסית, כי בקושי הייתי בבית וכשכן הייתי אז חרשתי למבחנים. טוב, כנראה שכך זה ייראה בערך בשנה הקרובה ובכלל... השבוע קניתי סוף כל סוף את הנשמות האבודות של היונים. מה לעשות, זאת להקה יחסית לא מוכרת ובארץ כמעט ולא, אז לא קונים דיסקים והיא לא מגיעה אלי לחנויות ליד הבית. בת"א מצאתי חנות דיסקים מגניבה עם המון המון דיסקים שבעצם כמעט ואף אחד לא מכיר, והתחדשתי לי בדיסק. אבל השיפוצים של השכנים לא עושים טוב לאוזניים ויצא לי לשמוע את הדיסק רק פעם אחת וגם לא את כולו. אבל העיקר ששמעתי שוב את Sea Song
השיר שהכי תפס אותי השבוע הוא של KT Tunstall המדהימה מדהימה מדהימה, שהשיר הכל כך מדהים שלה Someday Soon תפס אותי לכל אורך השבוע. שמעתי אותו כשהתעוררתי בבוקר, לפני שהלכתי לישון, שמתי על פול-ווליום כשהתקלחתי ובכלל השיר עצמו ליווה אותי כל השבוע. מילים מדהימות, לחן מדהים. למי שלא יצא לשמוע/ לא שם לב אליו עד עכשיו - לרוץ עכשיו ולשמוע אותו! האלבום האחרון של לייפהאוס לא הפסיק להתנגן מאז שרכשתי אותו והוא נשאר מעולה לאורך כל הזמן גם אחרי חרישה נוראית. Last FM

למעלה