סיכום שלי!
בגזרה המוסיקלית: קניתי מאמזון שני אלבומים-
Carrie Underwood - Carnival Ride האלבום השני של הזמרת השניה הכי אהובה עליי
יש לי ציפיות גדולות ממנו, אני מאוד מקווה שאני לא אתאכזב כי בינתיים הביקורות עליו חיוביות מאוד. מזמן לא חיכיתי ככה לדיסק!
Colbie Caillat - Coco פריצה אמריקאית גדולה שהזכרתי פה לא מעט
בגלל שאני נהנית מהדיסק הזה כל פעם מחדש החלטתי סוף סוף לקנות אותו. והחלטתי כבר על הקניה הבאה שלי, של שני אמני אר'נ'בי שאני אוהבת..:
Craig David - Trust Me את קרייג מתמיד אהבתי, הסינגל החדש שלו "Hot Stuff" ועוד כמה שירים מ-ע-ו-ל-י-ם שדלפו מהאלבום שלו ממש עשו לי את זה
הוא יוצא ב-19 לנובמבר אז עוד יש לי זמן... אבל אני לא יכולה לחכות!
Nate James - Kingdom Falls את האלבום הזה אני קונה בעיקר בגלל העטיפה
על נייט המלצתי כבר בעבר, האלבום הקודם שלו Set The Tone היה אחלה, סינגל הנושא מהאלבום השני שלו היה פשוט מדהים ובין האהובים והחרושים שלי השנה! שמעתי פעמיים את האלבום החדש (שיטה טובה לעשות כשלא בטוחים אם לקנות אלבום כשרוצים, אחרי פעמיים כבר יש דעה אבל לא זוכרים את השירים עד שקונים אותו וככה גם יש הפתעה...
) והוא היה נשמע לי ממש טוב אז החלטתי לקנות אותו. בגזרה האישית: היה שבוע מעניין מאוד..
הייתי ביומולדת של ידיד שלי, יום אחרי הייתי ביומולדת של חברה ונשארנו ערים עד 6 (כמעט 10 שעות ברציפות שיחקנו פינג פונג
זה ממש עשה לי חשק ללכת לשחק באופן רציני כי אני עוד לא יכולה לחזור לטניס עוד...
) בבוקר כל שניה נרדמתי... אני צריכה להשלים שעות שינה
אחרי שתי המסיבות האלה גיליתי כל מיני צדדים באופי של אנשים שקרובים אליי, דבר שקורה לעתים תכופות ותמיד משנה את הגישה כלפי אחרים... אז אני שמחה
חזרתי הרגע מוקדם מביה"ס בגלל השביתה... מחר ואולי גם מחרתיים בכלל לא נבוא@! איזה כייף